Industrial Color Chic: Sage

Cement Tiles and Colour Tiles? το γκρι του τσιμέντου, το καπνισμένο γκρι, το μαύρο αλλά και το μπλε, πράσινο και το χρώμα του κουρκουμά είναι τα χρώματα που συνθέτουν την σειρά από διαστάσεις 60×120 Rett. και κομμένα με Lazer για εναλλαγές χρωμάτων και παιχνιδίσματα

Αισθητική τσιμέντου αλλά και χρώμα?! αυτός είναι ο μοναδικός συνδυασμός που χαρακτηρίζει την συλλογή. Θα σας αφήσει να εκπλαγείτε από τις δυνατότητες της, επιλέγοντας την, τίποτα πια δεν θα είναι προφανές. Η σειρά Industrial ColorChic από το ιταλικό εργοστάσιο Ceramica Rondine, αναπαράγει το εφέ του τσιμέντου σε ασυνήθιστους τόνους, δημιουργώντας χρωματικά εφέ και συνδυασμούς στον σχεδιασμό.

Παραγμένη με την τελευταία τεχνολογία της παραγωγής των πλακιδίων, πλακάκια κομμένα με Lazer (Rettificato), σε διαθέσιμες διαστάσεις: 60×120 – 60×60 – 30×60 & πλακάκια όχι κομμένα με lazer σε διάσταση 30,5×60,5. Η σειρά αποδεικνύεται ιδανική λύση για διαφορετικούς τύπους χρήσης, από εμπορικούς χώρους που η αισθητική, η πρωτοπορία και οι προδιαγραφές είναι το κύριο μέλημα του σχεδιαστή μέχρι τους ιδιωτικούς χώρους που οι ιδιοκτήτες επιλέγουν με μεράκι και αγάπη τα υλικά που θα απαρτίζουν την διαβίωση τους. Οι εκλεπτυσμένοι χώροι είναι αυτό που υπόσχεται η σειρά.

Τα έξι χρώματα της Industrial ColorChic είναι πρωτοποριακά και σπάνε την τάση ότι όλα γύρω μας είναι γκρι. Η σειρά αναδεικνύει την αισθητική του τσιμέντου μέσα από τα χρώματα της. Εκεί που όλοι βλέπουν γκρι, η Industrial ColorChic, βλέπει το μπλέ (Royal Blue), βλέπει το πράσινο (Sage) και το χρώμα του κουρκουμά (Turmeric) ώστε να ολοκληρωθεί η παλέτα της σειράς το εργοστάσιο προσθέτει και τα κλασσικά χρώματα του τσιμέντου ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν παραδοσιακοί συνδυασμοί με έντονες μοντέρνες αντιθέσεις.

Με τους ευαίσθητους τόνους και τα διακριτικά γραφικά, η Industrial ColorChic μετατρέπει το στοιχείο του χρώματος σε εργαλείο σχεδιασμού. Σίγουρα φέρνει την επανάσταση στην προσέγγιση του τσιμεντένιου αποτελέσματος.

Υψηλές προδιαγραφές: Porcelain Stoneware Rettificato, τα Lazer-Cut πλακάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με εναλλασσόμενες διατάξεις για να δημιουργήσουν εξαιρετικά χαλιά πλακιδίων. Ενώ, η έκδοση 30×60 Modulo Rett. (συνδυασμός διαστάσεων 15×60 – 10×60 & 5×60) είναι η ιδανική λύση για διαχωρισμούς χώρων, για διακόσμηση αλλά και για επενδύσεις πρωτοπόρων τοίχων.

Οι εναλλαγές των τόνων στην επιφάνεια των πλακιδίων δημιουργούν προσεγμένα δάπεδα και επενδύσεις τοίχων. Ακόμα και η ανοιχτόχρωμη απόχρωση (Cloud) δίνει μια ασφάλεια στην καθημερινότητα με την καθαριότητα. Ανθεκτικό υλικό στα τυπικά καθαριστικά εξασφαλίζει εύκολη συντήρηση και σε συνδυασμό με τα σύννεφα των τόνων, διαρκή καθαριότητα. Η Industrial ColorChic στα σαλόνια, αναδεικνύει το βιομηχανικό στυλ αλλά απελευθερώνει τις προτιμήσεις στα έπιπλα και στα χρώματα αφήνοντας πάντα το τσιμεντοειδές αποτέλεσμα να παίζει το κυρίαρχο ρόλο.

