GSG: Like : LKWCSO000

Επιτοίχια λεκάνη Rimless (χωρίς χείλος), με σύστημα πλύσης Smart Clean, από τον ιταλικό οίκο GSG.

Η λεκάνη Like είναι από άριστη ποιότητα  λευκής γυαλιστερής πορσελάνης σε απόχρωση Bianco Lucido. Η λεκάνη έρχεται με κάλυμμα καθίσματος slim, με λεπτούς μεντεσέδες σε Χρωμέ χρώμα. Διαθέτει soft close μηχανισμό στο καπάκι καθώς επίσης και γρήγορη απελευθέρωση αυτού για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα. Το εργοστάσιο μας παρέχει μία τεράστια γκάμα χρωμάτων για να επιλέξουμε ανάλογα το στυλ και τη διάθεση που θέλουμε να αποδώσουμε στο χώρο μας. Η λεκάνη μας διατίθεται  λοιπόν με  επιπλέον 16 αποχρώσεις με τους εξής κωδικούς:

Βianco Matt: LKWCSO001

Nero Lucido: LKWCSO002

Nero Matt: LKWCSO003

Pergamon Lucido: LKWCSO013

Pergamon Matt: LKWCSO015

Miele Matt: LKWCSO016

Castagna Matt: LKWCSO017

Caffe Matt: LKWCSO018

Nuvola Matt: LKWCSO019

Cemento Matt: LKWCSO020

Cenere Matt: LKWCSO021

Sky Lucido: LKWCSO022

Sky Matt: LKWCSO023

Acqua Lucido: LKWCSO024

Acqua Matt: LKWCSO025

Oliva: LKWCSO026

 

Μια επιλογή που μπορεί να χαρακτηριστεί διαχρονική καθώς μιλάμε για ένα σχέδιο που ακολουθεί ένα κλασσικό σχεδιασμό καμπυλών σε μία κρεμαστή λεκάνη από λευκή πορσελάνη. Ωστόσο με τις ιδιαίτερες και πρωτότυπες αποχρώσεις που μας διατίθεται μπορεί να μετατραπεί σε μία απόλυτα μοντέρνα επιλογή.

Η επιλογή ακόμη και της λευκής απόχρωσης  στέκεται εξαιρετικά όμορφα στο χώρο με το πέρασμα των τάσεων. Κομψή και πρακτική, με όλα τα  σύγχρονα τεχνολογικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά που παράγονται όλα τα προϊόντα του ιταλικού εργοστασίου GSG.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος αλλά και όλα τα βήματα για τη σωστή τοποθέτηση της λεκάνης.

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος