La Torre : Elle 316 35016-411 Black Brushed

Μπαταρία νιπτήρα ψηλή/ επικαθήμενη, θερμομικτική   από τον ιταλικό οίκο La Torre, με βαβλίβδα clic-clac INOX 316.

Πρόκειται για προϊόν κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι με βαφή PVD. Αυτό το καθιστά ως ένα προϊόν μεγάλης αντοχής ακόμα και σε περιοχές όπως τα νησιά όπου τα άλατα στο νερό είναι σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Το desing της σειράς ακολουθεί τις καμπύλες ενός all time classic σχεδιασμού και μπορεί να αποδώσει το εκάστοτε στυλ που επιθυμείτε ανάλογα με το χρώμα που θα το επιλέξετε.

Η μπαταρία εκτός από Black Brushed  μας διατίθεται και σε άλλα χρώματα όπως σε: Gold Brushed, Rose Gold Brushed, Inox Brushed. Σκοπός να αυξήσουμε τις επιλογές για πιο επιτυχημένη σύνθεση.

Το εργοστάσιο μας παρέχει 5 χρόνια Εγγύηση.

Η μπαταρία τοποθετείτε επικαθήμενη, σε νιπτήρα με μια οπή. Η συσκευασία συμπεριλαμβάνει Βαλβίδα clic-clac Inox 316, κατάλληλη για νιπτήρες με ή χωρίς υπερχείλιση.

Η σειρά θεωρείτε πλήρης, καθώς περιλαμβάνει:

Μπαταρία Νιπτήρα Εντοιχισμού Θερμομικτική 2 οπών, Μπαταρία Νιπτήρα κανονική  Θερμομικτική, Σύστημα εντοιχισμού για το Λουτρό : Επίτοιχη Ανακλινόμενη Κεφαλή με έξοδο από τον τοίχο και έξοδο από το ταβάνι, Στόμιο, Μικτής Εντοιχισμού 2 εξόδων με εκτροπέα,  Επίτοιχη παροχή Νερού με στήριγμα τηλεφώνου, Τηλέφωνο Ντους, Σπιράλ, σιφών  νιπτήρα και βαλβίδα clic-clac που απαιτείτε στην μπαταρία νιπτήρα εντοιχισμού.

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος