Τουβλάκια πλακάκια

Καίρο τώρα σας έχω υποσχεθεί ότι θα κάνω ένα άρθρο όπου θα σας συνοψίζω όλες τις σειρές μας για τα τουβλάκια. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω την υπόσχεση μου πραγματικότητα.

Τα τουβλάκια είναι ένα υλικό τόσο ζεστό και διαχρονικό στο χώρο, αναγκαίο εργαλείο για να ανοίξουν οι ιδέες για μια πιο σωστή διακόσμηση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Στην κουζίνα, ανάμεσα στο πάγκο και στα πάνω ντουλάπια (στον καθρέφτη) και κατ’ επέκταση στον πρώτο διαθέσιμο τοίχο  που υπάρχει για να μας οδηγήσει στον επόμενο χώρο του σπιτιού.  Στο σαλόνι, να στολίσουν έναν τοίχο στο καθιστικό μας ίσως εκεί που ακουμπάει η τηλεόραση ή στην τραπεζαρία εκεί όπου ακουμπάει ο μπουφές, να ζεστάνουν τον χώρο και να δώσουν την ατμόσφαιρα της παρέας απλόχερα. Στο τζάκι, να το επενδύσουν ή να το πλαισιώσουν, τι το πιο ωραίο το ζεστό υλικό να βρίσκεται στην πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού. Κάτω από μια σκάλα, στην πίσω όψη από τα ρίχτυα της σκάλας να μισό φαίνεται το τουβλάκι, ένας χώρος που τις περισσότερες φορές παραμελείται και ξεχνιέται. Με την επένδυση ακόμα και αυτός ο χώρος μπορεί να αλλάξει την όψη όλου του σπιτιού. Στον διάδρομο του σπιτιού, εκεί που οτιδήποτε άλλο και αν χρησιμοποιούσατε θα χανότανε στην μονοχρωμία του τοίχου. Επενδύοντας τον με τουβλάκι ακόμα και η πιο απλή κορνίζα ή ένας καθρέφτης να αποκτήσουν διπλό νόημα για να τον κοιτάξεις. Μια κολώνα, απαραίτητη για την στατικότητα του κτιρίου αλλά τόσο ενοχλητική στην μέση του σπιτιού, τώρα μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον με τα τουβλάκια. Στο μπάνιο, ένας τοίχος στην ντουζιέρα ή στην μπανιέρα σε συνδυασμό με ένα μονόχρωμο πλακάκι μπορεί να δώσει ένα στυλ είτε βιομηχανικό είτε πιο ρουστίκ. Το σίγουρο είναι ότι το καθημερινό απολαυστικό μπάνιο σας εκτός από ξεκούραση θα προσφέρει και εικόνες πλήρως χαλαρωτικές και φυσικές. Τέλος, τα υπνοδωμάτια παίρνουν άλλο χαρακτήρα διακοσμώντας έναν τοίχο με τα τουβλάκια. Δώστε το ρομαντικό στυλ στις κρεβατοκάμαρες των γονέων με μια απόχρωση παστέλ ή κάντε τα παιδικά δωμάτια σαν χώρους που βγήκαν από τα παραμύθια. όποιον χώρο και αν επιλέξετε στο σπίτι σας το σίγουρο είναι ότι εσάς θα σας εμπνέει και όλοι οι υπόλοιποι θα απολαμβάνουν τον χώρο που ζείτε.

Όλα τα παραπάνω αφορούν την οικιακή χρήση. Όμως τα τουβλάκια ενδείκνυνται και πάρα πολύ και για τους επαγγελματικούς χώρους. Παραμένουμε σταθεροί στην άποψη μας να σας προσφέρουμε υλικά που αντέχουν στον χρόνο, στην καταπόνηση και δεν θα σας ζητήσουν ποτέ την φροντίδα σας και την συντήρηση τους. Έτσι, λοιπόν όλες οι σειρές που έχουμε να σας προτείνουμε είναι τουβλάκια Gres Porcellanata και μάλιστα όλα σε spessore εκδόσεις από τους αντίστοιχους οίκους. Άρα, τα τουβλάκια κρίνονται ως άξιο εργαλείο για τους επαγγελματίες που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν σε χώρους όπου οι συνθήκες καταπονήσεις κάποιες φορές προσπερνούν ακόμα και τις προβλεπόμενες καταπονήσεις. Είναι ένα έξυπνο εργαλείο για να αναδειχθούν πολλά προϊόντα. Μπορούν να κοσμήσουν μια βιτρίνα, μπορούν να δώσουν είτε το αμερικάνικο στυλ είτε το αγγλικό ανάλογα με την επιλογή του χρώματος, μπορούν να είναι το σήμα κατατεθέν σας γιατί αυτό που ξεχωρίζει γίνεται αυτό που μένει. Το υλικό είναι ένα, οι εμπνεύσεις και οι δημιουργίες αμέτρητες. Εξαρτάται από τον χειριστή….

Μην ξεχνάτε και τα Decor που μας δίνει και η κάθε σειρά. Ανοίγουν και άλλες πόρτες…

Οι διαστάσεις που μας διατίθενται τα τουβλάκια είναι : 6×256×2712,5×2510×207,5×45 (πλακέτα ξύλου σε πλακάκι) – 8,6×358,6×26,28,6×8,6

Μην ξεχνάτε ότι η νέα τάση επιβάλλει τα πλακάκια τουβλάκια να τοποθετούνται και στο δάπεδο. Διαστάσεις πολύ ιδιαίτερες και με πληθώρα στα σχέδια τοποθέτησης τους. Με την στρώση ψαροκόκκαλο να κερδίζει τις προτιμήσεις και την διαχρονικότητα.

 Νοιώθω ότι αυτό το άρθρο θα έχει και συνέχεια…

Τα τουβλάκια όλη τα αγαπήσαμε από τότε που έκαναν την εμφάνιση τους!

Τα εργοστάσια που μας συντροφεύουν στην επιλογή είναι : Cir (https://www.cir.it) – Rondine Ceramica (https://www.ceramicarondine.it/en/) – Marca Corona (https://www.marcacorona.it/eng/) – Emil (https://www.emilgroup.it/emilceramica)