Ceramica Speciale

Η εταιρεία

ceramica speciale building

Η Μαρίνα Φουρτουνέλλη και η Ceramica Speciale είναι τα τελευταία 28 χρόνια δύο ονόματα ταυτόσημα στο χώρο της εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης.

Μέσα σε αυτά τα 28 χρόνια δραστηριότητας, οι συνεργασίες που αναπτύχθηκαν και εξακολουθούν να αναπτύσσονται, τα έργα που έχουν γίνει σε ιδιωτικούς μικρούς και μεγάλους χώρους καθώς και κάποιες διαφορετικές και ξεχωριστές εργασίες έχουν καταφέρει να κατατάξουν την Ceramica Speciale μέσα στις πρώτες θέσεις του χώρου της.

Εργασίες που γίνονται μέσα από μελέτες, με διακοσμητές και αρχιτέκτονες, σχέδια που έχουν αρχή και τέλος την σωστή εφαρμογή των πλακιδίων στο χώρο εναρμονισμένα απόλυτα με το ύφος του σπιτιού, προϊόντα που προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού δίνουν την ασφάλεια τόσο για την επιλογή όσο και για το τελικό αποτέλεσμα.

Η ιδέα της εξειδίκευσης, που διασφαλίζει την ποιότητα αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, οδηγούν την Ceramica Speciale να ασχολείται μόνο με την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση οικιών,καταστημάτων και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

Οι καταχωρήσεις σε μεγάλα περιοδικά διακόσμησης, η συμμετοχή σε εκθέσεις γύρω από τον τομέα της κεραμικής τέχνης αλλά και η δεύτερη γενιά που ενεργά πλέον συμμετέχει στην Ceramica Speciale δίνει την υπόσχεση της συνέχειας με την ίδια επιτυχημένη πορεία και στο μέλλον.

Σχέδια σε ρεαλιστική απεικόνιση

Για να σταματήσουμε τις φαντασιώσεις. Σχέδια προορισμένα για τον μάστορα. Σημαντικό τις όλης εξέλιξης. Μας ενδιαφέρει να διευκολύνουμε τον μάστορα και να είμαστε σίγουροι ό,τι αυτό που διαλέξαμε και χτίσαμε παρέα θα γίνει πραγματικότητα.

Σχεδιασμός

Πρακτικές και έξυπνες προτάσεις, λύσεις για τους χώρους σας. Το σπίτι μας είναι το προσωπικό μας περιβάλλον και πρέπει να φέρει την υπογραφή μας, να μας εκφράζει για να το ζούμε και να μας ευχαριστεί. Προσωπικό μας στόχος είναι να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες σας, να καταργούμε τους κανόνες αλλά να δημιουργούμε βάση εργονομίας και υψηλής αισθητικής. Το μοναδικό εργαλείο για εμάς από εσάς είναι ένα σκίτσο με τις διαστάσεις τους και έτσι απλά όλα ξεκινούν. Σας γνωρίζουμε τα υλικά μας, σας συνδυάζουμε τους οίκους και φτιάχνετε το δικό σας χώρο, μοναδικό όπως και ο χαρακτήρας του κάθε έναν μας. Μια γεύση έχει ήδη αρχίσει να έρχεται και η συνεργασία μας ξεκινάει. Τότε τα σκίτσα μπαίνουν σε ψηφιακή μορφή ώστε να γίνει εικόνα του παρόντος το αποτέλεσμα του μέλλοντος.

Ποιοτικός έλεγχος

Γιατί η παραγγελία σας στην Ceramica Speciale είναι διασφαλισμένη 100% σε ότι επιλέγετε …

1)     Ποιοτικός ηλεκτρονικός – ρομποτικός έλεγχος από τον οίκο που επιλέξατε και αναγραφή στο κάθε κιβώτιο των στοιχείων παραγωγής του υλικού (διαλογή – κάλιμπρο – τόνος)

2)     Κάθε μεταφορά από την χώρα προέλευσης του οίκου που έχετε επιλέξει εώς τις αποθήκες μας ασφαλίζετε από αναγνωρισμένη ασφαλιστική εταιρεία για την ακεραιότητα των υλικών και την σωστή παράδοση αυτών.

3)     Έλεγχος πριν την παραλαβή σας από εμάς της παραγγελίας σας. Καθώς πάντα υπάρχει ένας εκπρόσωπος μας που παρατηρεί αν τα υλικά που παραγγέλθησαν αντιστοιχούν με την παραγγελία σας καθώς και για την αρτιότητα τους.

4)     Κατά την παραλαβή σας και την τοποθέτηση των υλικών είμαστε δίπλα σας τόσο εμείς όσο και ο αντίστοιχος αντιπρόσωπος του οίκου για οποιαδήποτε απορία ή τυγχόν αμφιβολίες.

Ο ποιοτητικός έλεγχος είναι τόσο αυστηρός σε εμάς γιατί το μέλημα μας είναι όχι μόνο να ικανοποιήσουμε εσάς αλλά να κερδίσουμε την απάντηση Ceramica Speciale στην ερώτηση ψάχνω  υλικά που αντέχουν στο χρόνο και όπως εσείς μας έχετε μάθει υλικά που όσο τα κοιτάς τόσο τα αγαπάς.

 

Tip: Κρατήστε πάντα ένα κιβώτιο με τα στοιχεία των υλικών που έχετε τοποθετήσει γιατί στο μέλλον μπορεί να χρειαστείτε να συμπληρώσετε, να προσθέσετε, να συνεχίσετε. Οι οίκοι μας είναι πάντα έτοιμοι να βρουν αν όχι την ίδια παρτίδα σίγουρα όμως την πλησιέστερη τόσο στον τόνο όσο και στο κάλιμπρο.

Οι φαινομενικές δυσκολίες προκλήσεις για εμάς.

Παράδοση Προϊόντων

Χρόνος Παράδοσης :

Τα προιόντα μας χωρίζονται στις κατηγορίες «Ετοιμοπαράδοτα» τα οποία βρίσκονται στις αποθήκες μας , και «Κατόπιν παραγγελίας» ή «Χειροποίητα» τα οποία παραγγέλνονται και παράγονται αποκλειστικά για εσάς.

Στα προιόντα «Κατόπιν παραγγελίας» θα πρέπει κατά την παραγγελία σας να καταβάλλεται προκαταβολή 30% της αξίας της. Επίσης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή της παραγγελίας ή μέρος αυτής. Ο χρόνος παράδοσης κυμμαίνεται από 3 έως 15 εργάσιμες ημέρες, με τη ρητή επιφύλαξη γεγονότων ανωτέρας βίας που δεν εμπίπτουν στην σφαίρα ευθύνης της εταιρίας μας. Στην δεύτερη περίπτωση θα ενημερωθείτε εγκαίρως από έναν εκπρόσωπο μας.

Στα προιόντα «Χειροποίητα» θα πρέπει κατά την παραγγελία σας να καταβάλλεται προκαταβολή 30% της αξίας της. Επίσης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή της παραγγελίας ή μέρος αυτής.

Στα προιόντα που ανήκουν στα «Ετοιμοπαράδοτα» η προκαταβολή καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης και εξαρτάται από το χρόνο παραλαβής-παράδοσης.

Αποστολή – Παράδοση :

Οι τιμές των προιόντων μας δεν περιλαμβάνουν κόστος μεταφοράς.

Μπορείτε κατόπιν συνεννόησης να παραλάβετε από το κατάστημα μας.

Η αποστολή της παραγγελίας σας εντός ή εκτός Αττικής γίνεται με εξωτερικούς συνεργάτες και το κόστος της ορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Αλλαγή – Ακύρωση Παραγγελίας :

Κατά την παραλαβή των προιόντων έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε τα προιόντα της παραγγελίας σας εντός 15 ημερών. Μετά το πέρας των 15 ημερών θεωρείται ότι το προιόν παρελήφθει σε άριστη κατάσταση και ως εκ τούτου δεν γίνεται αλλαγή ή επιστροφή της παραγγελίας σας.

Επιστροφή γίνεται όταν :

α) Έχει γίνει λάθος από την εταιρεία μας ή από το εργοστάσιο της παραγγελίας σας.

β) όταν το προιόν παρουσιάζει κατασκευαστικό λάθος στα οποία δεν καλύπτουν οι Ευρωπαική κανονισμοί.

γ) Όταν το προιόν είναι στην κατηγορία των «Ετοιμοπαράδοτων»

Στην κατηγορία των προιόντων  «Κατόπιν παραγγελίας» και «Χειροποίητα» αλλαγές δεν γίνονται.

Σε όλες τις περιπτώσεις αλλαγή ή επιστροφή γίνεται κατόπιν συνεννοήσης με τον υπεύθυνο της εταιρείας μας  και αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το επιστρεφόμενο προιόν.

Σε κάθε περίπτωση το προιόν που επιστρέφεται πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση διαφορετικά η εταιρεία έχει το δικαίωμα να δεχθεί επιστροφή ζητώντας αποζημίωση το ύψος της οποίας θα καθοριστεί από την κατάσταση του προιόντος.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και τα προιόντα είναι «ετοιμοπαράδοτα» και δεν έχει εκτελεστεί ακόμη η παράδοση τους, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και τα προιόντα είναι «Κατόπιν Παραγγελίας» ή «Χειροποίητα» η εταιρεία έχει το δικαίωμα να :

α) μην την δεχτεί αν έχει ξεκινήσει ή παραγωγή ή η διαδικασία παραδόσης

β) να ζητήσει αποζημίωση, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την εμπορευσιμότητα του προιόντος και να τη συμψηφήσει με την προκαταβολή που έχετε καταβάλει.

 

* όλες οι τιμές που αναγράφονται ή αναφέρονται εσωκλείουν πάντα τον τρέχοντα Φ.Π.Α.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα υλικά που επιθυμείτε με τους εξής παρακάτω τρόπους:

Στο Κατάστημα

Μέσω της επίσκεψης σας στο κατάστημα μας, βλέποντας τα προϊόντα μας, συζητώντας μαζί μας κλείνετε την παραγγελία σας. 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κύμης 61 – 63, Ν. Ιωνία – Αθήνα, Ελλάδα

Τηλεφωνικά

Επικοινωνώντας μαζί μας στα μας 210.27.10.173 μπορείτε να μας δώσετε την παραγγελία σας από τα προϊόντα που είτε έχετε διαλέξει μέσω επίσκεψης σας στο κατάστημα μας είτε μέσω την ηλεκτρονική μας σελίδα www.ceramica-speciale.gr

Ηλεκτρονικά