Cotto Del Campiano: Cotto Dorato Modulare

Το εφέ του Cotto έρχεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη σύγχρονη αρχιτεκτονική κουλτούρα αποκαλύπτοντας τον πιο avant garde χαρακτήρα της terracota.Μια εκλεκτή ύλη όπως το cotto εκφράζεται και αποδίδεται εξαιρετικά μέσα απο έναν μοναδικό συνδυασμό του σύγχρονου τρόπου ζωής και της κλασσικής ομορφιάς του φυσικού cotto.

                                                         Η Cotto Del Campiano αποτελεί μία σειρά που επαναπροσδιορίζει το εξαιρετικά εκλεπτυσμένο φυσικό cotto.

Το εφέ του Cotto έρχεται να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη σύγχρονη αρχιτεκτονική κουλτούρα αποκαλύπτοντας τον πιο avant garde χαρακτήρα της terracota.Μια εκλεκτή ύλη όπως το cotto εκφράζεται και αποδίδεται εξαιρετικά μέσα απο όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα σύγχρονα πλακίδια.

 

 

 

 

 

 

Γήινα χρώματα και διακοσμητικά που εκφράζουν μία σύγχρονη έκδοση των τσιμεντένιων πλακιδίων.

Για μοναδικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η σειρά Cotto Del Campiano αποτελεί άλλο ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα καινοτομίας και ερευνών του εργοστασίου Chir.

Με χρήση και στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο η σειρά εμφανίζει ένα πλούσιο μείγμα γήινων χρωμάτων για να επιλέξετε.

Ταυτόχρονα η σειρά ενσωματώνει με εξαιρετικό τρόπο τα 3 διαφορετικά διακοσμητικά σχέδια της. Διακοσμητικά που θα μπορούσαμε να πούμε ότι αναπαριστούν μία σύγχρονη εκδοχή των τσιμεντένιων πλακιδίων .

Ένα σύνολο διαφορετικών μορφών με μία αριστοτεχνική αναπαράσταση , που φανερώνει τόσο φυσικά φινιρίσματα και χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αντοχή τους.

Όμορφα, κομψά “ψεγάδια” που άφησε ο χρόνος μαρτυρούν μία άλλη εποχή. Ένα υλικό γεμάτο αγάπη για την ιστορία του κάποτε φυσικού υλικού που αναπαριστά, διατίθεται στην διάσταση 40×60,8 και σε εξωτερική χρήση  κατάλληλη για τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

 

 

Από τα Loft της πόλης έως και τις βεράντες με θέα τον ουρανό  δίπλα από το φυσικό τοπίο ενός επαρχιακού χωριού της Ιταλίας.

Είτε πρόκειται για κάποιο αστικό τοπίο είτε για κάποια πισίνα βυθισμένη σε ένα καταπράσινο γαλήνιο σκηνικό, η Cotto Del Campiano μπορεί να συνδυαστεί με οργανικά υφάσματα και ethnic διακοσμητικά στοιχεία ή ακόμη και με minimal διακόσμηση που δίνει έμφαση στα χειροποίητα υλικά. Το σίγουρο είναι ότι πάντα το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό.

Αποτελώντας ένα υλικό που ρέει εσωτερικά και εξωτερικά,  στην σειρά η διακοσμητική αξία του πηλού εκφράζεται μέσα απο την ποικιλία των μοτίβων και αποχρώσεων που δεν επαναλαμβάνονται ποτέ χάρη στο συνδυασμό των διαστάσεων και την διπλή τοποθέτηση πολλαπλών μορφών.

 

Τέσσερις διαφορετικές διαστάσεις  με 6 διαφορετικές τονικότητες σε καθένα απο τα  5 χρώματα της σειράς.

Μας δίνεται η δυνατότητα για δύο διαφορετικές πλέξεις, κάνοντας έτσι κάθε σύνθεση ένα μοναδικό έργο.

Τα χρώματα:

Το Dorato θα έλεγε κανείς ότι εκπέμπει μία πολύπλευρη λάμψη του ηλιοβασιλέματος. Πατώματα από ζεστές, γήινες αποχρώσεις και έντονα γραφικά στοιχεία πάνω στο παραδοσιακό χρώμα της terracota.

Η ποικιλία διαστάσεων της σειράς μας προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφέρουμε αυτό το μαγικό αποτέλεσμα και στους τοίχους. Παράλληλα διαθέτει και επιφάνειες R11 κάνοντας την σειρά ασταμάτητη. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε χώρους πισίνας προσφέροντας την αίγλη της σειράς και στα πιο απαιτητικά σημεία κάθε χώρου.

Το χρώμα Giallo Umbria μας αποκαλύπτει τα πιο καλά κρυμμένα αρχιτεκτονικά μυστικά της Ιταλίας.

Μεταφέροντας μας στη Ούμπρια μία ηλιόλουστη καλοκαιρινή ημέρα, όπου τα πετρόχτιστα σπίτια ξεφυτρώνουν μέσα απο το καταπράσινο τοπίο και τα όμορφα κίτρινα αγριολούλουδα, θαυμάζουμε της μεταβλητές ξανθές αποχρώσεις που μας χαρίζει το χρώμα Giallo Umbria.

Σε μία πιο φλογερή και θερμή διάθεση συναντάμε το χρώμα Rosso Siena της σειράς που έρχεται να καλύψει τους λάτρης της φυσικής απόχρωσης της terracota.

