Πλακάκια Εσωτερικού Χώρου

Το πρώτο υλικό που θα επιλέξουμε για να δώσουμε στο σπίτι μας τον χαρακτήρα που μας ταιριάζει είναι το πλακάκι. Οι περισσότεροι από εμάς όμως δεν είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε αυτό όταν βρισκόμαστε ανάμεσα σε μισοσοβατισμένους τοίχους. Η επιλογή για την αποφυγή λάθους είναι η απλότητα και η μονοχρωμία.

Ενοποιώντας τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο, οι αποστάσεις με την φύση μηδενίζονται. Οι τοίχοι εξαφανίζονται. Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται αλλά εμείς οφείλουμε στην επένδυση μας να παραμείνουμε σταθεροί στο πέρασμα του χρόνου, τόσο με την καλαισθησία όσο και με την ποιότητα.

Η ποιότητα κερδίζεται όταν έχουμε να επιλέξουμε πλακάκια μέσα από τους πιο διάσημους και καλύτερους Ιταλικούς και Ισπανικούς οίκους της Ceramica Speciale που ειδικεύονται στις spessore εκδόσεις : Gres Fine PorcellanatoGres Porcellanato in MasaCottoCotto A ManoKlinker και μέσα από τεράστια ποικιλία σε διαστάσεις. Πλακάκια από διάσταση 5×5 έως και στην νέα γενιά πλακιδίων 120×278.

Παραδοσιακά πλακάκια, πλακάκια γεννημένα από την ιστορία της τέχνης, τσιμεντοπλακάκια φτιαγμένα με την νέα τεχνολογία Gres, ζωγραφισμένα στο χέρι, πλακάκια εμπνευσμένα από την φύση, από ποικιλίες κρασιών, από βασιλικά ανάκτορα, μιμούμενα περσικά χαλιά, πλακάκια τύπου ξύλου, πλακάκια που μυρίζουν Ελλάδα, φυσικά πετρώματα, πλακάκια που θυμίζουν μάρμαρα αλλά και πολύ λεπτά σε πάχος θα σας ξετυλιχθούν στα επόμενα άρθρα … Καλή περιήγηση!!!