Dust: Grey & Veil Decor 30x30 Rett.

Πλακάκια εξωτερικού χώρου σε ενθύμηση πέτρας σε χρώμα Grey. Το χρώμα της καθημερινότητας, ένας εκλεπτυσμένος χώρος ύπαρξης

Αρμονικά χρώματα σε πλακάκια εξωτερικού χώρου που ανάλογα με τον χρωματισμό τους δίνουν και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Πάντα συνδυαστικά με την αρχιτεκτονική του κτηρίου αλλά και τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες της περιοχής μπορούν να σας ολοκληρώσουν το έργο σας. Ανεξαρτήτου χρώματος, το υλικό είναι πάντα επιβλητικό. Μια σειρά που εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση της αλλά και με τις προδιαγραφές της και τα ειδικά Decor της. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τα Decor της ακόμα και για τους εξωτερικούς χώρους.

Από το εργοστάσιο παραγωγής της είναι μια συλλογή αφιερωμένη στην πέτρα. Σχεδιάστηκε με ιζήματα στην επιφάνεια της όχι μόνο για να προσδώσει την αίσθηση ενός φυσικού προϊόντος αλλά και να αποκτήσει την εμφάνιση ενός υλικού που ο χρόνος πέρασε από πάνω του. Προσδιορίζοντας σε αυτή, την αίσθηση της δημιουργικότητας και φυσικά της φθαρμένης ποιότητας. Η πατίνα δίνει στην επιφάνεια της σειράς Dust μια σταθερή και καλλιτεχνική εμφάνιση από την σύλληψη της μέχρι την αναπαραγωγή της. Με τελικό αποτέλεσμα ζεστές απεικονίσεις και καθαρή εμφάνιση. Μια σειρά που κάτι σου θυμίζει, σε ταξιδεύει. Φαντάσου να στέκεσαι και να παρακολουθείς να υποχωρεί το βάρος των βουνών και οι σπασμένοι όγκοι να πλένονται από την φύση και να εξομαλύνονται μέσα στην μαγεία της φυσικότητας. Μετά, μόλις ξεκινήσεις να ξεχνάς την εικόνα τότε ακριβώς σου μεταφέρει μια έκπληξη.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

– Σε ειδική έκδοση του εργοστασίου Provenza στα 10mm πάχους, όλες οι διαστάσεις. Rettificato (Κομμένο με την νέα τεχνολογία των Lazer), παραγμένη με την Full HD (Digital Printing Technology) για ακόμα πιο πιστά αποτελέσματα και τέλος η σειρά λόγω των σμάλτων της κατατάσσεται σε χρήση ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους επαγγελματικούς χώρους με σκληρές καταπονήσεις (Heavy Commercial Use).

– Η επιφάνεια τους είναι ματ και η αισθητική του πετρώματος εναλλάσσετε από πλακάκι σε πλακάκι. Τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V3 στις εναλλαγές. Ενώ, η αντί-ολίσθηση τους που την χρειαζόμαστε στα δάπεδα τόσο των εσωτερικών χώρων όσο και των εξωτερικών είναι στην έκδοση Naturalle (φυσικό ματ αποτέλεσμα) στο R10.

– Η σειρά μας δίνετε σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις τόσο στην έκδοση Naturalle όσο και στην έκδοση Lappato (γυαλιστερή) αλλά και οι δύο εκδόσεις Rettificato (κομμένο με lazer) :

  •  Grey   —> Το χρώμα των ιδεών, όπου όλα έχουν μια λογική παρουσία
  •  Sand  —> Το χρώμα της καθημερινότητας, ένας εκλεπτυσμένος χώρος ύπαρξης
  •  Mud   —>  Το χρώμα της εύφορης γης, περιέχει μυστικά και απρόσμενες απαντήσεις
  •  Rust   —>  Το χρώμα που αγκαλιάζει τη ζωή, που δίνει έμφαση στο κάνω και στο είμαι
  •  Black —>  Το χρώμα των πολύτιμων πραγμάτων και των άπειρων χώρων

 

– Ανακαλύψτε πώς τα διαφορετικά μεγέθη τροποποιούν τις αισθήσεις του κάθε δωματίου διαφορετικά και δημιουργούν εντυπωσιακές νέες διαθέσεις ανάλογα με αυτό που θα επιλέξετε.

80×8040×80 , 60×60 , 30×60 & 30×30

Η Dust σειρά διαθέτει και εξαιρετικά decor:

– Trace Decor —> αχνές επαναλήψεις γεωμετρικού σχεδίου σε διάσταση 80×80 και 20×80

– Veil Decor —> Το κάθε χρώμα έχει τα δικά του decor σε διάσταση 30×30 με οχτώ διαφορετικές παραστάσεις

– Eolie Decor —> Το κάθε χρώμα έχει τα δικά του decor σε διάσταση 20×20 με εννέα διαφορετικές παραστάσεις

Η σειρά διαθέτει και ψηφίδες σε κάθε χρώμα σε διάσταση 30×30 και Listello ασύμμετρο σε διάσταση 30×60

Και τέλος, η σειρά κλείνει με τα ειδικά τεμάχια για κάθε κατασκευή και μονοκόμματα σκαλοπάτια.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και τον ηλεκτρονικό κατάλογο της σειράς η οποία βρίσκεται στα αριστερά του άρθρου.

«Dust: Grey 30×30 & Eolie Decor 30×30»

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθεται και σε ορθογώνια και σε τετράγωνα σχήματα, δηλαδή σε διαστάσεις:

  •     80×80 —> Τετράγωνο πλακάκι μεγάλης διάστασης. Πάντα επιβλητικά και χαρισματικά λόγω των πολύ μικρών αρμών και σε πάχος 10mm
  •     40×80 —> Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, ορθογώνια. Πάντα επιβλητικά και χαρισματικά λόγω των πολύ μικρών αρμών και σε πάχος 10mm
  •     60×60 —> Τετράγωνο πλακάκι μεγάλης διάστασης. Συνδυάζεται και με το 30×60. Σε πάχος 10mm
  •     30×60 —> Ορθογώνια διάσταση πλακακίου. Ταιριάζει σε όλους τους χώρους και σε όλες τις επενδύσεις. Σε πάχος 10mm
  •     30×30 —> Τετράγωνο πλακάκι μικρής διάστασης , δεν θα μπορούσε να απουσιάζει αυτή η διάσταση σε μια τέτοιου είδους αισθητική

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Dust :

Dust Trace 80x80 & 20x80 Rett. :

Dust Mosaico 30x30 (2,8x2,8 ):

Dust Listelli Sfalsati 30x60:

Dust: Veil 30x30 Rett. :

Dust: Eolie 20x20 Rett. :