Tele di Marmo Onyx: Black

Η σειρά των ψευδαισθήσεων που ξεπερνά τις ιδιοτροπίες της μόδας. Μία εντυπωσιακή συλλογή με βάση τον όνυχα, μέσα από την οποία γνωρίζουμε την καινούρια τεχνολογία SilkTeck.

Το νέο κομμάτι της σειράς αφιερωμένο στα πιο πολύτιμα μάρμαρα του κόσμου.

Ο όνυχας είναι ο πρωταγωνιστής της καινούριας συλλογής από την Emil Ceramica, Tele di Marmo Onyx, που δημιουργεί μία πολυτελή σειρά πλακιδίων.

Η Tele di Marmo Onyx γιορτάζει τη σαγηνευτική ομορφιά του όνυχα: την ενδιαφέρουσα ημιδιαφανή ποιότητά του,  τις πλούσιες αντιθέσεις στα διαφανή στρώματα του και τις άπειρες μετατοπίσεις στους τόνους.

Η συλλογή παρουσιάζει πέντε πλακάκια / μάρμαρα που όχι μόνο αποκαλύπτουν το μυστικό της ομορφιάς της φύσης αλλά αγωνίζονται για την τελειότητα και την μοναδικότητα που μας αποκαλύπτεται σε ένα έργο τέχνης. Η μεγαλοπρέπεια του μεγάλου μεγέθους τονίζει το βαθύ μοτίβο και την χρωματική χλιδή των πέντε εξαιρετικών φυσικών υλικών αναφοράς, επεξεργασμένα και βαθμονομημένα με κάθε λεπτομέρεια. Οι παραλλαγές της απόχρωσης και τα διαφανή εφέ που χαρακτηρίζουν τον όνυχα στρωματοποιούνται κάτω από την επιφάνεια δίνοντας μια αληθοφανή, εκλεπτυσμένη τρισδιάστατη εντύπωση. Χάρη στην εξαιρετική του επιπεδότητα και τον απόλυτο ομοιόμορφο καθρέφτισμα στο φινίρισμα του, η Tele di Marmo Onyx καθίσταται από την πρώτη στιγμή μια εκλεπτυσμένη και πολυτελή συλλογή προορισμένη να αντέξει στην δοκιμασία του χρόνου.

Η Tele di Marmo Onyx αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την έρευνα της Emil Ceramica, η οποία είναι αφιερωμένη στα καλύτερα και τα πιο πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία. Οι αλλαγές στις αποχρώσεις και οι διαφάνειες αυτής της πέτρας έχουν τοποθετηθεί σε στρώματα κάτω από την επιφάνεια για να αποδώσουν μία υπέροχη τρισδιάστατη λάμψη. Σε μία απίστευτα εκλεπτυσμένη παλέτα αποχρώσεων: από το ελκυστικό “Ivory” στο κομψό “Pink“, στο βαθύ “Green” και “Blue” και στο δραματικό “Onyx Black“. Με τα εξαιρετικά μεγέθη 120 x 278 cm, η Tele di Marmo προσφέρει βάθος και ποικιλία χρωμάτων που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.  Επιπλέον, η SilkTeck τεχνολογία παρέχει εξαιρετική αντιολισθητική απόδοση ενώ συγχρόνως διατηρεί το μεταξένιο αίσθημα της κεραμικής επιφάνειας.

 

 

Ευέλικτη συλλογή, διαθέσιμη σε μεγάλη γκάμα μεγεθών, σε δυο διαφορετικά φινιρίσματα. Σίγουρα αυτή η συλλογή προσφέρει στους αρχιτέκτονες και τους interiors designers  μια μοναδική και πολύτιμη αισθητική κληρονομιά που σαφώς μεταφέρει τον χαρακτήρα της σε οποιοδήποτε οικιστικό ή επαγγελματικό χώρο.

 

 

 

SilkTeck: Συνδυάζει μία εξαιρετική αντιολισθητική απόδοση με μία κεραμική επιφάνεια η οποία είναι μεταξένια στην αφή. Η ακατάπαυστη έρευνα της Emil Group, μας δίνει τώρα την τεχνολογία η οποία αυξάνει τον συντελεστή τριβής στα Dry-Pressed Ceramic Tiles ενώ διατηρεί την μαλακή επιφάνεια. Τα αποτελέσματα εγγυώνται ανώτερη τεχνική απόδοση με όρο την ασφάλεια, την ευκολία καθαρισμού και την αντοχή στον χρόνο.

Μία επανάσταση επιτυγχάνεται με την καινοτομία σε όλες τις βιομηχανικές φάσεις, από την σύνθεση του υλικού μέχρι το τελικό ψήσιμο.

Η τεχνολογία SilkTeck λοιπόν είναι ιδανική λύση και για κατοικίες, χάρη στην ευχάριστη αίσθηση, αλλά και σε δημόσιους χώρους, λόγω της εξαιρετικής αντιολισθητικής ιδιότητας. Ακόμη η SilkTeck είναι ανεκτίμητη βοήθεια όταν σχεδιάζονται χώροι που απαιτούν μία συνέχεια μεταξύ των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων.

Οι συλλογές που κατασκευάζονται με την SilkTeck τεχνολογία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και αποτελούν βάσεις για σύνθετα αρχιτεκτονικά έργα. Συνδυάζουν εξαιρετικές επιδόσεις, εκπληκτικό ιταλικό design και υπέροχη επιφάνεια, ευχάριστη στην υφή.