Η Industrial Color Chic στα μπάνια δημιουργεί εκλεπτυσμένους σχεδιασμούς με πινελιές χρώματος αλλά σε συνδυασμό με ένα διαχρονικό και μοντέρνο εφέ τσιμέντου. Η λεπτή απόχρωση του Sage Green (πράσινο) δημιουργεί ελκυστική αντίθεση με το Jet (σκούρο γκρι) και ειδικά όταν προστίθενται και τα μοναδικά Mosaico (ψηφίδες) της σειράς τότε το αποτέλεσμα απογειώνεται.

Η Industrial ColorChic στην κουζίνα: είναι ένα τέλειος χώρος για σχεδιασμό σύγχρονων υλικών με vintage πινελιές. Τα χρώματα της εμπνέουν να παντρευτούν με τσιμεντοπλακάκια ή που θυμίζουν τσιμεντοπλακάκια! Σίγουρα θα βρείτε ένα χρώμα να αναδεικνύει το αγαπημένο σας σχέδιο. Όλα τα χρώματα είναι ιδανικά για να δημιουργήσουν άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε τολμηρά σκηνικά. Παίξτε μαζί της ή πειραματιστείτε, σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:             

– Glazed Fine Full Body Porcelain Stoneware with coloured body .

– Πέντε μεγέθη: 60x120 Rett. & 60x60 Rett. σε ειδική έκδοση με πάχος 10mm – 30x60 Rett. – 30,5x60,5 σε ειδική έκδοση με πάχος 9,5mm και το Modulo 30x60 Rett. (15x60 + 10x60 + 5x60) σε ειδική έκδοση με πάχος 9,5mm. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μόνο διάσταση ή ακόμα και να μπερδέψετε αναλογικές διαστάσεις και να δημιουργήσετε πιο παιχνιδιάρικες  ή διαφορετικές επιφάνειες.

– Ο βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R10, ιδανικός βαθμός για τους εσωτερικούς χώρους αλλά και ικανοποιητικός για τους εξωτερικούς χώρους των μπαλκονιών και των αίθριων.

– Έξι αποχρώσεις:  Cloud – Smoke – Jet – Royal Blue – Sage – Turmeric

– Η επιφάνεια τους είναι ματ και η αισθητική τους θυμίζει τσιμέντο. Οι αποχρώσεις και τα νερά ρέουν διαφορετικά σε κάθε πλακάκι. Τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V2 στις εναλλαγές. Η προσεγμένη παραγωγή τους ενισχύεται από τις εναλλαγές που αναλυτικά ανά διάσταση διαμορφώνεται στο εξής : στο 60×120 – 12 διαφορετικά γραφικά, στο 60×60 – 24 διαφορετικά γραφικά, στο 30×60 – 48 διαφορετικά γραφικά.

– Δυο διαφορετικές ψηφίδες προστίθενται στην συλλογή και οι δυο σε διάσταση 30×30. Η έκδοση Diamond, είναι μια επιλογή μωσαϊκού σε ακανόνιστα σχήματα, τόσο για εφαρμογές δαπέδων όσο και τοίχων, προσφέρουν την ευκαιρία να γίνουμε τολμηροί και να δημιουργήσουμε πρωτότυπες λύσεις που δεν είναι ποτέ τυπικές.  Η έκδοση Mosaico, είναι η ιδανική λύση για αυτούς που αγαπούν τα γραμμικά αποτελέσματα για κάλυψη ολόκληρων επιφανειών. Μοναδικό εργαλείο για διακοσμητικά στοιχεία.

“Industrial Sage 60×60 Rett. για το δάπεδο, Modulo Jet 30×60 (15×60 – 10×60 -5×60) για τον τοίχο”

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθενται σε διαστάσεις:

  • 60×120 Rett.  —> Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, ορθογώνια. Πάντα επιβλητικά και χαρισματικά λόγω των πολύ μικρών αρμών και σε πάχος 10mm
  •  60×60 Rett.   —>  Τετράγωνο πλακάκι μεγάλης διάστασης. Συνδυάζεται και με το 30×60 και με το 60×120. Σε πάχος 10mm
  •  30×60 Rett.   —> Ορθογώνια διάσταση πλακιδίου. Ταιριάζει σε όλους τους χώρους και σε όλες τις επενδύσεις. Συνδυάζεται και με το 60×60 και με το 60×120. Σε πάχος 9,5mm
  •  30,5×60,5      —> Ορθογώνια διάσταση πλακιδίου. Ταιριάζει σε όλους τους χώρους και σε όλες τις επενδύσεις. Σε πάχος 9,5mm
  •  30×60 Rett.   —> Modulo, συνδυασμός διαστάσεων σε ένα πλακάκι, 15×60 – 10×60 -5×60, σε όλες τις αποχρώσεις. Σε πάχος 9,5mm

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Industrial ColorChic: