Elisir Royal: Castano Chevron

Η σειρά Elisir Royal αποτελεί μία ευέλικτη συλλογή που μιμείται με το πιο αληθοφανή τρόπο το ξύλο. Σχεδιασμένη να εκφράσει κάθε αισθητική καθώς μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά υλικά και να αποδώσει το εκάστοτε επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η σειρά Elisir Royal έρχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικά φυσικό αποτέλεσμα.

 

Η Elisir υπόσχεται να σας προσφέρει ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα ενός από τα πιο εκλεπτυσμένα και διαχρονικά υλικα της κατασκευής. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το ξύλο. Επιφάνειες ενός ημι- ματ φινιρισμένου  φόντου, αντανακλούν γοητευτικά και με ένα σύγχρονο αλλά και παραδοσιακό συνάμα τρόπο. ένα οπτικό αποτέλεσμα που θυμίζει το αποτέλεσμα της διαδικασίας λαδώματος του ξύλου.

 

 

 

 

 

Το  αισθητικό αποτέλεσμα:

Της ” βασιλικής” σειράς αποδίδει τη γοητεία του φθαρμένου ξύλου με έναν σύγχρονο τρόπο. Μία αναπαράσταση του ξύλου που ακολουθεί πιστά τα στοιχεία της ταυτότητας των πιο μεγαλοπρεπή δέντρων. Η Marca Corona με αμείωτο πάθος και διάθεση για την οαραγωγή βιώσιμων και ποιοτικών πλακιδίων, συνεχίζει να καινοτομέι προσφέροντας στα έργα όπου συμμετέχει αξιοποιστεία, υψηλή αισθητική και αμείωτη ποιότητα.

 

 

Η κλασσική διακοσμητική τοποθέτηση Chevron έρχεται ξανά στο προσκήνιο και μας ξανασυστήνεται ως μέσο δημιουργίας κομψών συμμετριών, ιδανικών για τη διαμόρφωση άνετων ατμοσφαιρικών σύγχρονων χώρων.

 

 

Εξωτερικός σχεδιασμός και εσωτερική διακόσμηση συναντιούνται χάρη στην ειδική έκδοση Grip της σειρας και πιάνονται χέρι χέρι , προσφέροντας μία οπτική συνέχεια και ένα ενιαίο αποτέλεσμα. Συνθήκη ιδανική και για τους χώρους όπου το εξωτερικό περιβάλλον είναι περιορισμένο. Με αυτό τον τρόπο τα όρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καταργούνται και δημιουργείται μία οπτική ψευαίσθηση όπου χώρος μοιάζει μεγαλύτερος.

 

 

 

 

Τα διακοσμητικά κομμάτια της σειράς Tessere και Inserto σε ένα ιδιαίτερο μοτίβο και τα δυο, έρχονται να εμπλουτίσουν το χώρο σας είτε τοποθετώντας τα στους τοίχους είτε στο δάπεδο.

Μικρές διαφοροποιήσεις σε τονικότητα και μέγεθος από το Τessere δημιουργούν ένα όμορφο οπτικό παιχνίδι, ενώ το Inserto με την χρωματική αλλαγή στις άκρες κάθε “σανίδας” μπορεί να δημιουργήσει απο μόνο του μία όμορφη παιχνιδιάρικη διάθεση είτε ακόμα και σε συνδυασμό με την απλή μονόχρωμη έκδοση της σειράς.

 

 

 

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

–  Fine Full body Coloured porcelain stoneware, σε ειδικές εκδόσεις όλες οι διαστάσεις από πάχος 9mm έως 9,5mm πάχους. Η σειρά εντυπωσιάζει ακόμα και με τις υψηλές προδιαγραφές της.           Παραγμένη με τις πιο πρωτοπόρες προδιαγραφές στα πλακάκια και με το πρόγραμμα Green thinking με Green Certification.

– Μεγέθη:  20×120 – 7,5×45 – 28×29 – 20×120.

– Η επιφάνεια τους είναι ματ και η αισθητική του φυσική που αποδίδει ένα ημί – ματ αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις και οι σκιάσεις εναλλάσσονται σε συχνότητα από πλακάκι σε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V3.  Η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων του εργοστασίου είναι το V4.

– Η σειρά διαθέτει δύο διακοσμητικά σχέδια. Ξεκινάει με το εντυπωσιακό Tessere 28×29  και συνεχίζει με το Inserto 20×120 που και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν δάπεδο και τοίχο.

– Tο εργοστάσιο δεν παραλείπει να μας προτείνει και τα χρώματα των στόκων που θεωρεί ότι ταιριάζουν σε κάθε χρώμα.

Βαθμός αντί-ολίσθησης στην έκδοση Naturale είναι στο R9,  ενώ στην έκδοση Grip  ο βαθμός είναι R11.

 

Μην παραλείψετε να μελετήσετε τον κατάλογο ώστε να απολαύσετε την σειρά να αναπτύσσεται, τους τρόπους τοποθέτησεις των πλακιδίων αλλά και όλες τις πιστοποιημένες προδιαγραφές της σειράς.

“Elisir Royal:  Castano Chevron 7,5×45  στο δάπεδο & Multiforme Fronde 120×278 Rett. στους τοίχους”

Διαστάσεις

Οι σειρά μας διατίθεται σε διαστάσεις : 

  • 20×120  —> σε ειδική έκδοση Natural (R9), Rettificato και πάχος 9,5mm. Στα χρώματα: Beige 1871– Dorato I872 – Fume 1873 – Castano 1874
  • 7,5×45  —> σε ειδική έκδοση Natural (R9), Rettificato και πάχος 9mm. Στα χρώματα: Beige 1893– Dorato I894 – Fume 1895 – Castano 1896
  • 28×29     —> σε ειδική έκδοση Natural (R9),  πάχος 9mm. Και στα 4 χρώματα της σειράς. Beige 1889– Dorato I890 – Fume 1891 – Castano 1892
  • 20×120   —> σε ειδική έκδοση Natural (R9), Rettificato και πάχος 9,5mm. Και στα 4 χρώματα της σειράς σε συνδυασμό ως εξής. Beige/Castano 1885 – Dorato/Castano I886 – Fume/Castano 1887 – Castano/Fume 1888

Στην έκδοση Grip η διάσταση που μας διατίθεται είναι :

  • 20×120   —> σε ειδική έκδοση Grip (R11), Rettificato και πάχος 9,5mm. Σε τέσσερα χρώματα από την σειρά: Beige 1875– Dorato I876 – Fume 1877 – Castano 1878

 

 

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Elisir Royal Colors 20x120:

Elisir Royal Decor Tessere 28x29 :

Elisir Royal Decor Inserto 20x120:

Elisir Royal Chevron 7,5x45: