Πλακάκια που θυμίζουν πέτρα κατάλληλα για επαγγελματικούς και πολυσύχναστους χώρους. Εάν καλεσθούν να συγκριθούν με πέτρα σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Εναλλαγές στις αποχρώσεις, εναλλαγές στην υφή, σταθερά στις προδιαγραφές υπόσχονται ότι σίγουρα θα βρείτε την απόχρωση που πρέπει να καλύψει τις ανάγκες σας. Με πολύ υψηλές προδιαγραφές, εγγυημένες από το εργοστασίο τους; μια παράμετρο που κρίνεται απαραίτητη όταν έχουμε επαγγελματική χρήση.  Όλη η σειρά εμπνευσμένη από τις αμμώδεις παραλίες γύρω από το Biarritz.

Μια μικρή περιγραφή από την πηγή της έμπνευσης. Εκεί μερικές φορές τις επισκέπτονται περαστικές φάλαινες του Ατλαντικού, υπάρχουν μνημεία όπου η θέα είναι μαγική και η κομψότητα μεγάλη.  Η ένταση των κυμάτων του ωκεανού που χτυπάει τις ακτές, τις έχει μετατρεψεί σε Καλιφόρνια της Ευρώπης,  με αποτέλεσμα να έχει γίνει αγαπημένο θέρετρο για τους λάτρεις του σέρφινγκ και παραθαλάσσιας διαμονής. Με το αριστοκρατικό ύφος και με σταθερό βλέμμα διατηρείτε στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Biarritz, είναι το αποκορύφωμα της πολυπλοκότητας. Η σειρά που εμπνεύστηκε από το νέο αυτό jet set, για δάπεδα και τοίχους φέρνει αποτέλεσμα το μοντέρνο και ταυτόχρονο χαλαρό τρόπο ζωής με κομψότητα και υψηλή αισθητική.

Λεπτή υφή, ανάμειξη γεωμετρικών σχεδίων με floral στοιχεία που ταιριάζουν μεταξύ τους με τελειότητα βρίσκονται στις επιφάνειες αυτής της συλλογής, σκόπος; να φέρει πίσω όλη την ομορφιά της φυσικής πέτρας στο περιβάλλον. Το ευρύ φάσμα των συνδιαζόμενων διαστάσεων και ο πλούτος των χρωμάτων επιτρέπουν την επίτευξη διακοσμητικών λύσεων με σπουδαίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα έρχεται με την έγγυηση των προιόντων που δίνει πάντα ο ιταλικός οίκος Serenissima Cir, σε Gres Fine Porcellanato Smaltato, σε Spessore έκδοση στα 12mm πάχος και με δύο διαφορετικές εκδόσεις R10 και R11 αντιολίσθηση για να σας συντροφεύσει τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και τον εξωτερικό χώρο του έργου σας.

Σε διαστάσεις 40×80, 40×40, 20×40, 20×20, 10×10 και ειδικά τεμάχια για κάθε είδους σκαλοπάτι.

* Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από μια διάσταση για να παίξεται με τις διαστάσεις και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Υπάρχουν διάφορα προτεινόμενα σχέδια ανάλογα με το πόσες διαστάσεις θέλετε εσείς να χρησιμοποιήσετε και πόσες είναι κατάλληλες με το δικό σας χώρο.

Σε χρώματα : EcruCognacCendreArdoise & Melange.

Και η σειρά κλείνει με μια μεγάλη ποικιλία σε τριασδιάστατα Decors με 5 διαφορετικές σειρές:

  • Inserto Paradise Ecru A/B/C/D/E/F   20×20 & 10×10
  • Inserto Paradise Cendre A/B/C/D/E/F  20×20 & 10×10
  • Inserto Aloha Ecru s/6 20×20 & 10×10
  • Inserto Aloha Cendre s/6 20×20 & 10×10
  • Inserto Aloha Melange s/6 20×20 & 10×10

 

όπου η κάθε σειρά έχει 6 διαφορετικά σχέδια. Επίσης, η σειρά διαθέται και την γκάμα με τα Waikiki όπου εκεί τα σχέδια γίνονται αχνά, ίσα που ξεπροβάλλουν διακρητικά μέσα από την βασική απόχρωση του μονόχρωμου πλακακίου σε διαστάσεις 40×40, 20×20, 10×10.

Τέλος, φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σειρά τα ειδικά τεμάχια σε ψηφίδες για τις λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά, στα μπάνια, στα δάπεδα και σε ειδικές κατασκευές.

Εξερευνήστε την, παρακάτω! Απομονώστε τα ή συνδιάστε τα!

Νέο: Η σειρά εξελλίχθηκε για περισσότερες χρήσεις και περισσότερη ομοιομορφία με τις εκδόσεις σε διαστάσεις 60x60x19mm στο Βασικό πλακάκι και φυσικά δεν παρέλειψαν τα ειδικά τεμάχια για μονοκόμματα σκαλοπάτια, για επιχείλια πισίνας και για ειδικές κατασκευές. (θα τα βρείτε παρακάτω στο σημείο διαστάσεις)

* Tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μονοκόμματα σκαλοπάτια για το πάτημα μιας σκάλας και να χρησιμοποιήσετε για το ρίχτυ είτε τα μονόχρωμα της σειράς είτε τα Waikiki είτε τέλος τα Decor.

* Tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση με πάχος 19mm για τα επιχείλια και να συνεχίσετε στον περιβάλλοντα με την έκδοση 12mm πάχους αφού και οι δυο εκδόσεις διατίθονται σε έκδοση R11 αντιολίσθηση.

* Tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά τεμάχια ακόμα και σαν μαρμαροποδιές τόσο στα παράθυρα ενός γραφικού οικήματος είτε στις μπαλονόπορτες. Βεβαίως, όπου αυτό είναι εφικτό καθώς η κάθε κατασκευή έχει τις δικές της παραμέτρους.

Τα χρώματα που διαθέται η συγκεκριμένη έκδοση είναι : ArdoiseCendreEcru

«Biarritz Melange σε Modulo διαστάσεων : 40×40 – 20x40 & 20x20»