Νιπτήρες

Νιπτήρες για το μπάνιο και για το WC. Ένα εύκολο υλικό αλλά με τόσες πολλές επιλογές. Για να επιλέξετε το καταλληλότερο υλικό για το μπάνιο σας ή το wc σας θα πρέπει να έχετε πάντα σαν προτεραιότητα τις διαστάσεις του αντικειμένου που ψάχνουμε και των διαστάσεων του χώρου που θα τοποθετηθεί. Έπεται, η επιλογή της κατηγορίας που σας βολεύει, επικαθήμενος νιπτήρας, υποκαθήμενος, επιτραπέζιος (ελεύθερης τοποθέτησης), επίτοιχο, νιπτήρας που θα τοποθετηθεί σε έπιπλο, ημι-ένθετος ή επιδαπέδιος. Για την σωστή επιλογή όλων των προαναφερόμενων κατηγοριών δεν είναι μόνο τι μας αρέσει αισθητικά ή τι θα μας άρεσε να βλέπουμε στο χώρο μας αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε και τι θα μας ταίριαζε στην καθημερινότητα μας και σε τι έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε. Τέλος, η επόμενη σκέψη θα πρέπει να είναι το υλικό του νιπτήρα που θα θέλατε να έχετε στο χώρο σας, εμείς σας προσφέρουμε νιπτήρες σε λευκή πορσελάνη, νιπτήρες σε χρωματιστή πορσελάνη, νιπτήρες χειροποίητους σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και συνδυασμών, μαρμάρινους νιπτήρες, νιπτήρες από πετρώματα και ανοξείδωτους νιπτήρες.

Μην ξεχνάτε ότι ο νιπτήρας επιτρέπεται να έχει διαφορετικό χρώμα από την λεκάνη μας. Δεν σημαίνει ότι αν χρησιμοποιήσουμε έναν ροζ νιπτήρα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε και μια ροζ λεκάνη στον ίδιο χώρο. Τις περισσότερες φορές τον νιπτήρα τον ταιριάζουμε με τα πλακάκια του μπάνιου ή με το στυλ του μπάνιου. Κάποιες φορές ένας νιπτήρας μπορεί να δώσει και το όλο στυλ στο μπάνιο.

Ταυτόχρονα με την επιλογή του νιπτήρα θα πρέπει  να ξέρουμε τι είδους μπαταρία θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Αν το παραλείψουμε μπορεί να είναι εμπόδιο στο επόμενο βήμα μας. Καλό είναι να γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχουμε πριν την οριστική επιλογή…