Vibe: Newport Green In Matt 6,5×20

Μία σειρά “κύμα” που έρχεται να μας παρασύρει και υπόσχεται να δημιουργήσει χώρους με έναν απόλυτα λεπτό δυναμισμό.

Πλακάκια σε μικρό μέγεθος και ιδιαίτερο σχήμα, έτοιμα να σας εκπλήξουν με τις δυνατότητες τους και την πρωτοτυπία τους

Μία σειρά “κύμα” που έρχεται να μας παρασύρει και υπόσχεται να δημιουργήσει χώρους με έναν απόλυτα λεπτό δυναμισμό.

Η σειρά διαθέτει 6 άκρως χαλαρωτικά χρώματα Gesso White, Taupe, Fair Pink, Fantasy Sky, Ligth Mocha και Lunar Grey με ανάλαφρη παστελ διάθεση και 4 δυναμικά χρώματα Gooseberry, Newport Green, Naval και Almost Black. Στόχος των δύο κατηγοριών αυτών στα χρώματα είναι η δημιουργία εκρηκτικών συνδυασμών και αντιθέσεων.

Πλακάκι σε διάσταση  6,5×20, σε 10 διαφορετικά χρώματα, δύο επιφάνειες κυρτή και κοίλη και δύο διαφορετικά φινιρίσματα ματ και γυαλιστερό. Η καταλληλόλητα αυστηρά για επενδύσεις τοίχων. Συνδυάζετε με πάρα πολλούς τρόπους. Μερικούς από τους οποίους το εργοστάσιο έχει φροντίσει να μας τους δώσει με δικές του προτάσεις στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την σειρά.

Η σειρά λόγο των επιφανειών της μπορεί να  ξεπεράσει τα όρια των τυπικών επενδύσεων σε τοίχους μπάνιου και κουζίνας και να αποτελέσει ένα μοναδικό διακοσμητικό εργαλείο κάθε χώρου.  Σε χώρους εστίασης  μπορεί να επενδύσει φυσικά τους τοίχους αλλά και επιφάνειες όπως το bar, τη ρεσεψιόν ή ακόμα και τις κολώνες που μεσολαβούν σε όλο το χώρο ή κάποιες από αυτές. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τονίσουμε κάποια σημεία του χώρου που αποτελούν βασικό δομικό στοιχείο (κολώνες)  και να το μετατρέψουμε από ένα αδιάφορο οπτικά εμπόδιο σε ένα ακόμη διακοσμητικό κομμάτι του συνολικού χώρου.

Η σειρά vibe σπάει τα κλασσικά όρια των τυπικών σχημάτων και στοχεύει σε ιδιαίτερες δημιουργίες ακόμα και αν πρόκειται για την επένδυση μικρών επιφανειών.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:             

– White Body Tiles (Λευκή πάστα πλακάκι) – Wall Tiles,  σε ειδική έκδοση για επενδύσεις τοίχου.

– Ένα και μοναδικό μέγεθος: 6,5×20. Μικρό μέγεθος για πολλές δημιουργίες.

– Δύο επιφάνειες: In/Κυρτό , Out/Κοίλο.

–Δύο φινιρίσματα: Ματ, Γυαλιστερό.

– Δώδεκα αποχρώσεις:  Gesso White/ Gesso White Matt – Fair Pink/ Fair Pink Matt – Ligth Mocha/ Ligth Mocha Matt – Taupe/ Taupe Matt –  Gooseberry/ Gooseberry Matt – Fantasy Sky/Fantasy Sky Matt – Naval/ Naval Matt – Newport Green/ Newport Green Matt – Lunar Grey/ Lunar Grey Matt – Almost Black/ Almost Black Matt.

– Η απόχρωση από πλακάκι σε πλακάκι δεν παρουσιάζει διακυμάνσεις.

Tip: Μην διστάσετε να παίξετε με τα χρώματα των αρμών. Μπορείτε να κινηθείτε σε όμοιο χρώμα με το πλακάκι είτε να κάνετε ειδικές – ξεχωριστές συνθέσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα αρμών από το πλακάκι. Προτεινόμενη απόσταση από το εργοστάσιο τα 2mm αρμός.

“Vibe : Newport Green In Matt 6,5×20”

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθεται σε μια και μοναδική διάσταση :

  • 6,5×20 —> Πλακάκι μακρόστενο, πολύ ιδιαίτερης μορφής και μικρής διάστασης  με δύο φινιρίσματα. Λειτουργική για πάρα πολλές εφαρμογές

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Vibe: In Gloss 6,5x20

Vibe: In Matt 6,5x20

Vibe: Out Gloss 6,5x20

Vibe: Out Matt 6,5x20