Materia Prima: Grey-White-Pink & Mosaico

Πλακάκια μωσαϊκό σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις, 3 διαφορετικές διαστάσεις, 2 διαφορετικές επιφάνειες… Σχέδια εμπνευσμένα από τα βενετσιάνικα σχέδια, σε τόση ποικιλία και ανάπτυξη που ακόμα και σε εμάς είναι δύσκολο να βρούμε ποιο μας αρέσει περισσότερο…

Επιστροφή στην προέλευση του κεραμικού υλικού, αλλά με την βοήθεια της πιο προηγμένης τεχνολογίας. Η Cir , του Ιταλικού οίκου Gruppo Romani, προτείνει την Materia Prima, μια σύγχρονη, ουσιαστική, κομψή και διακριτική συλλογή, με σκοπό την ανακάλυψη της ουσίας του υλικού. Ένα ταξίδι τεχνικής και αισθητικής έρευνας επικεντρώθηκε στα θεμελιώδη στοιχεία της κεραμικής, στην καθαρότερη και πιο ουσιαστική της μορφή, χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία, για να ανακαλύψει την αρχική του ουσία, φτιαγμένη σύμφωνα με τις προηγμένες τεχνολογίες του κλάδου.

Η Materia Prima ανακαλύπτει εκ νέου κεραμικά υλικά στην σύγχρονη ολότητα τους χάρη σε ένα φιλόδοξο και ουσιαστικό έργο, το οποίο περιλαμβάνει πλακάκια δαπέδου και τοίχου σε κεραμικά από πορσελάνη (Porcelain Stoneware) και διαθέτει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μεγεθών και διακοσμητικών γραμμών. Δέκα χρώματα γυαλιστερά και σατινέ να εναλλάσσονται :  Cloud White, Metropolitan, Grey Vetiver, Soft Mint, Hunter Green, Pink Velvet, Jewel, Navy Sea, North Pole, Black Storm και πέντε συνεργαζόμενα χρώματα ειδικά προορισμένα για τις επενδύσεις δαπέδων, με σατινέ φινίρισμα: MP White, MP Pink, MP Grey, MP Blue, MP Green.

Ακόμα και τα διαθέσιμα μεγέθη της μαρτυρούν την ολοκληρωμένη δημιουργία των παραγωγών της. Πιστή όπως μας έχει συνηθίσει η Cir στην παράδοση, με την διάσταση 20×20, πρωτοποριακή όπως χαρακτηρίζεται με την διάσταση σε εξάγωνα (Hexagon Tiles) και σίγουρα εκκεντρική με την νέα διάσταση αυτή του διαμαντιού (Rombo Tiles), υπόσχεται εκλεκτικούς και ξεχωριστούς χώρους. Αυτή η πρωτότυπη και μοντέρνα συλλογή είναι μια εξαιρετική βάση για κάθε στυλ σχεδίασης. Προορισμένη να δίνει πινελιά μοναδικότητας τόσο σε οικιακά έργα, όσο και σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους.

Οποιοδήποτε συνδυασμό και αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε, η επιτυχία και η διαφορετικότητα είναι σίγουρη. Μια σειρά που σίγουρα θα μας εκπλήξει με τις δυνατότητες της.

Μην παραλείψετε να βρείτε στα αριστερά τον ηλεκτρονικό κατάλογο της σειράς και να εμπνευστείτε από τα σχέδια τοποθέτησης. Πώς τα χρώματα μπλέκονται και δημιουργούν μοναδικά σχέδια.

Tip1: Μελετήστε την αρκετά, σίγουρα όχι μόνο γιατί της αξίζει, αλλά γιατί θα ανακαλύψετε την λεπτομέρεια της έμπνευσης και της δημιουργίας που αυτή κάνει την διαφορά. Δημιουργήστε δικούς σας συνδυασμούς και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι μια αλλαγή στο χρώμα των στόκων θα είναι αυτό που θα βάλει την δική σας υπογραφή στο δικό σας έργο, είτε μεγάλο είτε μικρό.

Tip2: Η σειρά συνδυάζεται άψογα με την επίσης νέα σειρά του εργοστάσιού, την Showall που εμείς θα την αναπτύξουμε σε άλλο άρθρο.

