ColorMix: Yellow-Orange

ColorMix: Yellow - Orange 20x20Εξαιρετική δουλειά με τα χρώματα, καλαίσθητη και προσεγμένη επιλογή των αποχρώσεων των χρωμάτων παραγμένη από τον ιταλικό οίκο Marca Corona. Εστιάζοντας στην δημιουργία σύγχρονων και καλαίσθητων εσωτερικών χώρων, η Marca Corona εισήγαγε την συλλογή των χρωματιστών πλακακίων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πιο εφευρετικών και ευφάνταστων κλάδων της σύγχρονης τέχνης και του design. Πολύχρωμος σχεδιασμός των ColorMix παρέχει μοναδική διακοσμητική λύση για αυτούς που επιθυμούν τα χρώματα στο περιβάλλον τους.

Η σειρά προσφέρει 16 χρώματα για να επιλέξετε είτε την  μονοχρωματική λύση είτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε αμέτρητους δημιουργικούς συνδυασμούς.

Η σειρά μας διατίθεται σε δυο εκδόσεις με μερικές παραλλαγές στην επιφάνεια τους ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής χρήση ακόμα και σε δημόσιους χώρους: Naturale: Λεία, Σατινέ επιφάνεια κατάλληλη για επενδύσεις σε τοίχο – δάπεδο και Grip: έκδοση με έξτρα αντί – ολίσθηση. Η σειρά Colormix μας διατίθεται σε ποιότητα glazed porcelain stoneware, εύκολη στην καθαριότητα και απλή στην διατήρηση την υγιεινής.

Η παιχνιδιάρικη αυτή συλλογή μας διατίθεται με ένα ευρύ φάσμα από ειδικά τεμάχια για να ολοκληρώσει πλήρως τις επενδύσεις των δαπέδων και των τοίχων.  Εάν είστε θαυμαστής της εκλεκτικότητας, της καλλιτεχνίας και του παιχνιδιού τότε βρήκατε το εργαλείο σας για να δημιουργήσετε ότι φανταζόσασταν.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

–  Fine Full – Body coloured porcelain stoneware  σε ειδική έκδοση των 7,3mm πάχους.

 Σε μια και μοναδική διάσταση:  20×20

  Σε δυο εκδόσεις: Naturale και Grip

– Σε δώδεκα διαφορετικά χρώματα στην έκδοση Naturale:

Brown με PEI II – Black, Moka, Azure, Blue με PEI III – White, Ice, Grey, Ivory, Nut, Sky, Lilac, Yellow, Green, Orange, Red με PEI IV.

 Σε πέντε διαφορετικά χρώματα στην  έκδοση Grip:

White, Grey, Nut, Azure με PEI IV και Ivory με PEI V. Και με βαθμό αντί – ολίσθησης R10.

– Τα πλακάκια ανήκουν στην κατηγορία V1 των εναλλαγών από τεμάχιο σε τεμάχιο, ενώ η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων είναι το V4. Αυτό σημαίνει ότι από τεμάχιο σε τεμάχιο δεν θα υπάρχει εναλλαγές στις αποχρώσεις και ότι το χρώμα θα είναι ενιαίο σε όλη την επιφάνεια του πλακακίου χωρίς σκιάσεις.

– Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον πλήρη ηλεκτρονικό κατάλογο για να δείτε τα ειδικά τεμάχια της σειράς. Τεμάχια για να καλύψετε οποιαδήποτε ένωση έχετε με γνώμονα πάντα την υγιεινή. Ειδικό τεμάχιο για ένωση του δαπέδου με τον τοίχο χωρίς κενά. Για να καλύψετε τις γωνίες σε οποιαδήποτε κατασκευή σας.

Tip: Η σειρά κρίνεται κατάλληλη για να δημιουργήσετε παιδικούς χώρους, αυτούς όλους που τα χρώματα έχουν αξία και ζωντανεύουν. Πώς θα σας φαινόταν το παιδί σας να έχει το δικό του μπάνιο, γεμάτο χρώματα και ζωή, που μπορεί να το ακολουθήσει μέχρι την ενηλικίωση του?

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε 12 διαφορετικά χρώματα για να δημιουργήσετε παιδικούς σταθμούς με κάθε χώρο τόσο διαφορετικό αλλά και τόσο όμοιο με τον διπλανό? Οι προδιαγραφές θα καλύψουν ακόμα και τον πιο σκανταλιάρη της τάξης.

Τα μπάνια στους δημόσιους χώρους αποκτούν άλλο ενδιαφέρον παίζοντας με τα πιο «σοβαρά χρώματα» και ταιριάζοντας τα λοιπά απαραίτητα αντικείμενα. Μια σειρά με προδιαγραφές στην ανθεκτικότητα είναι το καλύτερο εργαλείο για τους επαγγελματικούς και πολυσύχναστους χώρους.

Όσο για όλους τους υπόλοιπους μπορείτε να διαλέξετε τα χρώματα εκείνα που θα ταιριάξουν με την ψηφίδα που είχατε καιρό στο μυαλό σας και ψάχνατε το απλό – χρωματιστό πλακάκι για να το ταιριάξετε.

“Colormix: Yellow & Orange 20×20 σε ντάμα”

Χρώματα

 Στην έκδοση Naturale:

Στην έκδοση Grip:

Διαστάσεις

Tα μονόχρωμα πλακάκια και τα Decors μας διατίθονται σε διαστάσεις :

 • 20×20    —> Η πιο κλασσική διάσταση στα πλακάκια. Εύχρηστα και τέτοια σε μέγεθος ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα αλλά και σε συνδυασμό και πάντρεμα χρωμάτων

Media

Φορτώνει…
 • Versailes Nero

  Η έμπνευση προέρχεται από τα διακοσμημένα δάπεδα του 20ου Αιώνα.

 • Woodtalk: White Smoke

  Ξύλινες σανίδες, χρόνια εκτεθιμένες στο φυσικό φώς  του ηλίου  ήταν η  έμπνευση. Πρόταση του ιταλικου οίκου Ergon

 • Dust: Black & Vein Black

  Εναλλάξ μονόχρωμο πλακάκι με ντεκόρ για δωμάτια ξενοδοχείων με φινέτσα

 • Riabita il Cotto: Fabric Mix Natural

  Χρώματα γήινα μπερδεμένα σε συνδυασμό με αχνά Decor, για δάπεδα καταστημάτων

 • Restyle: Brown

  Πλακάκια για τον επαγγελματικό χώρο που από μόνο τους καθορίζουν ένα στυλ διακόσμησης, τα υπόλοιπα παιχνιδάκι