Μπαταρίες Νιπτήρα

Μπαταρίες Νιπτήρος, τα στολίδια του μπάνιου. Ύστερα από το ταξίδι με την επιλογή των πλακακίων έπονται οι μπαταρίες και τα αξεσουάρ. Είναι αυτές οι μικρές πινελιές που μπορούν να προσδώσουν στο μπάνιο την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Συνδυάστε με τα ρετρό πλακάκια σας, πολύ μοντέρνες μπαταρίες. Στα μπάνια που θυμίζουν μάρμαρα, μπαταρίες με όμορφες καμπύλες ή και χρωματιστές. Στα πολύ μοντέρνα μπάνια τις πιο ρετρό μπαταρίες. Με αυτό τον τρόπο όλα εναλλάσσονται, τα στυλ διακόσμησης μπερδεύονται και αυτό το πάντρεμα ολοκληρώνει ένα προσεγμένο μπάνιο. Η εναλλαγή των στυλ δεν είναι η μοναδική λύση, μπορείτε κάλλιστα να συνεχίσετε το στυλ που επιλέξατε από τα πλακάκια, στις μπαταρίες και έτσι όλο το σκηνικό να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ. Ότι και αν επιλέξετε θα έχετε την ασφάλεια και τις εγγυήσεις που παρέχουν οι οίκοι που έχουμε επιλέξει να σας παρέχουμε.

Gaboli Fratelli Rubinetteria, Armando Vicario, Bugnatese, La Torre, Eurorama, Teorema, Tres Griferia, IB Rubinetterie, Flaminia και Huber.

Εμείς προσπαθήσαμε να τις χωρίσουμε σε τέσσερις κατηγορίες :

Κανονικές / Απλές νιπτήρα: Είναι οι μπαταρίες αυτές που είναι επικαθήμενες πάνω στον νιπτήρα. Απλές μπορεί εύκολα να ονομάζονται αλλά μπορεί να είναι ρετρό με παροχή διαφορετική στο ζεστό – κρύο, να έχουν ξύλινο πομολάκι ή πορσελάνινο, μοντέρνες, με ροή καταρράχτη, αναμεικτικές , χρωματιστές μπαταρίες ή με πρωτότυπες καμπύλες.

Επιτραπέζιες/Ψηλές: Είναι οι μπαταρίες αυτές που τοποθετούνται πάνω στον πάγκο ή πάνω σε ένα έπιπλο και τις περισσότερες φορές συνοδεύουν τους επιτραπέζιους νιπτήρες. Μπορούν να τοποθετηθούν πίσω από τον νιπτήρα ή δίπλα του. Η σωστή επιλογή για την επιτραπέζια μπαταρία είναι να ξέρετε το ύψος του νιπτήρα. Έτσι, η μπαταρία εκτός από κομψή θα είναι και λειτουργική. Τέλος, μην αγνοείτε και τα ρουξούνια στις μπαταρίες. Αν ο νιπτήρας σας είναι μεγάλος σε φάρδος τότε καλό θα είναι να επιλέξετε ένα μακρύ ρουξούνι ώστε να καλύψετε όλο το φάσμα του νιπτήρα και να μην βγαίνουν τα νερά απέξω. Ή αντίστοιχα αν είναι στενόμακρος τότε το ρουξούνι θα πρέπει να είναι κοντό πάλι για τον ίδιο λόγο.

Εντοιχιζόμενες μπαταρίες: Είναι οι επίτοιχες μπαταρίες. Το σώμα (ο μηχανισμός) είναι κρυμμένος στον τοίχο και η ελευθερία του πάγκου μεγαλώνει για καλύτερη λειτουργικότητα. Θα βρείτε μπαταρίες εντοιχιζόμενες 2 οπών (ξεχωριστά το στόμιο με το πόμολο), με πλακέτα (στόμιο και πόμολο σε μια πλακέτα μαζί), ηλεκτρονικές ή αυτοκλειόμενες πάντα όμως με επιλογή στο στυλ που θέλετε να δώσετε.

3 οπών: πάντα με θύμηση σε κάτι από τα παλιά. Στο κέντρο η βρύση, δεξιά το κρύο και αριστερά το ζεστό. Και εκεί όμως η ποικιλία είναι μεγάλη. Άλλοτε το ρουξούνι μικρό και κοντό ενώ άλλοτε ψηλό και μακρύ. Τα πομολάκια να εναλλάσσονται με έντονες καμπύλες ή πολύ απλά.