Θα χαρούμε να εργαστούμε μαζί σας για αυτή την σειρά…

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:             

– Glazed Fine Porcelain Stoneware  σε ειδική έκδοση των 10mm πάχους.

– Πέντε μεγέθη: 20x20 – 10x20 – 40x40 – 24x27,7 (εξάγωνα) & 13,7x24 (Rombo Tiles-νέα διάσταση) σε πάχος 10mm ειδικής έκδοσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μόνο διάσταση ή ακόμα και να μπερδέψετε αναλογικές διαστάσεις και να δημιουργήσετε πιο παιχνιδιάρικες  ή διαφορετικές επιφάνειες.

– Δέκα αποχρώσεις στις διαστάσεις 20x20 – 10x20 – 40x40 – 24x27,7 & 13,7x24 :  Cloud White, Metropolitan Grey, Grey Vetiver, Soft Mint, Hunter Green, Pink Velvet, Jewel, Navy Sea, North Pole, Black Storm

Πέντε αποχρώσεις στην διάσταση 40×40: MP White, MP Pink, MP Grey, MP Blue, MP Green

– Η επιφάνεια τους είναι ματ και η αισθητική τους ανήκει στα cement tiles. Οι αποχρώσεις, τα νερά και οι γυαλάδες ρέουν διαφορετικά σε κάθε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V3 στις εναλλαγές.

– Τα Decor της σειράς αποδίδουν μια λίγο πιο ρομαντική διάθεση στην σειρά, με μοτίβα που παραπέμπουν στη φύση και έρχονται να δώσουν μεγαλύτερη ποικιλία στην σύνθεση.

– Δυο διαφορετικές ψηφίδες προστίθενται στην συλλογή σε διάσταση σε κάθε φύλλο 25×25. Το σχήμα τους δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από εξαγωνικές ψηφίδες και ρομβοειδή ψηφίδες. Πραγματικά αξίζουν τον χρόνο σας να τις δείτε, να απολαύσετε τους συνδυασμούς χρωμάτων και να εμπνευστείτε από τους τρόπους τοποθέτησης.

“Materia Prima: Grey – White – Pink 40×40, στο δάπεδο και Mosaico Rombo Mix Pink (Cloud White, Grey Vetiver, Pink Velvet, Jewel) 25×25 για την επένδυση του τοίχου”

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθενται σε διαστάσεις:

  • 20×20 —> Τετράγωνο πλακάκια μικρής διάστασης αλλά τόσο λειτουργικής. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η διάσταση αυτή από την συγκεκριμένη σειρά.  Συνδυάστε την με τα εκπληκτικά Decors της σειράς
  • 10×20 —> Πλακάκια μακρόστενα. Σαν τουβλάκια. Παίξτε με τα χρώματα ή αφήστε μέσα από την μονοχρωμία να φανεί η διαφορετικότητα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επενδύσεις δαπέδων αλλά και για τους τοίχους. Συνεργάζονται και με τις υπόλοιπες διαστάσεις
  •   40×40  —> Τετράγωνο πλακάκι μεγάλης διάστασης, για την συγκεκριμένη σειρά. Αποκλειστικά δημιουργημένο για τις επιστρώσεις δαπέδων
  •  25×21,6 —> Εξάγωνα πλακάκια, η τάση στα πλακάκια που έχει έρθει και θα μείνει. Δεν θα μπορούσε να λείπει και η καινοτομία… συνδυάζονται και με τα Rombo Tiles για δημιουργίες ακόμα πιο πρωτότυπες
  • 13,7×24 —> Νέα Διάσταση, στο σχήμα του διαμαντιού, ιδανική διάσταση για πολλούς συνδυασμούς και ξεχωριστές δημιουργίες. Συνδυάζονται με τα εξάγωνα πλακάκια και δημιουργούν ακόμα περισσότερα σχέδια

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Materia Prima 20x20 & 10x20:

Materia Prima Esagono 24x27,7:

Materia Prima Rombo 13,7x24:

Materia Prima 40x40:

Materia Prima Mosaico Rombo Mix & Mosaico Esagona Mix 25x25: