Πλακάκια που δημιουργούν στυλ που ποτέ δεν θα βγουν έξω από την μόδα. Γιατί απλά κάποια πράγματα είναι αιώνια.

Οι επαγγελματικοί χώροι πάντα ζητάνε την εκκεντρικότητα και την διαφορετικότητα. Τολμάμε πολύ  πιο εύκολα τα έντονα και ασυνήθιστα χρώματα. Πρωτοτυπούμε σε τελείως διαφορετικά αντικείμενα από ότι στο σπίτι μας. Επιλέγουμε σύμφωνα με τα προιόντα που θέλουμε να αναδείξουμε, επιλέγουμε σύμφωνα με την ατμόσφαιρα που θελουμε να έχουμε άλλοτε με ένταση άλλοτε με χαλάρωση. Το πλακάκι πάντα είναι μια βάση για να ξεκινήσουμε την διακόσμηση που τις περισσότερες φορές, αν επιλογή  μας είναι σωστή, οι επόμενες κινήσεις μας μετά λιγοστεύουν. Η σειρά Cotto Vogue είναι μια σειρά που μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε διότι δίνει και πολλά χρώματα αλλά και εκκεντρικά Decor. Έτσι, η διακόσμηση χαρακτηρίζεται άλλοτε παραδοσιακή,μοντέρνα, άλλοτε ρομαντική ενώ άλλοτε υποστηρίζει άψογα το βιομηχανικό στύλ. Πάντα όμως ξεχωριστή και ασυνίθηστη. Με το όνομα της σειράς να προέρχεται από την ιδέα της παραδοσιακής Terra Cotta.

Στα πολύ παλιά χρόνια, οι μάστορες όταν ήθελαν να δημιουργήσουν το Cotto πλακάκι, έπερναν τον πηλό και προσπαθούσαν να το ανοίξουν μέσα στο καλούπι και να το κάνουν ίσιο με τα δάχτυλα τους. Οι δημιουργοί της Cotto Vogue αντέγραψαν το αποτέλεσμα και έτσι τώρα εμείς παρατηρώντας το πλακάκι στην επιφάνεια του μπορούμε να διακρίνουμε τις διακρητικές δαχτυλιές σε σημεία. Γιατί απλά μερικά στυλ ποτέ δεν θα βγουν έξω από την μόδα. Κάποια πράγματα είναι αιώνια.

Ένα κλασσικό προιόν που η Cir το έχει αναπαράγει στο σύγχρονο ύφος καθώς δημιουργεί και πιο έντονα, μοντέρνα χρώματα πέρα από τα χρώματα της γης : Fumme, Ivoire, Lilas, Noir, Noisette, Orange, Rouge και Violette. Τα ενναλακτικά διακοσμητικά της Cotto Vogue, την μετατρέπουν σε ένα λαμπερό προιόν, προσφέροντας ένα νέο στυλ για τους εσωτερικούς χώρους, για το μπάνιο, για την κουζίνα και για τα μοντέρνα δωμάτια. Τα χρώματα της και τα διακοσμητικά της δίνουν όλα τα εργαλεία για μια μοναδική και αλάθητη αίσθηση.

Στους επαγγελματικούς χώρους εκτός από το αισθητικό κομμάτι μας ενδιαφέρει και ακόμα περισσότερο και η ποιότητα του πλακακίου. Η συχνότητα χρήσης πολλαπλασιάζεται και όταν συμβαίνει αυτό τότε τα ατυχήματα και η φθορά λειτουργούν αναλογικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι προδιαγραφές θα πρέπει να πιστοποιούνται και επίσημα. Σε ποιότητα Gres Fine Porcellanato Smaltato, με υπογραφή στις προδιαγραφές του ιταλικού οίκου Cir, σε Spessore έκδοση με 11mm πάχος και με R09 Αντιολήσθηση για να σας ακολουθήσει ακόμα και στους εξωτερικούς σας χώρους. Σε διαστάσεις 31,7×31,720×2010×10. Κάθε δημιουργία μοναδική ακόμα και όταν η χρησιμοποίηση είναι κοινή.

« Cotto Vogue Violette 31,7×31,7 ″