Regoli: Bianco Glossy

Urban Character, Chromatic Details: δύο χρώματα, δυο επιφάνειες (mat & glossy), δυο διακοσμητικά προσφέρονται για να δημιουργήσουν απόλυτα θεατρικά σκηνικά.

Για να υπογραμμίσει τον διακοσμητικό παράγοντα και τον μοντέρνο χαρακτήρα στην 1741, η Marca Corona έχει τοποθετήσει όλα της τα στοιχήματα στην σειρά Regoli. Μια συλλογή από πλακάκια-τουβλάκια σε δύο χρώματα για να τονίσουν αποφασιστικά την αστική ψυχή. Τα νέα τουβλάκια από την Marca Corona σίγουρα σχεδιάστηκαν κυρίως για τις επενδύσεις των τοίχων στις μοντέρνες εμπορικές περιοχές αλλά και στα μοντέρνα σπίτια. Με δύο διαχρονικές αποχρώσεις  σε ποικιλία φινιρισμάτων, οι ποιο δημιουργικοί σχεδιαστές μπορούν να συνδυάσουν και να ταιριάξουν τις ματ, γυαλιστερές ή ακόμα και τις 3D εκδόσεις και να προσυπογράψουν τα εσωτερικά τους σχέδια.

Η σειρά Regoli αποπνέει όλη την Industrial-Chic προσωπικότητα της σε πλακάκια-τουβλάκια με διάσταση 7,5×30 η οποία προτείνετε σε δύο καθησυχαστικές αποχρώσεις του λευκού και μαύρου, η σειρά . Η ματ επιφάνεια υπογραμμίζει το μέγεθος και την αυθεντικότητα της σειράς κάνοντας πιο έντονη την ψηλαφητή υφή της επιφάνειας σε τουβλάκια stoneware, η έκδοση glossy με επιλογή των γυαλιστερών σμάλτων που σκόπιμα έχουν τοποθετηθεί άνισα, υπογραμμίζουν την ευγλωττία των αποχρώσεων που επιλέχθηκαν και την αξία  αυτής της συλλογής στον σχεδιασμό. Οι δυο επιφάνειες έχουν ειδικά μελετηθεί για να προσθέσουν μια ειδική πινελιά τόσο στις δυο κατηγορίες χρωμάτων όσο και στις δυο κατηγορίες επιφανειών και ακόμα περισσότερο να αποδώσουν δημιουργικούς συνδυασμούς με τις διαφορετικές σκιάσεις και επιφάνειες. Οι διακοσμητικές δυνατότητες επεκτείνονται με τα τρισδιάστατα Décor και αυτά σε δυο διαφορετικές υφές στα χρώματα λευκό και μαύρο. Εκτός από τις κλασσικές οριζόντιες διατάξεις, η Regoli μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και κάθετα, όπου απαιτούνται πιο εκκεντρικά σχέδια. Η σειρά επιβεβαιώνει την δυνατότητα συνδυασμού με διαφορετικές επιφάνειες όπως, πέτρα – μπετόν – ξύλο ή μάρμαρο, ώστε να δημιουργήσουν μοναδικά σκηνικά που υπόσχονται να μην τα βαρεθείτε ποτέ.

Η γυαλιστερή επιφάνεια: Η γυαλιστερή επιφάνεια δημιουργεί μια επιφάνεια με ένα πολύ ρεαλιστικό γυάλισμα, αντανακλαστικά αποτελέσματα, ελαφρώς ασυνεχής με κύριο χαρακτηριστικό μια επιφανειακή κίνηση. Κατάλληλη η συγκεκριμένη έκδοση αποκλειστικά και μόνο για εσωτερικές επενδύσεις και χώρους που δεν έρχονται σε επαφή με το περιβάλλοντα χώρο εκεί που δεν απαιτείτε ιδιαίτερη αντί-ολίσθηση ώστε να κρατήσουν στην επιφάνεια τους την αίσθηση του γυαλιστερού.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

– Glazed Porcelain Stoneware, σε ειδική έκδοση των 8,5mm πάχους

–  Σε διάσταση:  7,5×30

–  Σε δύο διαφορετικά χρώματα: BlancoNero

– Δύο διαφορετικές επιφάνειες: Ματ (Matt) & Γυαλιστερή (Glossy). Οι αποχρώσεις και οι σκιάσεις εναλλάσσονται ήπια από πλακάκι σε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V2

– Δυο διαφορετικά διακοσμητικά Wide (ματ πλακάκια με ένα ελαφρύ πομπέ τελείωμα στις άκρες του) και Sticks (ματ πλακάκια που δίνουν την αίσθηση ότι το πλακάκι αποτελείται από μικρά κομματάκια πλακιδίου) στα δυο βασικά χρώματα Blanco & Nero.

– Εργοστασιακός προτεινόμενος αρμός κατά την τοποθέτηση είναι τα 2mm/3mm.

Tip: Η σειρά Regoli κάνει ένα άψογο συνδυασμό με την σειρά Phase (τσιμέντο – πέτρωμα) του ίδιου εργοστασίου. Μια σειρά που θα την δούμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο.

“Regoli Bianco Glossy 7,5×30 F694”

Διαστάσεις

Τόσο τα μονόχρωμα πλακάκια όσο και οι εκδόσεις Wide & Sticks μας διατίθενται σε διαστάσεις: 

  • 7,5×30 —> Μακρόστενη διάσταση σε πλακάκια , δημιουργήθηκε για να σας ακολουθήσει και στις επενδύσεις των τοίχων αλλά και στις επενδύσεις δαπέδων με εκκεντρικό χαρακτήρα. Μην ξεχνάτε την στρώση ψαροκοκκαλο

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Regoli Matt 7,5x30:

Regoli Glossy 7,5x30:

Regoli Wide & Sticks 7,5x30: