Ossidi: Celeste-Bianco Rmb

Σίγουρα τα πλακάκια έχουν ρετρό στυλ μπορούν όμως να δημιουργήσουν μπάνιο σε βιομηχανικό, μινιμαλιστικό ή σίγουρα εκλεπτυσμένο στυλ. Δυο διαστάσεις: 20×20 & Diamond Tile, 5 αποχρώσεις και πολλά γεωμετρικά – φλοράλ διακοσμητικά εμπνευσμένα από τον 19ο αιώνα

Ξεκάθαρα σημάδια ατμού… και πώς δεν θα μπορούσαν να είναι ορατά στην γυαλιστερές επιφάνειες… Διαμαντένιες δημιουργίες από διάσταση διαμαντιού.

Η έμπνευση της Ossidi έρχεται από το παρελθόν, από τα κεραμικά εργαστήρια του 19ου αιώνα, όπου χρησιμοποιούσαν οξείδια του μετάλλου για να επιφέρουν αλλαγές στο χρωματισμό που, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής, ήταν η δημιουργία όμορφων λεπτών διακοσμητικών σχεδίων πάνω σε περίτεχνα, χειροποίητα τσιμεντένια πλακάκια, τα γνωστά σε όλους τσιμεντοπλακάκια.

Η Ossidi είναι μια σειρά πλακιδίων, τόσο για το δάπεδο όσο και για τον τοίχο, μικρού μεγέθους με εντυπωσιακή εμφάνιση: γεμάτα – συμπαγή χρώματα,  νέα μοτίβα και πρωτότυπα μεγέθη συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ολοκληρωτικά νέους συνδυασμούς.

Η Marca Corona ,εστιάζει την πολυμορφία της Ossidi με μια πρωτοποριακή, καινοτόμο επικοινωνιακή στρατηγική προώθησης: Ο κατάλογος της Ossidi είναι το αποτέλεσμα ενός φιλόδοξου επανασχεδιασμού μιας κατοικίας στο Μιλάνο Ιταλίας, στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν τα πλακάκια της Ossidi για να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά κάθε δωμάτιο, από την κουζίνα ως το σαλόνι, μέχρι τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια. Το αποτέλεσμα, ένα νέο σπίτι με μια νέα αίσθηση ζωντάνιας και μια μεταβιομηχανική γεύση.

Η σειρά 1741 συνεχίζει να μεγαλώνει και να εντυπωσιάζει με την Ossidi, μια συλλογή από επενδύσεις δαπέδων και τοίχων από γρανιτοπλακάκια ικανά να συνδυάζουν γεμάτα και συμπαγή χρώματα, όμορφα σχέδια και πρωτότυπα μεγέθη. Η Ossidi πρωτοπορεί με το εντυπωσιακό νέο μέγεθος, αυτό του διαμαντιού σε μέγεθος 18,7×32,4(diamond tiles), μια απίστευτα ευέλικτη επιλογή τοποθέτησης. Για να ανταποκριθεί στις πιο πρόσφατες απαιτήσεις του εσωτερικού σχεδιασμού, η Ossidi προσφέρει μια ελκυστική γκάμα 5 αποχρώσεων, 3 ουδέτερα χρώματα (λευκό, γκρι και μαύρο) να συνδυάζονται άψογα με τις 2 επιπλέον πρωτοποριακές αποχρώσεις το Celeste (θαλασσί-μπλε) και το Vinaccia (μπορντώ). Όλες οι αποχρώσεις έχουν επιλεχθεί με προσοχή ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν είτε απλά χαλιά ή και πιο εκλεπτυσμένα, έγχρωμες δημιουργίες έρχονται να αποδοθούν με ένα τεχνητό φινίρισμα σκόνης που θυμίζει χειροποίητο υλικό. Στο σχήμα του διαμαντιού (diamond tiles), η σειρά Ossidi προσθέτει και γυαλιστερή έκδοση: λεία επιφάνεια, ειδικά επιλεγμένα σμάλτα, πλούσιες πινελιές και μια σκόπιμη ανισόπεδη εφαρμογή, ενισχύουν πλήρως το εκφραστικό, ρετρό στιλ της σειράς.

Οι ατελείωτες επιλογές διακόσμησης, χρώματος, γεωμετρικών και σχεδιαστικών καθιστούν την Ossidi την ιδανική λύση για οποιοδήποτε έργο συνδυασμένο με οποιοδήποτε στυλ επίπλωσης: η ευρεία γκάμα στα χρώματα, οι επιφάνειες ματ και γυαλιστερή, τα διακοσμητικά και τα σχέδια τοποθέτησης επιτρέπουν στους κορυφαίους σχεδιαστές να δώσουν ένα μοναδικό στυλ – είτε μινιμαλιστικό, είτε βιομηχανικό, είτε πιο εκλεπτυσμένο – σε οικιστικούς και επαγγελματικούς εσωτερικούς χώρους.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

– Glazed porcelain stoneware fine full body coloured, σε ειδική έκδοση των 9mm πάχους.

–  Σε διάσταση:  20×20 &  18,7x32,4 (νέα διάσταση)

– Σε πέντε διαφορετικά χρώματα: Bianco, Celeste, Grigio, Nero & Vinaccia.

– Βαθμός αντί-ολίσθησης R9

H γυαλιστερή έκδοση Glossy : Το λείο τελείωμα, δημιουργεί μια επιφάνεια με ένα ρεαλιστικό, αψεγάδιαστο αντανακλαστικό αποτέλεσμα, ελαφρώς ασυνεχές και χαρακτηρίζεται από κίνηση στην επιφάνεια. Κατάλληλο για κατοικίες και χώρους όπου δεν είναι απαραίτητη μια αυστηρά αντιολισθητική επιφάνεια. Συστήνεται μόνο για εσωτερικούς χώρους, που δεν έχουν καμία επαφή με εξωτερικούς χώρους για να διατηρεί την λεία του εμφάνιση.

Τα πλακάκια ανήκουν στην κατηγορία V3 των εναλλαγών από τεμάχιο σε τεμάχιο, ενώ η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων του εργοστασίου είναι το V4.

Tip: Εκτός από το παιχνίδι με τα χρώματα παίξτε και με τις επιφάνειες. Είναι η ιδανική σειρά για να εναλλάσσετε η ματ και η γυαλιστερή επιφάνεια. Θα σας εκπλήξει το πώς το ίδιο χρώμα διαφοροποιείτε όταν αλλάζει η έκδοση του. Οι αντανακλάσεις και  οι σκιάσεις δίνουν ένα μοναδικό παιχνίδισμα, πολύ πρωτότυπο και πολύ ασυνήθιστο.

Μην παραλείψετε να δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του άρθρου σίγουρα και κάτι νέο θα ανακαλύψετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σχέδια τοποθέτησης στις τελευταίες σελίδες του καταλόγου.

“Στο δάπεδο: Ossidi Celeste Glossy Rmb & Bianco Rmb 18,7×32,4 και οι τοίχοι έχουν επενδυθεί με Ossidi Celeste Glossy Rmb – Celeste Rmb & Bianco Rmb 18,7×32,4”

Διαστάσεις

Τα μονόχρωμα πλακάκια διατίθενται σε διαστάσεις :

  • 18,7×32,4 —> Νέα Διάσταση, στο σχήμα του διαμαντιού, ιδανική διάσταση για πολλούς συνδυασμούς και ξεχωριστές δημιουργίες

 

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Ossidi Rombo 17,8x32,4: