Ώρα για παιχνίδι!!! Ιταλικά πλακάκια σε μεγάλες και ασυνήθιστες διαστάσεις αλλά και σε Slim εκδόσεις που μέχρι να τα διαλέξεις σου έχουν φτιάξει την διάθεση, πόσο μάλλον να τα ζήσεις!

Οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποκτήσουν μεγάλο αισθητικό ενδιαφέρον ακόμα και με την χρήση πλακακίων όπως η σειρά PlayOne. Χρώματα, διαστάσεις, γεωμετρικά σχήματα για δημιουργίες που φτιάχνουν την διάθεση. Όταν η σειρά Krea και Concrete παντρεύονται το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ! Η πρώτη, δίνει νόημα στα χρώματα και συνεχίζει την παράδοση της δεύτερης: Λείες επιφάνειες, καθαρές, εμπνευσμένες απόλυτα από τα αποτελέσματα της πατητής τσιμεντοκονίας αλλά με αντοχές που αγγίζουν την τελειότητα.Είναι το ιδανικό προιόν για αυτούς που αγαπούν τις λιτές, απλές γραμμές και λατρεύουν τις στιγμές ξεχνοιασιάς.

Κατασκευές μπορούν να πάρουν άλλες νότες, τελείως διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Τα μπερδέματα των διαστάσεων και των χρωμάτων είναι πάρα πολλά ώστε να μπορούν να καλύψουν οποιδήποτε προσωπικότητα και κατασκευή.

Και όταν λέμε ποικιλία στα χρώματα εννοούμε: οχτώ διαφορετικές αποχρώσεις από την σειρά Concrete και άλλες οχτώ από την σειρά Krea.

Concrete : Beige-Smoke-Grey-Graphite-White-Ice-Brown και Rope

Krea: Red, Green, Snow, Silver, Orange, Nut, Ground και Blue

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι οι σειρές συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και δημιουργούν μια νέα σειρά την PlayOne με δεκαέξι συνολικά χρώματα και δεκάδες συνδυασμούς.


Με ειδικές προδιαγραφές Gres Fine Porcellanato στα 4,8mm μόνο πάχος και R10 αντιολίσθηση. Σχεδιασμένη από τον ιταλικό οίκο Gigacer: Σε διαστάσεις: Τακάκι: 3×3,Τακάκι: 9×9Κύκλος: R=3, Κύκλος: R= 9,  Τουβλάκι: 9×18, Λωρίδα μακρόστενη: 9×30, Πλακάκι 30×30, Πλακάκι Οχτάγωνο: 30×30, Διαμάντι:18×18 αλλά και ψηφίδες. Αναζητήστε τα προτεινώμενα σχέδια τοποθέτησης, θα τα λατρέψετε!

« Concrete White – Beige – Brown 30×30 & Krea Green 30×30»