 

“Μια διαχρονική εικόνα κομψότητας που ξεπερνά τις ιδιοτροπίες της μόδας.”

 

 

 

 

 

ONYX IVORY: Η απόλυτη αγνότητα του Onyx Ivory αποκαλύπτεται σε ένα περίπλοκο καλειδοσκόπιο από φωτεινές αποχρώσεις που κυμαίνονται από το λευκό έως το ιβουάρ. Διακριτικές αλλαγές στους τόνους δίνουν στην επιφάνεια την ψευδαίσθηση μίας ελαφριάς κίνησης.

 

 

 

 

 

ONYX PINK: Από το λευκό στο ροζ, περιλαμβάνοντας και κοραλλί ροζ αποχρώσεις, λίγο πιο πλούσιες και πιο διαφοροποιημένες στα διαφανή στρώματα που λάμπουν μέσα στην μάζα του. Το Onyx Pink είναι εκλεπτυσμένο και κομψό. 

 

 

 

 

ONYX GREEN: Παραλλαγές πιο ανοιχτών αποχρώσεων διαπερνούν το πράσινο του φόντου και διασχίζουν την επιφάνεια. Μεγάλα και ποικιλόμορφα, τα μεταλλικά στοιχεία του Onyx Green ανθίζουν, με τους κρυστάλλους να κυμαίνονται από το γκρι του πάγου έως το χρυσό χρώμα της σκουριάς. 

 

 

 

 

 

ONYX BLUE: Το Onyx Blue αποκαλύπτει μία πολύπλευρη χρωματική παλέτα του χλωμού μπλε. Η αντιπαράθεση των φωτεινών και των σκούρων αποχρώσεων δημιουργούν την εντύπωση μιας στρωματοποίησης των υλικών κάτω από την επιφάνεια.

 

 

 

 

 

ONYX BLACK: Πλούσιο και εντυπωσιακό το Onyx Black φαίνεται να κατεβαίνει στα απερίγραπτα βάθη της ύλης. Αποχρώσεις του μαργαριταριού, του ιβουάρ και της σκουριάς αναδύονται μέσα από το μαύρο που σε κάποια σημεία φαίνεται απύθμενο, εμφανίζονται μυστηριωδώς όμορφα ευρήματα απολιθωμάτων και ορυκτά.

 

 

 

 

 

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:

–  Dry – Pressed Ceramic Tiles σε πάχος 6,5 mm έως 10,5mm (ανάλογα με την διάστασή τους). Η σειρά εντυπωσιάζει ακόμα και με τις υψηλές προδιαγραφές της. Παραγμένη με τις πιο πρωτοπόρες προδιαγραφές στα πλακάκια.

–  Έξι μεγέθη: 120×278  120×120  90x90 60x120  30×60  90x180. Πολλές διαστάσεις είτε για να χρησιμοποιηθούν αναλογικά είτε για να επιλέξετε ποια είναι η ποιο κατάλληλη για το χώρο σας.

– Οι αποχρώσεις και οι σκιάσεις εναλλάσσονται σε συχνότητα από πλακάκι σε πλακάκι τόσο που την κατατάσσουν στην κατηγορία V3.  Η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων του εργοστασίου είναι το V4.

– Η σειρά είναι πλούσια σε διακοσμητικά. Ξεκινάει με το εντυπωσιακό intecci και συνεχίζει με τα μωσαϊκά (mosaico 3×3 και mosaico 5×5) στην διάσταση 30×30.

Βαθμός αντί-ολίσθησης είναι στο R10.

–  Από την σειρά δεν παραλείπονται και τα μονοκόμματα σκαλοπάτια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως μαρμαροποδιές είτε ως επιχείλιο πισίνας. Εξαρτάται από τις ανάγκες της κατασκευής.

Μην παραλείψετε να μελετήσετε τον κατάλογο ώστε να απολαύσετε τα decor αλλά και όλες τις πιστοποιημένες προδιαγραφές της σειράς.

“Tele di Marmo Onyx: Black”

Διαστάσεις

Οι σειρά μας διατίθεται σε διαστάσεις : 

  • 120×278  —>Full Lappato Rettificato και πάχος 6,5mm. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black
  • 120×120  —> Full Lappato Rettificato και πάχος 6,5mm. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black
  • 90×90     —> Full Lappato Rettificato και πάχος 9,5mm. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black
  • 60×120   —> SilkTeck Rett.  (R10) & Full Lappato Rettificato και πάχος 9,5mm. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black
  • 30×60    —> SilkTeck Rett. (R10) & Full Lappato Rettificato και πάχος 9,5mm. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black
  • 90×180    —> Full Lappato Rettificato και πάχος 10,5mm. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory

Στα Decor οι διαστάσεις είναι:

  • 30×30 —>Intrecci. Full Lapp & SilkTeck. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black
  • 30×30 —> Mosaico 3×3. Full Lapp & SilkTeck. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black
  • 30×30 —> Mosaico 5×5. Full Lapp & SilkTeck. Και στα πέντε χρώματα της σειράς: Ivory– Pink –Green–Blue–Black

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Tele Di Marmo Onyx Rettificato 120x278:

Tele Di Marmo Onyx Intrecci 30x30:

Tele Di Marmo Onyx Mosaico 30x30: