Ιταλικά πλακάκια εσωτερικού χώρου σε μπεζ – καφέ αποχρώσεις και με εναλλαγές στις επιφάνειες τους. Το νεοκλασσικό στύλ ενισχύεται μέσα από χρώματα ζεστά και διαχρονικά. Το όνομα της σειράς  προέρχεται από την ιδέα της παραδοσιακής Terra Cotta όχι τυχαία καθώς η έμπνευση προήλθε από την ιστορία.

Στα πολύ παλιά χρόνια, οι μάστορες όταν ήθελαν να δημιουργήσουν το Cotto πλακάκι, έπερναν τον πηλό και προσπαθούσαν να το ανοίξουν μέσα στο καλούπι και να το κάνουν ίσιο με τα δάχτυλα τους. Οι δημιουργοί της Cotto Vogue αντέγραψαν το αποτέλεσμα και έτσι τώρα εμείς παρατηρώντας το πλακάκι στην επιφάνεια του μπορούμε να διακρίνουμε τις διακρητικές δαχτυλιές σε σημεία. Γιατί απλά μερικά στυλ ποτέ δεν θα βγουν έξω από την μόδα. Κάποια πράγματα είναι αιώνια.

Ένα κλασσικό προιόν που η Cir το έχει αναπαράγει στο σύγχρονο ύφος καθώς δημιουργεί και πιο έντονα, μοντέρνα χρώματα πέρα από τα χρώματα της γης : Fumme, Ivoire, Lilas, Noir, Noisette, Orange, Rouge και Violette. Τα ενναλακτικά διακοσμητικά της Cotto Vogue, την μετατρέπουν σε ένα λαμπερό προιόν, προσφέροντας ένα νέο στυλ για τους εσωτερικούς χώρους, για το μπάνιο, για την κουζίνα και για τα μοντέρνα δωμάτια. Τα χρώματα της και τα διακοσμητικά της δίνουν όλα τα εργαλεία για μια μοναδική και αλάθητη αίσθηση.

Σε ποιότητα Gres Fine Porcellanato Smaltato, με υπογραφή στις προδιαγραφές του ιταλικού οίκου Cir, σε Spessore έκδοση με 11mm πάχος και με R09 Αντιολήσθηση για να σας ακολουθήσει ακόμα και στους εξωτερικούς σας χώρους. Σε διαστάσεις 31,7×31,720×2010×10. Κάθε δημιουργία μοναδική ακόμα και όταν η χρησιμοποίηση είναι κοινή.

«Cotto Vogue Noisette 31,7×31,7»