Πλακάκια Κουζίνας

Χώρος που ερεθίζει τις αισθήσεις μας : Γεύση – ακοή – οσμή – αφή, όλα είναι ενεργά. Ενοποιημένος με το υπόλοιπο σπίτι μας ή αποκομμένος από αυτό, μας δίνεται η δυνατότητα να κοινοποιήσουμε ένα διαφορετικό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

Κλασσικοί με γήινες αποχρώσεις ή θυμούμενοι μαρμάρινες επιφάνειες; Shabby chic με παστέλ τόνους και εκκεντρικά decors; Country Chic με κυριάρχο το πράσινο ή το σιέλ χρώμα; Contemporary με το μαύρο – γκρί – άσπρο να δεσπόζουν αυστηρά στον χώρο; Και τις μεγάλες διαστάσεις να μηδενίζουν τους αρμούς; Naturale με πλακάκια τουβλάκια, τα λεγόμενα Brick Tiles στις φυσικές αποχρώσεις ή πέτρινες ψηφίδες; Industrial με τα Metro Tiles σε πιο έντονες αποχρώσεις; ή μήπως παιχνιδιάρικοι; Οι τελευταίοι δεν πρέπει να φοβηθούν τα έντονα χρώματα διότι δεν είναι καθόλου δεσμευτικά. Τι θα λέγατε για το έντονο κίτρινο; Μήπως σας θυμίζει μπανάνα, λεμόνι ή γκρειπ φρουτ; Τι θα λέγατε για το πράσινο; Μήπως οι σαλάτες αποκτούν τώρα άλλο ενδιαφέρον; Τι θα λέγατε για το μωβ; Μήπως το βατόμουρο ή την μελιτζάνα;

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεται αλλά και πολλά άλλα μπορείτε να τα βρείτε στο χώρο μας και να τα συζητήσουμε. Όλες οι σειρές εξαντλούν την ποικιλία στις διαστάσεις και στα ειδικά τεμάχια. Ο νεροχύτης όμοιος με το πλακάκι. Τα ειδικά τεμάχια να κατασκευάσουν όχι μόνο τον πάγκο εργασίας αλλά και μια πιθανή τραπεζαρία κουζίνας. Συνδυάστε το δάπεδο της κουζίνας με τον τοίχο αλλά και κοντράρετε το. Δώστε ένα εκκεντρικό δάπεδο και ηρεμήστε τους τοίχους. Κάντε το δάπεδο της κουζίνας να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο σπίτι ή ακολουθήστε την ομοιογένεια και πρωτοτυπήστε στους τοίχους.

Ότι και αν σας ταιριάζει να θυμάστε ότι η καθημερινότητα μας εξαντλεί αλλά εμείς συνεχίζουμε να τρέφουμε επιθυμία να ικανοποιήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα με τις δεξιοτεχνίες μας και για αυτό θα πρέπει το περιβάλλον μας να είναι άκρως δελεαστικό και λειτουργικό.