Pietra D’ Assisi: Noce R11

Η γοητεία μιας όασης στην ύπαιθρο ή ένα παλιομοδίτικο αστικό περιβάλλον?! Με αντί-ολίσθηση R11, σε έξι χρώματα και εφτά διαφορετικές διαστάσεις υπόσχεται να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιβάλλοντα τόσο ξεκούραστα και διαχρονικά.

 

Ρουστίκ αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς. Η σειρά τιμάει το όνομα της στο έπακρο. Πλακάκια που θυμίζουν πέτρα. Τα νερά και τα νεύρα ρέουν τόσο διαφορετικά από πλακάκι σε πλακάκι που δύσκολα ακόμα και ένα έμπειρο μάτι μπορεί να ξεχωρίσει αν έχουμε να κάνουμε με ένα φυσικό υλικό ή βιομηχανοποιημένο. Τα σκαλίσματα στις άκρες του πλακιδίου φέρνουν την μοναδικότητα της σειράς. Σε άλλους θυμίζει χτυπημένη πέτρα σε άλλους δαντελωτό τελείωμα. Όλους όμως τους εντυπωσιάζει.

Μια σειρά που μετράει πολλά χρόνια ενεργή και πάντα σταθερή στις προτιμήσεις από τον ιταλικό οίκο Cerdomus. Βάση αντί-ολίσθησης και εμφάνισης θα περίμενε κάποιος ότι είναι προορισμένη για τον εξωτερικό χώρο. Εκεί σίγουρα βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον. Η Pietra D’ Assisi όμως  ζωντανεύει  το “Country Style” με τα υπέροχα ανάγλυφα διακοσμητικά και τα ειδικά τεμάχια για τους εσωτερικούς χώρους προσφέροντας άλλοτε ένα ρομαντικό αίσθημα ενώ άλλοτε να ταιριάζουν απόλυτα με την αντικέ επίπλωση. Η γοητεία μιας όασης στην ύπαιθρο ή ένα παλιομοδίτικο αστικό περιβάλλον?!

Λόγω των επιβλητικών διαστάσεων της, η Pietra D’ Assisi δημιουργεί μπάνια πολύ λιτά, φυσικά και διαχρονικά. Επενδύστε τα μπάνια μέχρι το τελείωμα των μπάνιων στο ταβάνι, σε μονοχρωμία οι τοίχοι και το δάπεδο και παίξτε με τα διακοσμητικά και τις πετσέτες του μπάνιου. Σίγουρα κάθε φορά που θα αλλάζετε τα μεταβλητά στοιχεία θα έχετε και άλλα αποτελέσματα. Πώς με αυτό τον τρόπο να βαρεθείτε ένα μπάνιο με την Pietra D’ Assisi?!

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

 • Color Body Porcelain, σε ειδική έκδοση των 12mm πάχους. Η σειρά ξεχωρίζει ακόμα και με τις υψηλές προδιαγραφές της.
 • Εφτά μεγέθη: 40x60 40x40 20x40 20x20 30x60 30x30 7,5x30. Πολλές διαστάσεις είτε για να χρησιμοποιηθούν αναλογικά είτε για να επιλέξετε ποια είναι η ποιο κατάλληλη για το χώρο σας.
 • Έξι χρώματα: Grigio BiancoBeigeNoceOcra Rosso
 • Η επιφάνεια τους είναι ματ και φυσική και τα νερά τους ρέουν διαφορετικά από πλακάκι σε πλακάκι. Τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V3 στις εναλλαγές. Δύσκολα το ανθρώπινο μάτι να μπορέσει να αντιληφθεί την επανάληψη όμοιου τεμαχίου. Και είναι σχεδιασμένα με Digital Design.
 • Ο βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R11, ιδανικός βαθμός για τους εξωτερικούς χώρους αλλά και λόγω της επιφάνειας της κατάλληλη και για τους εσωτερικούς χώρους.
 • Μονοκόμματα σκαλοπάτια στην ίδια σειρά πλακιδίων σε διάσταση 15x30 και 30x30, για την ομοιομορφία των υλικών στην κατασκευή. Εσωτερικά σκαλοπάτια, πλατύσκαλα, εξωτερικές σκάλες, αντί για μαρμαροποδιές, επιχείλια για πισίνες χωρίς υπερχείλιση είναι μερικές από τις εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτά τα ειδικά τεμάχια.
 • Όμορφα ανάγλυφα διακοσμητικά στην διάσταση 20×20 και 20×40 και αντίστοιχες ψηφίδες σε όλα τα χρώματα της σειράς σε διάσταση 30×30. Η διαφορετικότητα στις ψηφίδες έρχεται με την Fascia Ciottolato 9×40 κατάλληλη να χρησιμοποιηθεί με όλες τις αποχρώσεις της σειράς, σε δυο χρώματα Rosso & Ocra.

 

Στα δάπεδα τολμήστε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από δυο διαστάσεις. Μην παραλείψετε τα δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του άρθρου, μπορείτε να πάρετε ακόμα και ιδέες για το στρώσιμο των πλακιδίων με πολλές διαστάσεις. Παιχνιδιάρικα δάπεδα ή στρώσεις βυζαντινές? Σίγουρα, καθόλου κοινές ή βαρετές. Διαλέξτε το σχέδιο που σας εκφράζει και εμείς θα σας βγάλουμε την αναλογία των ποσοτήτων που χρειαζόσαστε.

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθεται σε διαστάσεις:

 • 40×60 —> Πλακάκι μεγάλων διαστάσεων. Πάντα επιβλητικά συνδυάζονται με όλες τις διαστάσεις και σε πάχος 12mm
 • 40×40 —> Τετράγωνο πλακάκι κλασσικής διάστασης. Συνδυάζεται με τις διαστάσεις 40×60 – 20×40 – 20×20 & 30×60. Σε πάχος 12mm
 • 20×40 —> Ορθογώνια διάσταση πλακαδίου.Συνδυάζετε με 40×60 – 40×40 – 20×20. Σε πάχος 12mm
 • 20×20 —> Πλακάκι τετράγωνο, κλασσικής διάστασης. Συνδυάζετε με 40×60 – 40×40 – 20×40. Σε πάχος 12mm
 • 30×60 —> Ορθογώνια διάσταση πλακαδίου. Ταιριάζει σε όλους τους χώρους και σε όλες τις επενδύσεις. Σε πάχος 12mm
 • 30×30 —> Τετράγωνο πλακάκι μικρής διάστασης , δεν θα μπορούσε να απουσιάζει αυτή η διάσταση σε μια τέτοιου είδους αισθητική. Σε πάχος 12mm
 • 7,5×30—> Μακρόστενο πλακάκι μικρής διάστασης, σαν πλακέτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο δάπεδο και στις επενδύσεις τοίχων. Σε πάχος 12mm

 

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Pietra D' Assisi:

Pietra D' Assisi Decoro BR 1-4 20x20:

Pietra D' Assisi Decoro BR 1-4 20x40:

Pietra D' Assisi: Mosaico Spacatella 30x30 (4,7x4,7):