Purite Of Marble: Elite Patagonia

Η σειρά Elite υπόσχεται να μας ταξιδέψει στον κόσμο μέσα από 3 μοναδικά και ιδιαίτερα μάρμαρα. Ασία. Νότια Αμερική και Ιταλά μας παρουσιάζουν το πιο όμορφο πρόσωπο τους , χαρίζοντας μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε elegant χώρους γεμάτους δυναμισμό. Υλικά φτιαγμένα να εντυπωσιάσουν και να αφήσουν τη δική τους υπογραφή στο χρόνο.

Πολύτιμα, ιδιαίτερα και σπάνια φυσικά μάρμαρα εκφρασμένα με τον πιο πιστό τρόπο.

Η Purity of Marble αποτελεί ένα έργο που αναπτύχθηκε με στόχο να ερμηνεύσει  κάθε επιλεγμένο μάρμαρο, με αξιοσημείωτο ρεαλισμό και προσοχή στην λεπτομέρεια.

Πάντα με γνώμονα την δημιουργία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού οικιστικών και εμπορικών σκηνικών, η Supergres δημιούργησε ακόμα μία ξεχωριστή σειρά στην κατηγορία των μαρμάρων και μεγάλωσε την οικογένεια της Purity of Marble με την σειρά Elite.

Ένα υλικό αντοχής, που συνδυάζει την αισθητική ομορφιά του μαρμάρου και όλη την αρχοντιά που το συνοδεύει, μαζί με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων πλακιδίων πορσελάνης.

Μια συνειδητή επιλογή από το εργοστάσιο να αναπαράγει πιστά όλες τις λεπτομέρειες τόσο στις φλέβες που αναπαριστά όσο και στις χρωματικές εναλλαγές που παρουσιάζουν τα διασημότερα μάρμαρα του κόσμου. Ένα παγκόσμιο ταξίδι. Η καινούργια προσθήκη στη Purity of Marble από το όνομα της μας μαρτυρά τι θα δούμε. Η σειρά Elite μας παρουσιάζει 3 νέα επιλεγμένα μάρμαρα από όλο τον κόσμο.

Ασία, Νότια Αμερική και φυσικά Ιταλία συναντιούνται για να δημιουργήσουν μια έντονη και ξεχωριστή σειρά γεμάτη χαρακτήρα που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση.

Eden, Patagonia, Green Calacatta, τα ονόματα των ξεχωριστών αυτών μαρμάρων που μας συστήνονται με τον πιο όμορφο και δραματικό τους χαρακτήρα μέσα από τις πανέμορφες εναλλαγές που παρουσιάζουν ανα πλακάκι.

 

 Eden:

Το λευκό μάρμαρο ήταν πάντα άμεσα συνδεδεμένο με τις έννοιες του κύρους, της αγνότητας και της κομψότητας,

Ένα κλασσικό αρχιτεκτονικό στοιχείο που ενσωματώνεται τέλεια ακόμη και στο πιο σύγχρονο design.

Στο μάρμαρο Eden οι χρυσές και γκρι αποχρώσεις αγκαλιάζονται απόλυτα αρμονικά στην επιφάνεια του πλακιδίου.

Άλλοτε με λεπτές και άλλοτε με έντονες φλέβες ενισχύεται το μοναδικό εφέ μαρμάρου όπου αναπαριστά κάθε πλακίδιο.

Το αποτέλεσμα; Μία εξαιρετικά εκλεπτυσμένη επιφάνεια, με ένα φωτεινό λευκό φόντο, πάνω στο οποίο κομψές διακριτικές φλέβες

προσδίδουν μία αίγλη που συναντάς στα φυσικά μάρμαρα.

Patagonia:

Μια επιφάνεια με έντονη προσωπικότητα όπως ακριβώς και η περιοχή από την οποία έχει πάρει το όνομα της.

Οι αποχρώσεις και οι αντανακλάσεις του πλακιδίου μαζί με τις έντονες και βαθιές φλέβες αντικατοπτρίζουν και μεταδίδουν μια ισχυρή αίσθηση μοναδικότητας.

Η Patagonia προορίζεται για χώρους με εκπληκτικό οπτικό αντίκτυπο. Η lux επιφάνεια της Patagonia ενισχύει ακόμα περισσότερο

το βάθος του υλικού και γίνεται το απόλυτο αστέρι του χώρου.

Green Calacatta:

Ακόμα ένα εκλεπτυσμένο και φωτεινό φόντο, λειτουργεί ως τέλειος καμβάς για τις χιλιάδες αποχρώσεις του γκρι και του πράσινου

που τρέχουν πάνω σε αυτό το λαμπερό λευκό. Ταξιδεύοντας από τη πιο γλυκιά απόχρωση του φασκόμηλου έως το βαθύ σμαραγδί και απο το απαλό

μπεζ έως το έντονο γκρι . Στο Green Calacatta  κινούμαστε σε υπέροχες εναλλαγές χρωμάτων, τονικότητας και γραμμών-φλεβών.

Επιφάνειες γυαλιστερές και ματ για δωμάτια με διαχρονική ελκυστικότητα.

 

 

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

Porcelain Stoneware, σε ειδική έκδοση και βαθμό αντί- ολίσθησης R9 στην έκδοση Naturale :

Σε διαστάσεις:120x278 120x120 75×150- 60x120 75×75  σε πάχος 9mm.     

Σε διάσταση:120x278 σε πάχος 6mm.

Σε τρεις αποχρώσεις  : Eden– Patagonia & Green Calacatta

Η επιφάνεια τους είναι λεία σε όλες τις διαστάσεις και ματ για τις διαστάσεις 75×75 και 75×150.  Οι αποχρώσεις και τα νερά που δημιουργούν (οι φλέβες) εναλλάσσονται σε συχνότητα από πλακάκι σε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V2 για το Eden και V3 για το Patagonia και το Green Calacatta. Η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων το εργοστασίου είναι το V4.

 

” Purity Of Marble Elite: Floor Eden Lux 120x120rett. / Wall Patagonia Lux 120x278rett .”

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθενται σε διαστάσεις :

  • 120×278  —> σε ειδική έκδοση Lux, Rettificato και πάχος 6mm. Στα 3 χρώματα της σειρά Eden, Patagonia. και Green Calacatta.
  • 120×120   —> σε ειδική έκδοση Lux, Rettificato και πάχος 9mm. Στα 3 χρώματα της σειρά Eden, Patagonia. και Green Calacatta.
  • 75×150    —> σε ειδική έκδοση Lux και Naturale (R9), Rettificato και πάχος 9mm. .Στα 3 χρώματα της σειρά Eden, Patagonia. και Green Calacatta.
  • 60×120  —> σε ειδική έκδοση Lux, Rettificato και πάχος 9mm. Στα 3 χρώματα της σειρά Eden, Patagonia. και Green Calacatta.
  • 75×75   —>σε ειδική έκδοση Lux και Naturale (R9), Rettificato και πάχος 9mm. .Στα 3 χρώματα της σειρά Eden, Patagonia. και Green Calacatta.

 

 

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Purite Of Marble: Elite 75x75Rett.