Chicago: South Side

Άλλοτε βιομηχανικό, άλλοτε Vintage. Αναδείξτε την κουζίνα σας με τις φυσικές αποχρώσεις και με τα διαχρονικά πλακάκια της σειράς Chicago

Η σειρά Chicago αναδημιουργεί την διαχρονική ομορφιά του Vintage στυλ διακόσμησης με την έκδοση στα τουβλάκια πλακάκια σε διάσταση 10×20. Η ανάμειξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο σε διαμερίσματα σε μια πολύβουη πόλη είναι στην κουλτούρα των πολιτών στο Σικάγο. Σπίτια που δραπετεύουν από την χαοτική ατμόσφαιρα των δρόμων και προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς στο ψυχρό γκρι των μεγαλουπόλεων. Αποκαλύπτει με ένα μαγικό και απλό τρόπο την σύγχρονη τάση της αστικής ζωής. Όμοια με την παλιά εποχή περνάει στο παρόν τους ζεστούς τόνους δημιουργώντας πλακάκια τόσο για τους εσωτερικούς χώρους όσο και για τους εξωτερικούς.

Τοποθετήστε τα μόνο στον τοίχο της κουζίνας. Συνδύαστε τον τοίχο της κουζίνας με τα πλακάκια του δαπέδου σε μεγαλύτερες διαστάσεις ή εξάγωνα πλακάκια της ίδιας σειράς. Συνεχίστε το ίδιο πλακάκι με τον τοίχο της κουζίνας και σε κάποιο τοίχο με τον υπόλοιπο χώρο του σπιτιού, ενοποιήστε και να εναρμονίστε τους χώρους. Ό,τι και αν επιλέξεται το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι μοναδικό.

Όταν αναφέρουμε εσωτερικούς χώρους δεν σας προτείνουμε μόνο τα εσωτερικά δάπεδα του σπιτιού αλλά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την σειρά για να δημιουργήσουμε ρομαντικά μπάνια χάρη στα τριανταφυλένια decors που εμπλουτίζουν την σειρά, μπορούμε να δημιουργήσουμε βιομηχανικές κουζίνες αλλά και να επενδύσουμε τοίχους και κολώνες στο καθιστικό μας για να δώσουμε ένα πιο φιλικό περιβάλλον.

Επιπρόσθετα, εκμεταλλευόμενοι την εμφάνιση του η σειρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα λεγόμενα χωριατόσπιτα. Να εναρμονιστεί με την φύση. Οι αποχρώσεις του μπεζ – καφέ θυμίζουν το χώμα του κήπου. Η ελευθερία της χρήσης του δαπέδου τόσο από άποψη καθαριότητας όσο και από την άποψη της ατσαλιάς που υπάρχει με τις κηπουρικές εργασίες λύνουν τα χέρια για να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα, απλουστεύοντας την καθημερινότητα μας.

Σε πολύ υψηλές προδιαγραφές από τον ιταλικό οίκο Cir σε Glazed Fine Porcelain Stoneware με την ανώτερη σκληρότητα MOHS 7, Classe 4, σε ειδική έκδοση με πάχος 10,5 mm και με αντιολίσθηση R10.

Οι ανωτέρω προδιαγραφές του μαζί και με την έκδοση σε R11 αντιολίσθηση η σειρά καθίσταται κατάλληλη ακόμα και για τον εξωτερικό χώρο. Αυλές, κήποι, διάδρομοι, χώροι στάθμευσης, περιοχές με χαμηλή θερμοκρασία, πολυσύχναστοι χώροι αλλά και οι χώροι δίπλα από την πισίνα μπορούν να επιστρωθούν με ασφάλεια με την σειρά Chicago.

Οι διαστάσεις της είναι : 10×20 – Εξάγωνα σε διάσταση 24×27,7 – 20×20 R10 και R11 – 20×40 R10 και R11 – 40×40 R10 και R11.

Σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις : Old Chicago – South Side – State Street – Wrigley.

Η σειρά διαθέτει και τα τριαντάφυλλα για Decor τα Vintage Roses σε δυο διαφορετικές αποχρώσεις: Old Chicago Και South Side σε διάσταση 10×20.

Φυσικά ο ιταλικός οίκος δεν παραλείπει και τις ψηφίδες για την διακόσμηση των μπάνιων αλλά και για παιχνίδι στα δάπεδα. Σε διάσταση η ψηφίδα 7,5×7,5. Ειδική για αυτούς που θέλουν να αποφύγουν το ρομαντικό στυλ και να ακολουθήσουν τον μινιμαλισμό του βιομηχανικής διακόσμησης.

Η σειρά διαθέτει και το Elemento ad «L» το οποίο είναι ένα ειδικό τεμάχιο για την γωνίες των κολωνών καθώς επίσης και ειδικό τεμάχιο για σκαλοπάτια Elemento ad «L» Monolitico σε διάσταση 10x40x5. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πισίνες χωρίς υπερχείλιση καθώς διατίθεται και στις δυο εκδόσεις με R10 & R11 αντιολίσθηση.

«Chicago: South Side 10×20»

Διαστάσεις

Τα μονόχρωμα πλακάκια διατίθονται σε διαστάσεις:

  • 10×20 —> Μακρόστενο πλακάκι κατάλληλο για το εσωτερικό δάπεδο, ειδικά αν οι χώροι μας είναι μικροί και αγαπάμε το Vintage αποτέλεσμα. Μπορεί να συνδυαστεί και με την διάσταση 20×20. Πολύ όμορφη διάσταση επίσης και για επενδύσεις των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων. Δεν είναι λίγες οι κουζίνες που έχουν στολιστεί, δεν είναι λίγα τα μπάνια που έχουν κάνει την διαφορά
  • 24×27,7 —> Εξάγωνα πλακάκια, η ολοκαίνουργια τάση στα πλακάκια
  • 20×20 —> Τετράγωνο πλακάκια μικρής διάστασης αλλά τόσο λειτουργικής για το δάπεδο των εσωτερικών χώρων. Ρουστίκ και vintage αποτελέσματα με μια μόνο διάσταση. Πιο παιχνιδιάρικη συνδυαστικά με τις διαστάσεις 40×40 – 20×40 – 10×20
  • 20×40 —> Μακρόστενο πλακάκι κατάλληλο τόσο για τα εσωτερικά δάπεδα. Μπορεί να λειτουργήσει και συνδυαστικά για πλέξιμο διαστάσεων μαζί με τις διαστάσεις 40×40 – 20×20
  • 40×40 —> Τετράγωνο πλακάκι μεγάλης διάστασης, σχετικά με το στυλ του,  για το δάπεδο των εσωτερικών χώρων. Μπορεί να λειτουργήσει και συνδυαστικά για πλέξιμο διαστάσεων μαζί με τις διαστάσεις 20×40 – 20×20

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Chicago: