Arrow: Carribean Blue

Δεκατέσσερα γυαλιστερά χρώματα σε πλακάκια μικρής ιδιαίτερης διάστασης 5×25 άλλοτε κάθετα τοποθετημένα,άλλοτε οριζόντια ενώ άλλοτε διαγώνια

Το κάθε βλέμμα το μεταφράζει και διαφορετικά, τόσο περίεργο με την συγκεκριμένη σειρά… Άλλος το μεταφράζει σαν ένα τραβηγμένο εξάγωνο πλακάκι, άλλος σαν ένα μολύβι ξυσμένο και από τις δυο πλευρές ενώ άλλος σαν βέλος. Πραγματικά, αν δεν ακούσεις το όνομα του μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα. Οι εμπνευστές του, το ισπανικό εργοστάσιο Equipe, σίγουρα ξεκίνησαν με το βέλος αλλά έδωσαν τόσα πολλά χρώματα και τέτοια γυαλάδα που δικαίως μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει οποιοδήποτε συνειρμό θέλει.

Πλακάκι σε διάσταση μικρό 5×25, σε χρώματα δεκατέσσερα, σε επιφάνεια γυαλιστερή και η καταλληλότητα αυστηρά για επενδύσεις τοίχων. Συνδυάζετε με πάρα πολλούς τρόπους. Μερικούς από τους οποίους το εργοστάσιο έχει φροντίσει να μας τους δώσει με δικές τους σειρές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά Kromatika, επίσης μια νέα σειρά, που τα χρώματα τους δένουν τόσο αρμονικά. Κάποιες φορές είναι σαν να άλλαξαν απλά το σχήμα στην σειρά και την ονομασία. Άλλες είναι, η Stromboli – τουβλάκια σε χρώματα, η Carrara – εξάγωνα πλακάκια που θυμίζουν μάρμαρο, εμείς με την σειρά μας όμως προσθέτουμε όλη μας την συλλογή σε πλακάκια τύπου ξύλου ή τύπου τσιμεντοκονίας ή πετρώματος ή σειρές που δίνουν τα χρώματα της κιμωλίας ώστε να δουλέψουν άψογα εκτός από τους συνδυασμούς των χρωμάτων και οι αντιθέσεις στις επιφάνειες – ματ και γυαλιστερό.

Το τριγωνικό, πρωτότυπο τελείωμα τους μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την σειρά ποικιλοτρόπως. Σκεφτείτε ένα WC να επενδυθεί περιμετρικά μέχρι ένα ορισμένο σημείο και έπειτα το χρώμα να φυτεύεται μέσα στα τριγωνάκια… Φανταστείτε ένα τοίχο στο μπάνιο να λειτουργεί σαν την κύρια διακόσμηση… Στους τοίχους της κουζίνας να στολίζει το μοναδικό έπιπλο σας που το διαλέξατε με τόσο προσοχή και άλλοτε οι ακμές να προεξέχουν ενώ άλλοτε ο πλακάς να τις ευθυγραμμίζει στα τελειώματα και οι ματιές να πέφτουν στα κεντρικά σημεία του χώρου… Οι καμπύλες αποκτούν τώρα ένα νέο νόημα και μια καινούργια λύση. Πάντα αρέσουν αλλά πάντα δημιουργούν ένα θέμα με τι να τις επενδύσουμε, η Arrow όμως, με την τόσο μικρή διάσταση μπορεί να αγκαλιάσει οποιαδήποτε κοίλα επιφάνεια. Όπου και να επιλέξετε να τα στολίσετε σκεφτείτε ότι έχετε και την δυνατότητα να τα τοποθετήσετε είτε οριζόντια είτε κάθετα.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:             

– White Body Tiles (Λευκή πάστα πλακάκι) – Wall Tiles,  σε ειδική έκδοση για επενδύσεις τόσο για δάπεδο όσο και για τοίχο.

– Ένα και μοναδικό μέγεθος: 5x25. Μικρό μέγεθος για πολλές δημιουργίες.

– Δώδεκα αποχρώσεις:  Pure White – Blush Pink – Gardenia Cream – Green Halite – Quicksilver – Carribean Blue – Blue Velvet –  Adriatic Blue – Blue Canard – Green Kelp – Apple – Coffee – Russet – Black.

– Η απόχρωση από πλακάκι σε πλακάκι δεν παρουσιάζει έντονη διακύμανση. Τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V2 στις εναλλαγές.

Tip: Μην διστάσετε να παίξετε με τα χρώματα των αρμών. Μπορείτε να κινηθείτε στο όμοιο χρώμα με το πλακάκι αλλά σας δίνεται η ευκαιρία σε κάποιες αποχρώσεις να κάνετε ειδικές – ξεχωριστές συνθέσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα αρμών με το πλακάκι. Προτεινόμενη απόσταση από το εργοστάσιο τα 2mm αρμός.

“Arrow: Carribean Blue 5×25”

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθεται σε μια και μοναδική διάσταση :

  • 5×25 —> Πλακάκι μακρόστενο, πολύ ιδιαίτερης μορφής και μικρής διάστασης. Λειτουργική για πάρα πολλές εφαρμογές

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Arrow 5x25: