Biarritz: Cognac Modulo & Waikiki

Πλακάκια εξωτερικού χώρου σαν πέτρα, σε πολλές διαστάσεις για πλέξιμο διαστάσεων και με  ιδιαίτερα διακοσμητικά, όπως τα Waikiki Decor. Δύο εκδόσεις: R10 & R11 για να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

Πλακάκια εξωτερικού χώρου που θυμίζουν πέτρα. Εάν καλεστούν να συγκριθούν με πέτρα σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τα πλακάκια του εξωτερικού χώρου θα πρέπει να διακρίνονται για τις προδιαγραφές τους. Να αντέχουν σε όλες τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, στην ξεγνοιασιά που νοιώθουμε όταν είμαστε κοντά στην φύση αλλά να μη χάνουν αισθητικής. Εναλλαγές στις αποχρώσεις, εναλλαγές στην υφή, σταθερά στις προδιαγραφές υπόσχονται ότι σίγουρα θα βρείτε την απόχρωση που πρέπει να καλύψει τις ανάγκες σας. Με πολύ υψηλές προδιαγραφές, εγγυημένες από το εργοστάσιο τους; μια παράμετρο που κρίνεται απαραίτητη όταν έχουμε πισίνα.  Όλη η σειρά εμπνευσμένη από τις αμμώδεις παραλίες γύρω από το Biarritz.

Μια μικρή περιγραφή από την πηγή της έμπνευσης. Εκεί που μερικές φορές οι περαστικές φάλαινες επισκέπτονται τον Ατλαντικό υπάρχουν μνημεία όπου η θέα είναι μαγική και η κομψότητα μεγάλη.  Η ένταση των κυμάτων του ωκεανού που χτυπάει τις ακτές, τις έχει μετατρέψει σε Καλιφόρνια της Ευρώπης,  με αποτέλεσμα να έχει γίνει αγαπημένο θέρετρο για τους  λάτρεις του σέρφινγκ και της παραθαλάσσιας διαμονής. Με το αριστοκρατικό ύφος και με σταθερό το βλέμμα διατηρείτε στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η Biarritz, είναι το αποκορύφωμα της πολυπλοκότητας. Η σειρά που εμπνεύστηκε από το νέο αυτό jet set, για δάπεδα και τοίχους φέρνει αποτέλεσμα το μοντέρνο και ταυτόχρονο χαλαρό τρόπο ζωής με κομψότητα και υψηλή αισθητική.

Λεπτή υφή, ανάμειξη γεωμετρικών σχεδίων με floral στοιχεία που ταιριάζουν μεταξύ τους με τελειότητα βρίσκονται στις επιφάνειες αυτής της συλλογής, σκοπός; να φέρει πίσω όλη την ομορφιά της φυσικής πέτρας στο περιβάλλον. Το ευρύ φάσμα των συνδυαζόμενων διαστάσεων και ο πλούτος των χρωμάτων επιτρέπουν την επίτευξη διακοσμητικών λύσεων με σπουδαίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα έρχεται με την εγγύηση των προϊόντων που δίνει πάντα ο ιταλικός οίκος  Cir .

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

– Glazed Fine Porcelain Stoneware σε ειδική έκδοση των 11,5mm πάχους.

–  Σε διάσταση : 40×40, 20×40, 20×20 & 10×10

– Σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις: Ardoise, Cendre, Cognac, Ecru & Melange (mix των χρωμάτων Ecru & Cendre)

–  Τα Decor Waikiki σε διαστάσεις: 10×10, 20×20 & 40×40. Εδώ τα σχέδια γίνονται αχνά, ίσα που ξεπροβάλλουν διακριτικά μέσα από την βασική απόχρωση του μονόχρωμου πλακιδίου, σε έκδοση R10.

– Μεγάλη γκάμα σε τρισδιάστατα Decors με 5 διαφορετικές σειρές:

 • Inserto Paradise Ecru A/B/C/D/E/F   20×20 & 10×10
 • Inserto Paradise Cendre A/B/C/D/E/F  20×20 & 10×10
 • Inserto Aloha Ecru s/6 20×20 & 10×10
 • Inserto Aloha Cendre s/6 20×20 & 10×10
 • Inserto Aloha Melange s/6 20×20 & 10×10

 

–  Mosaico Spacco 30×40 (7,5×7,5), ψηφίδες με βαθμό αντί- ολίσθησης R11 για να αύξηση των επιλογών εργαλείων σε όλους τους χώρους. Πολύ ιδιαίτερη σε χρώματα της σειράς: Ardoise, Cendre, Cognac & Ecru.

– Πλούσια συλλογή σε μονοκόμματα σκαλοπάτια για ειδικές κατασκευές

Βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R10 σε όλες τις εκδόσεις και R11 σε διαστάσεις 20×20, 20×40, 40×40 στα μονόχρωμα πλακάκια

Τα πλακάκια ανήκουν στην κατηγορία V4 των εναλλαγών από τεμάχιο σε τεμάχιο, αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα βρούμε ένα τεμάχιο να μοιάζει με κάποιο άλλο. Οι εναλλαγές ακολουθούνται ομαλά έτσι ώστε να αποδώσουν όσο γίνεται το αποτέλεσμα τους πιο φυσικό.

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από μια διάσταση για να παίξετε με τις διαστάσεις και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Υπάρχουν διάφορα προτεινόμενα σχέδια ανάλογα με το πόσες διαστάσεις θέλετε εσείς να χρησιμοποιήσετε και πόσες είναι κατάλληλες με το δικό σας χώρο.

Tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μονοκόμματα σκαλοπάτια για το πάτημα μιας σκάλας και να χρησιμοποιήσετε για το ρίχτυ είτε τα μονόχρωμα της σειράς είτε τα Waikiki είτε τέλος τα Decor.

Tip: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά τεμάχια ακόμα και σαν μαρμαροποδιές τόσο στα παράθυρα ενός γραφικού οικήματος είτε στις μπαλκονόπορτες. Βεβαίως, όπου αυτό είναι εφικτό καθώς η κάθε κατασκευή έχει τις δικές της παραμέτρους.

“Biarritz Cognac Modulo 40×40, 20×40, 20×20 μονόχρωμα και Decor Waikiki”

Διαστάσεις

Τα μονόχρωμα πλακάκια βγαίνουν σε διαστάσεις:

 • 40×40 Biarritz —> Πλακάκια,  σε μια διαχρονική διάσταση (Ardoise, Cendre, Cognac, Ecru & Melange) – Σε έκδοση R10 & R11
 • 20×40 Biarritz —> Πλακάκια,  σε μακρόστενη διάσταση (Ardoise, Cendre, Cognac, Ecru & Melange) – Σε έκδοση R10 & R11
 • 20×20 Biarritz —> Πλακάκια,  για πιο Vintage κατασκευές αλλά και για μικρούς χώρους (Cendre, Cognac, Ecru & Melange) – Σε έκδοση R10 & R11
 • 10×10 Biarritz —> Πλακάκια μικρών διαστάσεων για παιχνίδι και συνδυασμό με τις μεγαλύτερες διαστάσεις (Cendre & Ecru)

 

Τα Decor Waikiki βγαίνουν σε διαστάσεις:

 • 40×40 Biarritz Waikiki —> Το αχνό Decor της σειράς σε κάθε χρώμα (Cendre, Cognac & Ecru) – Σε έκδοση R10
 • 20×20 Biarritz Waikiki —> Το αχνό Decor της σειράς σε κάθε χρώμα (Cendre, Cognac & Ecru) – Σε έκδοση R10
 • 10×10 Biarritz Waikiki —> Το αχνό Decor της σειράς σε κάθε χρώμα (Cendre & Ecru) – Σε έκδοση R10

 

Τα Decors Inserto Paradise και Inserto Aloha διατίθενται σε διαστάσεις :

 • 20×20
 • 10×10

 

Τα ειδικά τεμάχια για σκαλοπάτια και επιχείλια πισίνας με 11,5mm πάχους και σε χρώματα Ardoise – Cendre – Cognac & Ecru σε διαστάσεις :

 • Gradone Square 33,3×40×3,3 —> Μονοκόμματο σκαλοπάτι με ίσιο κατέβασμα, πάχος 11,5mm. Σε έκδοση R10 & R11
 • Elemento ad L R11 Monolitico 10x40x5 —>  Μονοκόμματο σκαλοπάτι με στρογγυλοποιημένη κρέμαση για ρίχτυ. Σε έκδοση R11

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Biarritz:

Biarritz Waikiki:

Biarritz Inserto Paradise Cendre/Ecru s/6:

Biarritz: Inserto Aloha Cendre / Ecru / Melange:

Biarritz Mosaico Spacco R11 30x40 (7,5x7,5):