Μπαταρίες Μπανιέρας

Μπαταρίες Λουτρού ή Μπανιέρας, τα στολίδια του μπάνιου. Ύστερα από το ταξίδι με την επιλογή των πλακακίων έπονται οι μπαταρίες και τα αξεσουάρ. Είναι αυτές οι μικρές πινελιές που μπορούν να προσδώσουν στο μπάνιο την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Συνδυάστε με τα ρετρό πλακάκια σας, πολύ μοντέρνες μπαταρίες. Στα μπάνια που θυμίζουν μάρμαρα, μπαταρίες με όμορφες καμπύλες ή και χρωματιστές. Στα πολύ μοντέρνα μπάνια τις πιο ρετρό μπαταρίες. Με αυτό τον τρόπο όλα εναλλάσσονται, τα στυλ διακόσμησης μπερδεύονται και αυτό το πάντρεμα ολοκληρώνει ένα προσεγμένο μπάνιο. Η εναλλαγή των στυλ δεν είναι η μοναδική λύση, μπορείτε κάλλιστα να συνεχίσετε το στυλ που επιλέξατε από τα πλακάκια, στις μπαταρίες και έτσι όλο το σκηνικό να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ. Ότι και αν επιλέξετε θα έχετε την ασφάλεια και τις εγγυήσεις που παρέχουν οι οίκοι που έχουμε επιλέξει να σας παρέχουμε.

Gaboli Fratelli Rubinetteria, Armando Vicario, Bugnatese, La Torre, Eurorama, Teorema, Tres Griferia, IB Rubinetterie, Flaminia και Huber.

Οι ποικιλία ακόμα και στις μπαταρίες του λουτρού είναι μεγάλη. Άλλοτε παραδοσιακές με το ρετρό ύφος σε όλο τον σχεδιασμό τους και με τα πομολάκια να ξεχωρίζουν ζεστό – κρύο, δεξιά – αριστερά ενώ άλλοτε μοντέρνες, με πιο τετράγωνο σχεδιασμό με ροή καταρράχτη ή την κλασσική ροή για να εξισσοροπούνται οι πινελιές διακόσμησης.

Σίγουρα θα βρείτε τις παραδοσιακές, τις αναμεικτικές, μόνο το σώμα, πλήρης (με τηλέφωνο και σπιράλ), θερμοστατικές, μπαταρίας μπανιέρας με στήριξη στο δάπεδο. Βέβαια, εσείς μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν σε όποια επιλογή και αν κάνετε και την προσωπική σας λειτουργικότητα. Όπως, βέργα στήριξης ή και κεφαλή ντους. Και τις περισσότερες από αυτές σε χρωμέ – μπρονζέ – μαύρο – άσπρο – χρυσό – χαλκό – inox αλλά και σε ακόμα περισσότερα χρώματα κατόπιν δική σας παραγγελίας.