Πλακάκια Εξωτερικού Χώρου & Πισίνας

Τα πλακάκια του εξωτερικού χώρου έχουν πάντα απαιτήσεις. Πλακάκια με βαθμό αντί-ολίσθησης R12 ή R11 ή ακόμα και R10 Structured. Πλακάκια που να αντέχουν στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες και ειδικά εκεί όπου εμφανίζεται ο παγετός. Να μην αλλοιώνονται τα χρώματα τους από τον ήλιο. Να μην απορροφάνε χημικά, οξέα, λάδια μηχανής ή λάδια μαγειρικής και γενικότερα τους δύσκολους λεκέδες. Πλακάκια που να αντέχουν τα αυτοκίνητα, πολύ συνηθισμένο φαινόμενο η προέκταση του καθιστικού χώρου να είναι και ένα γκαράζ.

Η επιλογή για τα πλακάκια του εξωτερικού χώρου έπεται της επιλογής του εσωτερικού χώρου ενώ άλλοτε λειτουργεί αυτόνομα ή ταυτόχρονα.

Στην πρώτη περίπτωση ίσως η επιλογή να φαντάζει εύκολη. Θα κυμανθούμε στις ίδιες αποχρώσεις με τον εσωτερικό χώρο ώστε να διασφαλίσουμε την ομοιομορφία και την ενότητα των δύο χώρων. Όμως αυτός δεν είναι ο κανόνας. Εμάς άλλωστε μας αρέσει να σπάμε τους κανόνες και να δημιουργούμε χώρους τελείως προσωπικούς και ξεχωριστούς για τον κάθε ένα σας. Σκοπός θα είναι να μπορέσουμε να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για τις συνήθειες σας και τις ανάγκες σας. Έτσι, μπορεί όντως να δημιουργήσουμε έναν ενιαίο χώρο που μόνο τα προστατευτικά πορτοπαράθυρα θα μπορούν να δείξουν ότι μπορούν να τους χωρίσουν, όμως μπορεί να σας ζητήσουμε και τα χρώματα προσόψεων του κτιρίου, μπορεί να σας ρωτήσουμε για τις διαστάσεις του απαιτούμενου καλυπτόμενου χώρου, μπορεί να σας ρωτήσουμε αν υπάρχουν έντονα τα στοιχεία της φύσης, αν υπάρχει κοντά πισίνα, αν θα υπάρξει κάποιο barbeque ή ακόμα και που βρίσκεται ο χώρος γεωγραφικά. Όλα αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να σας κατευθύνουμε στην επιλογή σας.

Πόσο όμορφο μπορεί να γίνει ένα μικρό μπαλκονάκι ενός ορόφου στο κέντρο της Αθήνας βάζοντας το ίδιο πλακάκι με το εσωτερικό? Ειδικά κιόλας αν η σειρά διαθέτει και ποικιλία διαστάσεων τότε και ο πλακάς θα διευκολυνθεί για την σωστή τοποθέτηση τους. Εμείς, θα σας προτείνουμε την μικρή διάσταση από την συλλογή για να μπορεί ο μάστορας να δώσει αποτελεσματικές ρύσεις και τα νερά να μην λιμνάζουν.

Πόσο ζεστό μπορεί να δείξει ένα ισόγειο μπαλκόνι επενδυμένο με τα φυσικά χρώματα της φύσης. Όπως το καφέ από το χώμα της γης ή ακόμα και το πράσινο από τα χρώματα των δέντρων, τις αποχρώσεις της ώχρας από τις εναλλαγές που δίνει το σούρουπο; Ξαφνικά το περιβάλλον γίνεται παρεϊστικο και πολύ φιλόξενο να υποδεχθεί τα γέλια της παρέας.

Πώς θα σας φαινόταν το μπλε χρώμα όταν ο εξωτερικός χώρος ανήκει κοντά στην θάλασσα ή την πισίνα; Ακόμα και να μην ανήκει είναι ένα χρώμα που σε ταξιδεύει πάντα σε στιγμές χαλάρωσης.

Τα πλακάκια που θυμίζουν την πέτρα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε τραχύτητα για έναν περιβάλλοντα χώρο σε βουνό; Αρπαζόμαστε από τα στοιχεία της φύσης, των βράχων και προσθέτουμε υλικά τόσο αρμονικά με το περιβάλλον.

Τώρα αν το κτίσμα είναι μοντέρνο ή βιομηχανικό μπορεί κάλλιστα να δημιουργηθεί χαλαρό περιβάλλον χρησιμοποιώντας τις ψυχρές αποχρώσεις που άλλωστε του ταιριάζουν αλλά να αποδοθεί μέσα από το μπλέξιμο  των διαστάσεων.

Όταν η καλυπτόμενη επιφάνεια είναι μεγάλη τότε η λύση θα είναι ένα πλακάκι σε μεγάλες διαστάσεις όπου η επιβλητικότητα θα εξουσιάζει τον χώρο και ακόμα και τα πιο απαιτητικά μάτια θα διαστέλλονται.

Τα διακοσμητικά Décor δεν παραλείπονται ακόμα και στον εξωτερικό χώρο. Άλλοτε αχνά και άλλοτε έντονα πάντα όμως παιχνιδιάρικα και καλαίσθητα.

Όποια και αν είναι η τελική επιλογή σας, εμείς για ένα πράγμα θα είμαστε ήσυχοι. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ποιότητα. Τα υλικά που έχουμε διαλέξει για να σας παρουσιάσουμε όλα πιστοποιούν τις προδιαγραφές τους. Έτσι, δεν έχετε μόνο τις εγγυήσεις τις δικές μας αλλά και του εργοστασίου που κρύβεται πίσω από το υλικό. Ψάχνοντας τα παρακάτω άρθρα μας, σίγουρα θα ανακαλύψετε το στυλ που σας ακουμπάει προσωπικά είτε για τον προσωπικό σας χώρο είτε για το έργο που έχετε αναλάβει και ψάχνεται την ιδανικότερη λύση. Εκτός από τα πλακάκια θα βρείτε και ειδικά τεμάχια για μονοκόμματα σκαλοπάτια, ειδικά τεμάχια για επιχείλια πισίνας αλλά και τις νέες αυτόνομες πλάκες τον 19mm πάχους. 

Εμείς…. στην διάθεση σας όπως πάντα να ακούσουμε τις εντυπώσεις σας, να ανταλλάξουμε απόψεις και να σας συμβουλέψουμε για μια αγορά που θα χρειαστεί να την κάνετε μια φορά.