Το χρώμα Rosso Siena και οι διαφορετικές τονικότητες που συναντάμε μεσα στο κάθε κιβώτιο δημιουργεί σαγηνευτικές επιφάνειές με τις πιο ζωηρές βαθυκόκκινες αποχρώσεις της terracota.

Τέλος, την παλέτα των ματ επιφανειών έρχεται να ολοκληρώσει το Terra Di Pienza ένα χρώμα που δημιουργεί μια ήρεμη εκφραστική παλέτα με τις αποχρώσεις και τους υποτόνους του ξεκουράζοντας το μάτι και δημιουργώντας όμορφους χώρους χαλάρωσης.

 

Μία όμορφη γυαλιστερή προσθήκη στη σειρά αποτελεί το Bianco Antico.

Το εφέ της terracota επενδύεται με μία επίστρωση γυαλώματος πάνω σε μία ύπολευκη  συμπαγής απόχρωση. Διακοσμημένη με ακανόνιστες άκρες που θέλουν να τονίσουν τη φυσική αλλοίωση που δέχεται ένα φυσικό cotto. Μόνο του σε 20×20 ή σε εξάγωνο 15,8×18,3 μπορεί να σταθεί δημιουργώντας μια ήρεμη βάση.

Σε συνδυασμό όμως με τα decor της σειράς Decoro Campiano Mix/ Terre Emiciane Mix και Decoro Boboli σε τετράγωνο και εξάγωνο μπορούμε να δημιουργήσουμε παιχνιδιάρικες συνθέσεις αλλά ταυτόχρονα και απόλυτα ισορροπημένες.

 

 

 

 

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

–  Glazed Fine porcelain stoneware, με πάχος στα 10mm πάχους. Η σειρά εντυπωσιάζει ακόμα και με τις υψηλές προδιαγραφές της.   Παραγμένη με τις πιο πρωτοπόρες προδιαγραφές στα πλακάκια και με το πρόγραμμα Green thinking με Green Certification.

–  Έξι μεγέθη: 40x60,8  40×40 15,8x18,3 20x40 – 20×20 – 10×20 . Πολλές διαστάσεις είτε για να χρησιμοποιηθούν αναλογικά είτε για να επιλέξετε ποια είναι η ποιο κατάλληλη για το χώρο σας.

– Η επιφάνεια για τα χρώματα Terra Di Pienza, Giallo Umbria, Cotto Dorato, Rosso Siena και Terre Emiliane Mix είναι ματ και η αισθητική τους φυσική, ανήκει στα Cement Tiles. Ενώ τα decor της σειράς Decoro Campiono Mix, Decoro Βoboli και η απόχρωση Bianco Antico έχουν γυαλιστερή επιφάνεια. Οι αποχρώσεις και οι σκιάσεις εναλλάσσονται σε συχνότητα από πλακάκι σε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V4 εκτός από το το Bianco Antico όπου η συχνότητα εναλλαγής των σκιάσεων είναι στην κατηγορία V2.  Η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων του εργοστασίου είναι το V4.

Βαθμός αντί-ολίσθησης σε όλα τα μεγέθη είναι στο R10 ενώ στην διάσταση 40×60,8 ο βαθμός αντί – ολίσθησης είναι στο R11.

–  Από την σειρά δεν παραλείπονται και τα μονοκόμματα σκαλοπάτια σε διάσταση 10x40x5.

Μην παραλείψετε να μελετήσετε τον κατάλογο ώστε να απολαύσετε τα decor, τους τρόπους τοποθέτησεις των πλακιδίων σε modulo ( συνδυασμός διαφορετικών διαστάσεων) και όλες τις πιστοποιημένες προδιαγραφές της σειράς.

“Cotto Del Campiano: Cotto Dorato Modulare 39, (20×20, 20×40, 40×40, 40×60,8)

Διαστάσεις

Οι σειρά μας διατίθεται σε διαστάσεις : 

  • 40×60,8—> σε ειδική έκδοση Natural (R10) και πάχος 10mm. Στα χρώματα: Terra Di Pienza, Giallo Umbria, Cotto Dorato, Rosso Siena.
  • 40×40  —> σε ειδική έκδοση Natural (R10) και πάχος 10mm. Στα χρώματα: Terra Di Pienza, Giallo Umbria, Cotto Dorato, Rosso Siena.
  • 20×40     —> σε ειδική έκδοση Natural (R10)και πάχος 10mm. Στα χρώματα: Terra Di Pienza, Giallo Umbria, Cotto Dorato, Rosso Siena.
  • 20×20   —> σε ειδική έκδοση Natural (R10) και πάχος 10mm. Στα χρώματα: Terra Di Pienza, Giallo Umbria, Cotto Dorato, Rosso Siena, Bianco Antico, Decoro Campiano Mix, Terre Emiliane Mix και Decoro Boboli.

Στην έκδοση Grip η διάσταση που μας διατίθεται είναι :

  • 40×60,8   —> σε ειδική έκδοση Natural (R11) πάχος 10mm. Στα χρώματα: Terra Di Pienza, Giallo Umbria, Cotto Dorato, Rosso Siena

 

 

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Cotto Del Campiano: 20x20

Cotto Del Campiano: Esagono 15,8x18,3

Cotto Del Campiano: Decor