Effeto Pietra Di Ostuni: Sabbia

Τα μεσογειακά εφέ της πέτρας ξανά ζωντανεύουν με ένα μαγικό τρόπο μέσα από φυσικές αποχρώσεις και πολλές διαστάσεις. Αποκλειστική επεξεργασία στις ακανόνιστες άκρες που θυμίζει πολύ τις διακριτικές και αδύναμες ατέλειες της χειροτεχνίας

 

Εμπνευσμένη από τα αρχαία σπίτια του Salento της Ιταλίας, τα μεσογειακά εφέ της πέτρας ξανά ζωντανεύουν με ένα μαγικό τρόπο σε πλακάκια με τις πιο υψηλές προδιαγραφές κρατώντας τα αυθεντικά και σύγχρονα, ταυτόχρονα, χρώματα. Οι ακανόνιστες άκρες του πλακιδίου αναδεικνύουν το Vintage εφέ, μια αποκλειστική επεξεργασία του ιταλικού οίκου Cerdomus  που θυμίζει πολύ τις διακριτικές και αδύναμες ατέλειες της χειροτεχνίας. Με αυτές τις λεπτομέρειες ενισχύεται το υλικό και η παρουσίαση του κερδίζει την μοναδικότητα.

Η Cerdomus για άλλη μια φορά παρουσιάζει μια σειρά σε τόσες πολλές διαστάσεις. Η πρόταση της για δάπεδα και επενδύσεις παίζοντας με τις διαφορετικές πλάκες συνεχίζεται επικεντρώνοντας τόσο στην διαφορετικότητα από τεμάχιο σε τεμάχιο αλλά και στην αίγλη που αναδύεται μέσα από το παιχνίδισμα των διαφορετικών μεγεθών.

Τα ανάγλυφα διακριτικά της διακοσμητικά που θυμίζουν ιερογλυφικά σε όμοιες αποχρώσεις με τα κύρια πλακάκια της σειράς, δίνουν λεπτομέρειες πολύ προσεγμένες και ιδιαίτερες, ενισχύοντας το Vintage στυλ.


Μια σειρά πλήρης καθώς εκτός από τις ακανόνιστες πλάκες σε διαστάσεις 20×20, 20×40, 40×40, 40×60 & 60×60 μας δίνει και τις διαστάσεις 30×60 & 60×60 σε πλακάκια κομμένα με Lazer, τα γνωστά πλέον Rettificato. Τι όμορφο όταν η φυσικότητα ενός υλικού αποδίδεται στα υλικά νέας γενιάς.

Η επιφάνεια είναι ματ και λεία στην έκδοση με αντί-ολίσθηση R10 ενώ στην έκδοση R11 η επιφάνεια αγριεύει ώστε να μας δώσει την σωστή ασφάλεια στην αντί-ολίσθηση τους εξωτερικού χώρου.

Τα σκαλοπάτια και τα ειδικά τεμάχια της σειράς προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε κατασκευή και αν έχουμε. Πολλές διαστάσεις τόσο στην έκδοση των 10mm πάχος αλλά και στην έκδοση των 20mm. Μονοκόμματα σκαλοπάτια, μαρμαροποδιές, επιχείλια πισίνας, γωνιακές εσωτερικές και εξωτερικές λεπτομέρειες είναι μερικές από τις λύσεις που μπορεί να δώσει η σειρά.

Η έκδοση των 20mm, ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ολοκληρωμένη αυτή σειρά της Cerdomus. Εκτός από τα ειδικά τεμάχια, μπορούμε να βρούμε στην σειρά και πλάκες σε αυτό το πάχος σε διαστάσεις 90×90 – 45×90 και φυσικά μόνο στην έκδοση R11 αντί-ολίσθηση. Στα χρώματα Sabbia & Tufo.

Η σειρά κλείνει με τις ψηφίδες σε δυο διαφορετικά σχέδια. Τα κλασσικά σε όλους μας ευθύγραμμα τετραγωνάκια σε διάσταση του κάθε τεμαχίου 30×30 Mosaico και ψηφίδες κομμένες και σχηματισμένες σε στρώση ψαροκόκκαλο σε διάσταση του κάθε τεμαχίου 33×50 Fashia Spina.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

–  Color Body Porcelain, σε ειδική έκδοση των 10mm πάχους.

–  Σε διαστάσεις: 60×60 Natural & Grip – 40×60 Natural & Grip – 40×40 Natural & Grip – 20×40 Natural & Grip – 20×20 Natural & Grip – 60×60 Rett. Natural – 30x60 Rett. Natural

– Τέσσερα χρώματα: AvorioGrigioSabbia & Tufo

– Η επιφάνεια τους είναι ματ και φυσική και τα νερά τους ρέουν διαφορετικά από πλακάκι σε πλακάκι. Τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V4 στις εναλλαγές. Δύσκολα το ανθρώπινο μάτι να μπορέσει να αντιληφθεί την επανάληψη όμοιου τεμαχίου. Και είναι σχεδιασμένα με Digital Design.

– Ο βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R10, ιδανικός βαθμός για τους εσωτερικούς αλλά και ικανοποιητικός για τους εξωτερικούς χώρους όπως τα μπαλκόνια και τα αίθρια.

Εκεί που οι απαιτήσεις αυξάνονται η σειρά έρχεται να μας δώσει και την έκδοση Grip που ο βαθμός αντί-ολίσθησης αυξάνεται με R11 (A+B+C)

Μην παραλείψετε τα δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του άρθρου, μπορείτε να πάρετε ακόμα και ιδέες για το πλέξιμο των διαστάσεων.

” Στον εσωτερικό χώρο Pietra Di Ostuni: Sabbia 60×60 – 40×60 – 40×40 – 20×40 – 20×20, στον εξωτερικό χώρο Pietra Di Ostuni: Sabbia 90x90x20mm”

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθεται σε διαστάσεις :

  • 60×60  —> σε ειδική έκδοση Natural (R10) & Grip R11 και πάχος 10mm
  • 40×60  —> σε ειδική έκδοση Natural (R10) & Grip R11 και πάχος 10mm
  • 40×40  —> σε ειδική έκδοση Natural (R10) & Grip R11 και πάχος 10mm
  • 20×40  —> σε ειδική έκδοση Natural (R10) & Grip R11 και πάχος 10mm
  • 20×20  —> σε ειδική έκδοση Natural (R10) & Grip R11 και πάχος 10mm
  • 60×60  —> σε ειδική έκδοση Rettificato (κομμένα με Lazer) και πάχος 10mm
  • 30×60  —> σε ειδική έκδοση Rettificato (κομμένα με Lazer) και πάχος 10mm
  • 90×90 —> σε ειδική έκδοση Rettificato (κομμένα με Lazer), Grip R11 και πάχος 20mm  (Sabbia & Tufo)
  • 45×90 —> σε ειδική έκδοση Rettificato (κομμένα με Lazer), Grip R11 και πάχος 20mm   (Sabbia & Tufo)

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Pietra Di Ostuni :

Pietra Di Ostuni Trame (σε όλα τα χρώματα της σειράς) :