Chicago: Wrigley

Η σειρά Chicago αναδημιουργεί την διαχρονική ομορφιά του Vintage στυλ διακόσμησης με την έκδοση στα τουβλάκια πλακάκια σε διάσταση 10×20. Η ανάμειξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο σε διαμερίσματα σε μια πολύβουη πόλη είναι στην κουλτούρα των πολιτών στο Σικάγο. Σπίτια που δραπετεύουν από την χαοτική ατμόσφαιρα των δρόμων και προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς στο ψυχρό γκρι των μεγαλουπόλεων. Αποκαλύπτει με ένα μαγικό και απλό τρόπο την σύγχρονη τάση της αστικής ζωής. Όμοια με την παλιά εποχή περνάει στο παρόν τους ζεστούς τόνους δημιουργώντας πλακάκια τόσο για τους εσωτερικούς χώρους όσο και για τους εξωτερικούς.

Όταν αναφέρουμε εσωτερικούς χώρους δεν σας προτείνουμε μόνο τα εσωτερικά δάπεδα του σπιτιού αλλά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την σειρά για να δημιουργήσουμε ρομαντικά μπάνια χάρη στα τριανταφυλένια decors που εμπλουτίζουν την σειρά, μπορούμε να δημιουργήσουμε βιομηχανικές κουζίνες αλλά και να επενδύσουμε τοίχους και κολώνες στο καθιστικό μας για να δώσουμε ένα πιο φιλικό περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, εκμεταλλευόμενοι την εμφάνιση του η σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα λεγόμενα χωριατόσπιτα. Να εναρμονιστεί με την φύση. Οι αποχρώσεις του μπεζ – καφέ θυμίζουν το χώμα του κήπου. Η ελευθερία της χρήσης του δαπέδου τόσο από άποψη καθαριότητας όσο και από την άποψη της ατσαλιάς που υπάρχει με τις κηπουρικές εργασίες λύνουν τα χέρια για να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα, απλουστεύοντας την καθημερινότητα μας.

Σε πολύ υψηλές προδιαγραφές από τον ιταλικό οίκο Cir σε Glazed Fine Porcelain Stoneware με την ανώτερη σκληρότητα MOHS 7, Classe 4, σε ειδική έκδοση με πάχος 10,5 mm και με αντιολίσθηση R10.

Οι ανωτέρω προδιαγραφές του μαζί και με την έκδοση σε R11 αντιολίσθηση η σειρά καθίσταται κατάλληλη ακόμα και για τον εξωτερικό χώρο. Αυλές, κήποι, διάδρομοι, χώροι στάθμευσης, περιοχές με χαμηλή θερμοκρασία, πολυσύχναστοι χώροι αλλά και οι χώροι δίπλα από την πισίνα μπορούν να επιστρωθούν με ασφάλεια με την σειρά Chicago.

Οι διαστάσεις της είναι : 10×20Εξάγωνα σε διάσταση 24×27,720×20 R10 και R1120×40 R10 και R1140×40 R10 και R11.

Σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις : Old ChicagoSouth SideState StreetWrigley.

Η σειρά διαθέτει και τα τριαντάφυλλα για Decor τα Vintage Roses σε δυο διαφορετικές αποχρώσεις: Old Chicago Και South Side σε διάσταση 10×20 και σε διάσταση 40×40 τα Winter Garden.

Φυσικά ο ιταλικός οίκος δεν παραλείπει και τις ψηφίδες για την διακόσμηση των μπάνιων αλλά και για παιχνίδι στα δάπεδα. Σε διάσταση η ψηφίδα 7,5×7,5. Ειδική για αυτούς που θέλουν να αποφύγουν το ρομαντικό στυλ και να ακολουθήσουν τον μινιμαλισμό του βιομηχανικής διακόσμησης.

