Riabita il Cotto: Shabby Chic 40×80 R11

Η φιλοσοφία του Cotto είναι τόσο μοναδική και τόσο αναλλοίωτη στο χρόνο. Οχτώ διαφορετικές διαστάσεις, 2 εκδόσεις R10 & R11, έξι διαφορετικά χρώματα να μαρτυρούν έξι διαφορετικά στυλ διακόσμησης

Ιταλικά πλακάκια εξωτερικού χώρου με άποψη και φινέτσα. Πλακάκια με αντί-ολίσθηση, πολύ υψηλών προδιαγραφών. Κατάλληλα και για τους χώρους γύρω από πισίνα. Σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Πλακάκι με R10 για εσωτερική χρήση,  πλακάκι με R11 για τον εξωτερικό χώρο και πλάκες πάχους 19mm με R11 αντί-ολίσθηση τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ελεύθερης τοποθέτησης, με συγκόλληση ή με τα ειδικά τεμάχια για υπερυψωμένα δάπεδα.

Η φιλοσοφία του Cotto είναι τόσο μοναδική και τόσο αναλλοίωτη στο χρόνο. Για όσους το γνώριζαν από παλιά, τόσο αγαπητό. Για όσους δεν το ήξεραν τώρα ήρθε η ώρα να το μάθουν με την σειρά των οίκων Cir – Serenissima, που ανήκουν στον όμιλο Groupo Romani.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

– Glazed Fine Porcelain Stoneware  σε ειδική έκδοση των 10mm πάχους.

– Οχτώ μεγέθη: 40×8060,8×60,840×4020×4020×2010×2010×10 και δεν παραλείπετε και η διάσταση 24x27,7 (εξάγωνα) σε πάχος 10mm ειδικής έκδοσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μόνο διάσταση ή ακόμα και να μπερδέψετε αναλογικές διαστάσεις και να δημιουργήσετε πιο παιχνιδιάρικες  ή διαφορετικές επιφάνειες. Το εργοστάσιο μας δίνει έτοιμες λύσεις σχεδίων, ελάτε να ανακαλύψουμε παρέα ποια ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

– Σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις : ClassicFeng Shui – Industrial– Minimal – Natural – Shabby Chic. Τα χρώματα από την ονομασία τους αποκαλύπτουν και την έμπνευση των δημιουργών της. Κλασσικά αποτελέσματα – Ενεργειακά και ήρεμα – Βιομηχανικά – Απλά και λιτά – Φυσικά και Φθαρμένα λευκά αποτελέσματα (από αυτά που δίνουν την φωτεινότητα αλλά δεν δυσκολεύουν την καθημερινότητα). Ο ηλεκτρονικός κατάλογος θα σας βοηθήσει να δείτε αναλυτικά το κάθε χρώμα σε ποιες διαστάσεις παραμένει ενεργό. Η σειρά μετράει αρκετά χρόνια ενεργή, με υπέροχα αποτελέσματα όμως το εργοστάσιο μέσα σε αυτή την πάροδο των χρόνων αποφάσισε να κρατήσει το κάθε χρώμα σε συγκεκριμένες διαστάσεις. Αυτές που αποδίδονται καλύτερα σε συγκεκριμένες διαστάσεις.

– Η επιφάνεια τους λεία με ενθύμηση λίγο από πέτρωμα και λίγο από τσιμεντοκονία με τους τόνους να πηγαινοέρχονται ομαλά και διακριτικά. Με τελειώματα φυσικά και όχι αυστηρά κομμένα, για να γλυκαίνουν τον χώρο. Οι αποχρώσεις και τα νερά ρέουν διαφορετικά σε κάθε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V3 στις εναλλαγές. Η επιλογή του ύφους που θέλουμε να προσδώσουμε στο χώρο δεν κρίνεται μόνο από τα χρώματα αλλά και από τα μεγέθη των πλακιδίων.

– Την σειρά συντροφεύουν τα πλούσια decors, αχνά για τους διακριτικούς Fabric και πιο έντονα και ανάγλυφα για τους πιο τολμηρούς. Ενώ με τα Decor Inserto Vanity & New Glam η χλιδή διακριτικά απλώνεται στα δάπεδα με αίγλη μοναδική. Οι συνδυασμοί ανεξάντλητοι.

