Elegance Pro: White Naturale & White Mural

Ευελιξία, απλότητα  και λειτουργικότητα είναι οι 3 λέξεις κλειδιά για την σειρά Elegance Pro. Μία σειρά που επικοινωνεί και διαπρέπει με την κομψότητα, τις απλές γραμμές και τα γήινα χρώματα.

Elegance Pro : 

Μια μοναδική αίσθηση καθαρότητας και ξεκούρασης, σχεδιασμένη να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες σε όποιο χώρο και να χρησιμοποιηθεί η σειρά Elegance Pro μιλάει χωρίς καμία βαβούρα. Ανάλαφρη, γήινη και απλή μας υπενθυμίζει πόσο δυνατά αντηχεί στην αρχιτεκτονική η απλότητα όταν είναι σωστά σχεδιασμένη και μελετημένη.

Το πέτρωμα ψαμμίτης ή αλλιώς αμμόλιθος αποτελεί την πηγή έμπνευσης αυτής της εκλεπτυσμένης  σειράς. Σχεδιασμένη με την καινοτόμα παραγωγική διαδικασία ώστε να επιτευχθεί η ακριβέστερη αναπαραγωγή του φυσικού πετρώματος.

Το απλό σημαίνει και αδιάφορο;

Οι απλές γραμμές μπορούν να αποδοθούν στο πλαίσιο του μινιμαλισμού. Πηγαίνοντας πίσω στην ιστορία και ερευνώντας λίγο το κίνημα αυτο γνωστό και ως Art Minimal και εστιάζοντας στην ουσία του αυτό που εκπροσωπεί είναι η μέγιστη αισθητική ισορροπία εκφραζόμενη μέσα απο τα ελάχιστα δυνατά μέσα.

Έτσι επιτυγχάνεται ένα elegant αποτέλεσμα βασισμένο στην ησυχία που προσφέρει η έννοια του μινιμαλισμού. Απλές, λιτές γραμμές με μέγιστες προδιαγραφές για το υλικό και παράλληλα δυνατό και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα για τον θεατή. Άλλωστε και η ίδια η ονομασία της σειράς αποδίδει την πρόθεση  της “Εlegance”.

Η σειρά διαθέτει 7 ζεστές αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μία ευέλικτη χρωματική γκάμα. Συνδυασμοί που θα αποδώσουν μια σύγχρονη ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

Προσφέροντας μας 3 διαφορετικά φινιρίσματα, φυσικά, ημι – γυαλισμένα και σφυρήλατα καθώς επίσης και ένα τρισδιάστατο decor μας παρέχει μια ποικιλία επιλογών να δημιουργήσουμε.

Κατάλληλη για μικρότερα οικιστικά project αλλά και για πολύπλοκα αρχιτεκτονικά έργα , έρχεται να αποδώσει έναν minimal χαρακτήρα άκρως επιβλητικό.

 

 

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

–  Dry – Pressed Ceramic Tiles σε ειδικές εκδόσεις όλες οι διαστάσεις πάχους 9,5mm. Η σειρά εντυπωσιάζει ακόμα και με τις υψηλές προδιαγραφές της.

–  Πέντε μεγέθη: 120×12060×120 – 45x90 – 60×60 – 30×60 .  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μόνο διάσταση ή ακόμα και να μπερδέψετε αναλογικές διαστάσεις και να δημιουργήσετε πιο παιχνιδιάρικες  ή διαφορετικές επιφάνειες. Ο βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R10, ιδανικός βαθμός για τους εσωτερικούς χώρους αλλά και ικανοποιητικός για τους εξωτερικούς χώρους των μπαλκονιών και των αίθριων. Όλες οι διαστάσεις κομμένες με Lazer, τα γνωστά σε όλους πλέον πλακάκια Retifficatto.

– Η επιφάνεια τους μπορεί να είναι γυαλιστερή, ματ ή σφυρήλατη. Το εργοστάσιο ονομάζει Naturale την ματ έκδοση , την γυαλιστερή Lappato.ενώ την σφυρήλατη Bocciardato Οι αποχρώσεις και οι σκιάσεις εναλλάσσονται σε συχνότητα από πλακάκι σε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V3.  Η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων του εργοστασίου είναι το V4.

– Η σειρά αποδίδει τη διακοσμητική της φύση μέσω του mural  σε όλα τα χρώματα και σε διαστάσεις 30×60 και 60×120 αλλά και μέσω του μωσαϊκού της 3×3.

– Διαθέσιμα χρώματα 7: Τaupe, Sand, Ivory, White , Grey, Dark Grey, Anthracite.

– Βαθμός αντί-ολίσθησης στην έκδοση Naturale είναι στο R10, ενώ στην έκδοση των  20mm ο βαθμός αντιολίσθησης ανεβαίνει στο R11 για τις διαστάσεις 45x90.

–  Από την σειρά δεν παραλείπονται και τα μονοκόμματα σκαλοπάτια σε διαφορετικές διαστάσεις ώστε να διαλέξουμε ποια προσαρμόζεται καλύτερα στις διαστάσεις σας.

Μην παραλείψετε να μελετήσετε τον κατάλογο ώστε να διαμορφώσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την σειρά Elegance Pro , τους τρόπους τοποθέτησης των πλακιδίων αλλά και όλες τις πιστοποιημένες προδιαγραφές της σειράς.

“Elegance Pro:White 120×120 Nat. Rett. , White Mural 60×120 Nat. Rett & Anthracite  60×120 Nat. Rett.”

Διαστάσεις

Οι σειρά μας διατίθεται σε διαστάσεις : 

  • 120×120  —> σε ειδική έκδοση Naturale (R10), Rettificato και πάχος 9,5mm. Στο χρώματα: Sand EK80, White EK81, Dark Grey EK82, Anthracite EK83.
  • 60×120   —> σε ειδική έκδοση Naturale (R10), Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Taupe EJYV, Sand EJYW, Ivory EJYX, White EJYY, Grey EJYZ, Dark Grey EJZ0, Anthracite EJZ1.
  • 45x90    —> σε ειδική έκδοση Naturale (R10), Rettificato και πάχος 9,5mm. .Στα χρώματα: Taupe EJZ3, Sand EJZ4, Ivory EJZ5, White EJZ6, Grey EJZ7, Dark Grey EJZ8, Anthracite EJZ9.
  • 60×60   —> σε ειδική έκδοση Naturale (R10), Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Taupe EJZC, Sand EJZD, Ivory EJZE, White EJZF, Grey EJZG, Dark Grey EJZH, Anthracite EJZJ.
  • 30×60   —> σε ειδική έκδοση Naturale (R10), Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Taupe EJZL, Sand EJZM, Ivory EJZN, White EJZP, Grey EJZQ, Dark Grey EJZR, Anthracite EJZS.

 

  • 60×120   —> σε ειδική έκδοση Lappato, Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Taupe EJZU, Sand EJZV, Ivory EJZW, White EJZX, Grey EJZY, Dark Grey EJZZ, Anthracite EK00.
  • 30×60  —> σε ειδική έκδοση Lappato, Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Taupe EK02, Sand EK03, Ivory EK04, White EK05, Grey EK06, Dark Grey EK07, Anthracite EK08.

 

 

  • 60×120   —> σε ειδική έκδοση Bocciardato(R11), Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Taupe EK0A, Sand EK0C, Ivory EK0D, White EK0E, Grey EK0F, Dark Grey EK0G, Anthracite EK0H.
  • 30×60  —> σε ειδική έκδοση Bocciardato(R11), Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Taupe EKDS, Sand EKDT, Ivory EKDU, White EKDV, Grey EKDW, Dark Grey EKDX, Anthracite EKDY.

 

Στην έκδοση των  20mm η σειρά μας διατίθεται σε διαστάσεις :

  • 45×90  —> σε ειδική έκδοση Naturale (R11), Rettificato και πάχος 20mm. Στα χρώματα: Ivory EK8E, Grey EK8F, Dark Grey EK8G, Anthracite EK8H.

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Elegance Pro: Naturale Rett 60X120

Elegance Pro: Bocciardato Rett 30X60

Elegance Pro:Mural Naturale Rett 30X60

Elegance Pro: Mosaico 30x30