Η σειρά διαθέτει και το Elemento ad «L» το οποίο είναι ένα ειδικό τεμάχιο για την γωνίες των κολωνών καθώς επίσης και ειδικό τεμάχιο για σκαλοπάτια Elemento ad «L» Monolitico σε διάσταση 10x40x5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πισίνες χωρίς υπερχείλιση καθώς διατίθεται και στις δυο εκδόσεις με R10 & R11 αντιολίσθηση.

«Chicago: Wrigley Esagona 24×27,7»

Χρώματα

Τα μονόχρωμα πλακάκια διατίθενται σε 4 χρώματα στις διαστάσεις 10×20 – 24×27,7 – 20×20 – 20×40 – 40×40:

 

 

Διαστάσεις

Τα μονόχρωμα πλακάκια διατίθονται σε διαστάσεις:

 • 10×20 —> Μακρόστενο πλακάκι κατάλληλο για το εσωτερικό δάπεδο, ειδικά αν οι χώροι μας είναι μικροί και αγαπάμε το Vintage αποτέλεσμα. Μπορεί να συνδυαστεί και με την διάσταση 20×20. Πολύ όμορφη διάσταση επίσης και για επενδύσεις των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
 • 24×27,7 —> Εξάγωνα πλακάκια, η ολοκαίνουργια τάση στα πλακάκια
 • 20×20 —> Τετράγωνο πλακάκια μικρής διάστασης αλλά τόσο λειτουργικής για το δάπεδο των εσωτερικών χώρων. Ρουστίκ και vintage αποτελέσματα με μια μόνο διάσταση. Πιο παιχνιδιάρικη συνδυαστικά με τις διαστάσεις 40×40 – 20×40 – 10×20
 • 20×40 —> Μακρόστενο πλακάκι κατάλληλο τόσο για τα εσωτερικά δάπεδα. Μπορεί να λειτουργήσει και συνδυαστικά για πλέξιμο διαστάσεων μαζί με τις διαστάσεις 40×40 – 20×20
 • 40×40 —> Τετράγωνο πλακάκι κανονικής διάστασης για το δάπεδο των εσωτερικών χώρων. Μπορεί να λειτουργήσει και συνδυαστικά για πλέξιμο διαστάσεων μαζί με τις διαστάσεις 20×40 – 20×20

Ειδικά Τεμάχια

Τα Decor: City Mix 10×20, μας διατίθονται σε όλα τα χρώματα (το κάθε κιβώτιο συμπεριλαμβάνει 26 διαφορετικά σχέδια τυχαία τοποθετημένα μέσα στο κιβώτιο) :

Mosaico Spacco, και στις δυο εκδόσεις R10 & R11, σε όλα τα χρώματα:

Inserto Vintage Roses s/2:

Ειδικά Τεμάχια για σκαλοπάτια:

Media

Φορτώνει…
 • Essences: Iroko

  5 αισθήσεις – 5 χρώματα – 5 ειδικά τεμάχια και συνδυασμοί έξω από τα συνηθισμένα …Για τοίχο και δάπεδο

 • New Orleans: Royal Street & French Quarter Royal

  Πλακάκια που δημιουργούνται από την τέχνη, την μουσική και το σφυρήλατο σίδερο στα μπαλκόνια της ομώνυμη οδού

 • Living: Marrone 7,5×45

  Ξύλινες επιφάνειες για τα δάπεδο σε απόλυτα λειτουργική και επερχόμενη διάσταση. Η ζεστασία του παρκέ μέσα από την καινοτομία

 • Novecento: Decoro Stella

  Πλακάκια σε άσπρο – μαύρο για δημιουργία ντάμας αλλά και παραδοσιακά πλακάκια για προσεγμένες διακοσμήσεις

 • Q-Stone:Walnut

  Η Q-Stone είναι μια σειρά από πλακίδια πορσελάνης από τον ιταλικό οίκο Provenza που μιμείται την εμφάνιση του «stalatitti» μάρμαρο (Ice, Sand, Καρυδιά) και χαλαζίτες (Gray).