Σε δύο διαφορετικές εκδόσεις:  με R10 αντί-ολίσθηση για τους εσωτερικούς χώρους και τα μπάνια και με R11 αντί-ολίσθηση ακόμα και για το δάπεδο της ντουζιέρας αλλά και για τους εξωτερικούς χώρους και τους χώρους γύρω από την πισίνα.

Τέλος, η σειρά ολοκληρώνεται με ειδικά τεμάχια για σκαλοπάτια στις ίδιες αποχρώσεις με τα πλακάκια τους.

Φυσικά ο ιταλικός οίκος δεν παραλείπει και τις ψηφίδες για την διακόσμηση των μπάνιων αλλά και για παιχνίδι στα δάπεδα. Σε διάσταση η ψηφίδα 5×5.

Η σειρά διαθέτει και ειδικό τεμάχιο για σκαλοπάτια Gradone 30x33x4,5.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο που βρίσκεται στα αριστερά του άρθρου ώστε να πάρετε ιδέες για χρησιμοποίηση παραπάνω από μια διαστάσεις.

«Riabbita Il Cotto: Shabby Chic R11 40×80»

Διαστάσεις

H Riabita Il Cotto από την Serenissima σε διαστάσεις στα μονόχρωμα της :

 • 40×80 —> Πλακάκι μακρόστενο μεγάλης διάστασης, όπου R11 είναι ο βαθμός αντί-ολίσθησης,  κατάλληλο για το δάπεδο της ντουζιέρας αλλά και για τον εξωτερικό χώρο και για τους χώρους γύρω από την πισίνα. Σε όλα τα χρώματα στην έκδοση R10 και στην έκδοση R11: Minimal & Shabby Chic 
 • 60,8×60,8  —> Πλακάκι τετράγωνο μεγάλης διάστασης. Σε όλα τα χρώματα στην έκδοση R10
 • 40×40 —> Πλακάκι τετράγωνο σε κλασσική και λειτουργική διάσταση. Σε όλα τα χρώματα στην έκδοση R10
 • 40×40 R11 —> Πλακάκι τετράγωνο σε κλασσική και λειτουργική διάσταση, όπου R11 είναι ο βαθμός αντί-ολίσθησης,  κατάλληλο για το δάπεδο της ντουζιέρας αλλά και για τον εξωτερικό χώρο και για τους χώρους γύρω από την πισίνα. Σε όλα τα χρώματα στην έκδοση R10 και στην έκδοση R11: Minimal & Shabby Chic 
 • 60×60 —> Πλακάκι με ειδικό πάχος 19mm που χρησιμοποιείται είτε με ελεύθερη τοποθέτηση είτε με ειδικό τεμάχιο για υπερυψωμένα δάπεδα είτε με την κλασσική – συνηθισμένη συγκόλληση όπως τα υπόλοιπα πλακάκια. Σε έκδοση R11. Σε χρώματα: ClassicMinimal & Natural

 

H Riabita Il Cotto από την Cir σε διαστάσεις στα μονόχρωμα της :

 • 10×10  —> Πλακάκι τετράγωνο, μικρής διάστασης, λειτουργεί αυτόνομη ή συνδυαστικά με μεγαλύτερη διάσταση. Σε χρώματα: MinimalIndustrial NaturalShabby Chic
 • 10×20 —> Πλακάκι μακρόστενο, μικρής διάστασης.  Σε χρώματα: Classic – Industrial Natural
 • 20×20 —> Πλακάκι τετράγωνο, κλασσικής διάστασης. Σε χρώματα: Classic – Industrial Minimal – Natural Shabby Chic
 • 20×40 —> Πλακάκι μακρόστενο, μεγάλης διάστασης.  Σε χρώματα: Classic – Industrial Minimal – Natural Shabby Chic
 • 24×27,7 Exagona —> Εξάγωνο πλακάκι, τόσο για το δάπεδο όσο και για επενδύσεις στους τοίχους.  Σε χρώματα: Classic – Industrial Minimal – Natural Shabby Chic

 

Το Decor Riabita Il Cotto Fabric παράγεται σε διαστάσεις :

 • 10×10
 • 20×20
 • Exagona
 • 40×40

 

Το Decor Inserto Majolica s/6 διατίθενται σε διαστάσεις :

 • 10×10
 • 20×20

 

Το Decor Inserto Pattern s/4 διατίθενται σε διαστάσεις :

 • 10×10
 • 20×20

 

Τις εκδόσεις από τον οίκο Cir θα τις δούμε πιο αναλυτικά σε άλλο άρθρο

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Riabbita il Cotto:

Riabbita il Cotto Fabric: