Καλωσόρισες άνοιξη

Περπατήστε σε ανθισμένα λιβάδια!!!

Μάρτιος, καλωσόρισες άνοιξη! Φαντάσου ανθισμένα λιβάδια, την χλόη να χαϊδεύει τα πέλματα των ποδιών σου, τον ήλιο να σε αγκαλιάζει, τον ορίζοντα να ανοίγετε μπροστά σου και να σε προσκαλεί να τον διαβείς. Τι και αν αυτό μοιάζει με όνειρο ή με πραγματικότητα του σαββατοκύριακου!!!

Η σειρά Campidifiori μεταμορφώνει το χώρο σου σε απέραντο λιβάδι με μαργαρίτες, λεβάντες, παπαρούνες και χαμομήλια. Ένα πολύχρωμο χαλί, φωτεινό και ανοιξιάτικο…

Στρώσε το δάπεδο της κουζίνας ή του μπάνιου στο εξοχικό και αν έχεις αρετή και φαντασία τόλμησε να φέρεις την άνοιξη και στο σπίτι της πόλης. Τα πλακάκια έχουν εξαιρετική αντοχή και μπορούν να διακοσμήσουν αξιόπιστα ακόμα και εξωτερικούς χώρους ενώνοντας αδιάσπαστα τον κήπο με την βεράντα σου. Άδραξε την ευκαιρία να δημιουργήσεις πολύχρωμα λιβάδια χρησιμοποιώντας και τα τέσσερα σχεδία στα οποία διατίθεται η σειρά. Με βασική την διχρωμία στο καθένα, σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις μαζί τους. Τι θα έλεγες για την λεβάντα στο πάτωμα να φλερτάρει την λιλά κουρτίνα στο περβάζι σου? Ή την μαργαρίτα να ευωδιάζει στην σημύδα της κουζίνας σου, την παπαρούνα να ανθίζει κάτω από τα δρύινα ντουλάπια σου? Να σε ζαλίζει το άρωμα των χαμομηλιών και ο καφές που ετοιμάζεις στην κουζίνα σου να γίνεται η πιο χαλαρωτική απόδραση από την καθημερινότητα. Φέρε το κήπο στο σπίτι σου και η ανοιξιάτικη διάθεση θα σε ακoλουθεί ακόμα και όταν η βροχή πλημμυρίζει τους δρόμους της πόλης. Το ακανόνιστο σχήμα του πλακιδίου αλλά και η πρακτική διάσταση του (20*20) σε βγάζει από τα τετριμμένα και την τετράγωνη λογική. Θυμήσου είναι ο μόνος κήπος που δεν θέλει πότισμα!

Η σειρά μας διατίθεται από την Eco Ceramica