Αριστοκρατικά Decors για εκλεπτυσμένα γούστα. Πλακάκια που θυμίζουν πέτρα. Decor που παραπέμπουν σε χρυσό. Πλακάκια που θυμίζουν χειροποίητες κατασκευές όμως είναι όχι μόνο βιομηχανοποιημένα αλλά με πολύ ιδιαίτερες προδιαγραφές. Αντέχουν σε οποιαδήποτε καταπόνηση και η εμφάνιση τους παραμένει αναλοίωτη στο χρόνο. Όλη η σειρά εμπνευσμένη από τις αμμώδεις παραλίες γύρω από το Biarritz.

Μια μικρή περιγραφή από την πηγή της έμπνευσης. Εκεί μερικές φορές τις επισκέπτονται περαστικές φάλαινες του Ατλαντικού, υπάρχουν μνημεία όπου η θέα είναι μαγική και η κομψότητα μεγάλη.  Η ένταση των κυμάτων του ωκεανού που χτυπάει τις ακτές, τις έχει μετατρεψεί σε Καλιφόρνια της Ευρώπης,  με αποτέλεσμα να έχει γίνει αγαπημένο θέρετρο για τους λάτρεις του σέρφινγκ και παραθαλάσσιας διαμονής. Με το αριστοκρατικό ύφος και με σταθερό βλέμμα διατηρείτε στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Biarritz, είναι το αποκορύφωμα της πολυπλοκότητας. Η σειρά που εμπνεύστηκε από το νέο αυτό jet set, για δάπεδα και τοίχους φέρνει αποτέλεσμα το μοντέρνο και ταυτόχρονο χαλαρό τρόπο ζωής με κομψότητα και υψηλή αισθητική.

Λεπτή υφή, ανάμειξη γεωμετρικών σχεδίων με floral στοιχεία που ταιριάζουν μεταξύ τους με τελειότητα βρίσκονται στις επιφάνειες αυτής της συλλογής, σκόπος; να φέρει πίσω όλη την ομορφιά της φυσικής πέτρας στο περιβάλλον. Το ευρύ φάσμα των συνδιαζόμενων διαστάσεων και ο πλούτος των χρωμάτων επιτρέπουν την επίτευξη διακοσμητικών λύσεων με σπουδαίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα έρχεται με την έγγυηση των προιόντων που δίνει πάντα ο ιταλικός οίκος Serenissima Cir, σε Gres Fine Porcellanato Smaltato, σε Spessore έκδοση στα 12mm πάχος και με R10 αντιολίσθηση για τον εσωτερικό χώρο αλλά και με R11 αντιολίσθηση για τους εξωτερικούς χώρους. Έτσι, η σειρά Biarritz καθίσταται η ιδανική λύση ικανή για να την προσαρμόσετε σε πατώματα και τοίχους τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στον εξωτερικό χώρο.

Σε διαστάσεις 40×80, 40×40, 20×40, 20×20, 10×10 και ειδικά τεμάχια για κάθε είδους σκαλοπάτι.

Και η σειρά κλείνει με μια μεγάλη ποικιλία σε τριασδιάστατα Decors με 5 διαφορετικές σειρές:

  • Inserto Paradise Ecru A/B/C/D/E/F   20×20 & 10×10
  • Inserto Paradise Cendre A/B/C/D/E/F  20×20 & 10×10
  • Inserto Aloha Ecru s/6 20×20 & 10×10
  • Inserto Aloha Cendre s/6 20×20 & 10×10
  • Inserto Aloha Melange s/6 20×20 & 10×10

 

όπου η κάθε σειρά έχει 6 διαφορετικά σχέδια. Επίσης, η σειρά διαθέται και την γκάμα με τα Waikiki όπου εκεί τα σχέδια γίνονται αχνά, ίσα που ξεπροβάλλουν διακρητικά μέσα από την βασική απόχρωση του μονόχρωμου πλακακίου σε διαστάσεις 40×40, 20×20, 10×10.

Τέλος, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σειρά τα ειδικά τεμάχια σε ψηφίδες για τις λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά, στα μπάνια, στα δάπεδα και σε ειδικές κατασκευές.

Εξερευνήστε την, παρακάτω! Απομονώστε τα ή συνδιάστε τα!

«Biarritz Ecru 20×20 & Inserto Aloha Ecru 20×20»