Terra: Nero-Rosso

Marca CoronaΠλακάκια μπάνιου με σχέδια αλλά και μονόχρωμα για δημιουργία μπάνιων με φινέτσα και υψηλή αισθητική. Retro κάποιες φορές το αποτέλεσμα ενώ άλλοτε ακραίο βιομηχανικό. Πάντα όμως μοναδικό. Η συλλογή Terra δίνει μια νέα οπτική στην διακόσμηση. Εκσυχρονίζεται η Terra Cotta με τις ζεστές αποχρώσεις της αλλά σε επιφάνειες ματ και πεπαλαιομένες. Η νέα τάση του τσιμέντου και της τσιμεντοκονίας εξυψώνεται με τις εξάγωνες διαστάσεις ενώ η κλασσική διάσταση του 20×20 δεν μπορούσε να απουσίαζει. Τρεις θερμές αποχρώσεις (AvorioOcraRosso) και τρεις ψυχρές (GrigioAntraciteNero) εκτείνονται σε ολόκληρη την χρωματική γκάμα για να δημιουργήσουν απόλυτα προσωπικές δημιουργίες, τις ιδανικότερες για την δική σας περίσταση.

Τα Decor στη διάσταση 7,5×30 σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές επιφανειών και τόνων σε απόλυτο συνδυασμό τόσο μεταξύ τους όσο και με τα μονόχρωμα της σειράς μπορούν να δημιουργήσουν σκηνικά πρωτοτυπίας και υψηλής αισθητικής.

Από την άλλη πλευρά η πιο κλασσική διάσταση σε πλακάκι αποκτάει άλλο ενδιαφέρον όταν στα διακοσμητικά πλακάκια απεικονίζονται γεωμετρικές συνθέσεις ή λουλουδάτες απεικονίσεις. Είτε χρησιμοποιώντας ένα μοτίβο είτε μπλέκοντας πολλά σχέδια, πάντα το αποτέλεσμα γοητεύει ακόμα και τα πιο απαιτητικά βλέματα. Η λύση της ανάμειξης ποτέ δεν δίνει το ίδιο αποτέλεσμα καθώς τα δώδεκα διαφορετικά μοτίβα δημιουργούν έναν άπειρο αριθμό συνδυασμών.

Την σειρά την χαρακτηρίζει επίσης και η νέα διάσταση στα πλακάκια που δεν είναι άλλη από την εξάγωνη. Ήρθε πολύ πρόσφατα και πολύ επιθετικά καθώς έγινε αμέσως αποδεκτή, από την πρώτη κιόλας εμφάνιση της. Τόσο σε μονόχρωμα όσο και σε διακοσμητικά η έκδοση των εξάγωνων τίνει να γίνει η παλια διαχρονική διάσταση του 20×20.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο της σειράς ώστε να δείτε πώς τα σχέδια ολοκληρώνονται όταν πολλαπλασιάζονται τα τεμάχια. Κρύβονται και άλλα σχέδια!

Η ποιότητα του υπογράφεται από τον ιταλικό οίκο Marca Corona σε Gres Fine Porcellanato Full Body Coloured in Massa, με πάχος στα 9mm στις διαστάσεις 20×20 και esagono 25×21,6, ενώ με πάχος 8,5mm στην διάσταση 7,50×30. Η αντιολίσθηση τους υπογράφεται στα R9, που την κατατάσουν σε σειρά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο και στα δάπεδα των μπάνιων.

Οι εναλλαγές στις αποχρώσεις μέσα στο ίδιο κιβώτιο εντάσονται στην κατηγορία V3, που σημαίνει ότι υπάρχει μια ήπια διακύμανση απόχρωσης από πλακάκι σε πλακάκι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο φυσικό. Η προσοχή πρέπει να δοθεί ότι το ένα πλακάκι δεν είναι ενδεικτικό του αποτελέσματος.

«Στο δάπεδο του μπάνιου: Terra Rosso – Nero 20×20 και στους τοίχους Decoro Astro Vers. F. 20×20»

Χρώματα

Διαστάσεις

Τα μονόχρωμα πλακάκια διατίθονται σε διαστάσεις :

 •  25×21,6 —> Εξάγωνα πλακάκια, η ολοκαίνουργια τάση στα πλακάκια
 •  20×20    —> Η πιο κλασσική διάσταση στα πλακάκια, ταιριάζει άψογα με το ύφος και την φιλοσοφία της σειράς
 •  7,5×30   —> Μακρόστενη διάσταση σε πλακάκια, δημιουργήθηκε για να σας ακολουθήσει και στις επενδύσεις των τοίχων

Τα πλακάκια με τα σχέδια διατίθονται σε διαστάσεις :

 • 25×21,6 —> Εξάγωνα πλακάκια
 • 20×20    —> Η πιο κλασσική διάσταση στα πλακάκια

Ειδικά Τεμάχια

Media

Φορτώνει…
 • Krea: Green – Snow

  Περίεργα και ασυνίθηστα χρώματα από την σειρά Krea της Gigacer. Ιταλικά πλακάκια σε μεγάλες διαστάσεις και ματ επιφάνειες.    

 • Biarritz: Melange-Aloha Melange

  Πλακάκια μπάνιου για δάπεδο και τοίχο, όχι μόνο με χρώμα αλλά εμπνευσμένα και από τις αμμώδεις παραλίες της Biarritz      

 • Riabita il Cotto: Esagona Mix Minimal

  Εξάγωνα πλακάκια για το μπάνιο. Δάπεδα και τοίχοι αποκτούν ενδιαφέρον με την νέα αυτή διάσταση στα πλακάκια μπάνου

 • Quintana: Abbadia

  Ρουστίκ πλακάκια μπάνιου, πάντοτε διαχρονικά και αριστοκρατικά. Στα Decor κρύβεται η μαγεία…

 • Style:Arrancio-Avorio

  Ζωηρά χρώματα από την σειρά Style του ιταλικού οίκου Arpa Ceramiche. Πλακάκια μπάνιου με 8,5mm thickness σε διάσταση 20×20. Διατίθονται σε εφτά χρώματα, πλούσια decors και ψηφίδες.