Chromagic: Tolie De Jouy Olive

“Η μαγεία των χρωμάτων” έρχεται να ανατρέψει ότι ξέραμε για τον διακοσμητικό χαρακτήρα των πλακιδίων. Εννέα μοντέρνα χρώματα, υφές και μοτίβα, η σειρά ξανασυστήνει την έννοια της ταπετσαρίας με τα μοναδικά προνόμοια που προσφέρει το σύγχρονο πλακάκι σαν υλικό.

Όταν η αισθητική της ταπετσαρίας συναντά την κεραμική τέχνη δημιουργείτε από την Cir η σειρά Chromagic… Ένα μεγάλο συντονισμένο κεραμικό έργο από το ιταλικό εργοστάσιο έρχεται για να δώσει λύσεις όχι μόνο σε αυτούς που αγαπούν τις διακοσμήσεις σε στυλ ταπετσαρίας αλλά και σε αυτούς που θέλουν να τις συνδυάσουν με καθαρά χρώματα.

Εννέα πρωτότυπα χρώματα σε επιφάνειες με εφέ σπάτουλας, μας  παρουσιάζονται για άπειρους συνδυασμούς. Η επιλογή του καθενός έχει να κάνει με την αισθητική που τον εκφράζει. Πειραματιστείτε και συνδυάστε και η Chromagic σίγουρα θα σας δώσει την λύση που αναζητάτε εντυπωσιάζοντας σας!!!

Ικανή να σταθεί σε όλους τους χώρους. Δημιουργεί “Classic Modern” μπάνια, “Nordic Modern” εσωτερικούς χώρους, ακόμα και στους επαγγελματικούς χώρους μπορεί να δημιουργήσει ήρεμα και άκρως εντυπωσιακά σκηνικά.

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο του εργοστασίου, θα βρείτε μοναδικές προτάσεις από τους ειδικούς για να πώς μπορείτε να συνδυάσετε την σειρά με άλλα υλικά. Μοναδικές δημιουργίες συνδυάζοντας με ξύλα, μάρμαρα, μωσαϊκά αλλά και τσιμεντοκονίες…. Εμείς πάντα δίπλα σας να συζητήσουμε οποιαδήποτε ανησυχία σας ή να εμπνευστούμε από τα θέλω σας και να δημιουργήσουμε τον δικό σας χώρο.

Η σειρά λοιπόν αποτελείται από εννέα χρώματα που ακόμα και η ονομασία τους προδίδει την μοναδικότητας τους: Creme Caramel – Elephant Skin – Forever Pink – Green Guru – Perfect Nude – Sage and Butter – So Chic Brown – Tasty Oyster & Ocean Surf  σε διαστάσεις 60×120 & 60×60, με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η σύγχρονη παραγωγή πλακιδίων. Η ανθεκτικότητα, η μη απορροφητικότητα, οι ειδικές προδιαγραφές και η διάρκεια στον χρόνο χωρίς καμία αλλοίωση είναι δεδομένο για το εργοστάσιο.

Η μαγεία των χρωμάτων …

Οι εσωτερικοί τοίχοι που μέχρι τώρα φαινόντουσαν κενοί και άδειοι μπορούν να αποκτήσουν ένα μοναδικό ενδιαφέρον, οι τοίχοι δίπλα σε τζάκια να ζεστάνουν ακόμα περισσότερο το σκηνικό.

Τα προσκέφαλα στις κρεβατοκάμαρες να δημιουργήσουν ένα ακόμα πιο ήρεμο περιβάλλον.

Πώς θα σας φαινόταν σε μια βιομηχανική κουζίνα;  Τι όμορφο να παντρεύονται τα στυλ της διακόσμησης τόσο αρμονικά!

Στα καταστήματα και στα ξενοδοχεία εκεί που τα βλέμματα πληθαίνουν και οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται, εκεί που οι λύσεις διακόσμησης βρίσκονται στο απόγειο τους εκεί ακριβώς έρχεται και η Chromagic να απογειώσει με τις λύσεις της.

Στα μπάνια οι συνδυασμοί ακόμα περισσότεροι, με την πιο πρωτότυπη λύση να είναι η δημιουργία του νιπτήρα με τα όμορφα διακοσμητικά της σειράς. Όπως και να επιλέξετε να την χρησιμοποιήσετε σίγουρα η μαγεία των χρωμάτων θα ξεδιπλωθεί.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:             

– Glazed Porcelain Stoneware Tiles για χρήση δαπέδων αλλά και για επενδύσεις τοίχων.

– Δύο μεγέθη για τα μονόχρωμα της σειράς: 120×60  – 60×60. Ένα μέγεθος  για τα decor σε 120×60 και ένα μέγεθος για τις φάσες της σειράς 30×60 . Όλες οι διαστάσεις κομμένες με Lazer, τα γνωστά σε όλους πλέον πλακάκια Retifficatto.

– Η επιφάνεια τους ματ και η αίσθηση που αποδίδεται στα μονόχρωμα είναι αυτή της σπατουλαριστής επιφάνειας.

– Διαθέσιμη σε 9 μονόχρωμα: Creme Caramel, Elephant Skin, Forever Pink, Green Guru, Ocean Surf, Perfect Nude, Sage and Butter, So Chic Brown, Tasty Oyster.

– 3 Διαφορετικά μοτίβα : Tian Emerald, Tian Ocre, Tian Rose, Toile De Jouy Bordeaux, Toile De Jouy Olive, Herbarium Ocre, Herbarium Emerald, Floral Blue, Floral Bordeaux, Floral Olive σε συνολικά 10 χρώματα και 5 φάσες Fascia Tian Emerald, Fascia  Tian Ocre, Fascia Tian Rose, Fascia Toile De Jouy Bordeaux, Fascia Toile De Jouy Olive που συνδυάζονται αντίστοιχα.

Βαθμός αντί-ολίσθησης τους είναι  R10.

Μην παραλείψετε να μελετήσετε τον κατάλογο ώστε να διαμορφώσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την σειρά Chromagic, τους τρόπους τοποθέτησεις των πλακιδίων αλλά και όλες τις πιστοποιημένες προδιαγραφές της σειράς.

“Chromagic: Tolie De Jouy Olive 60×120 Rett. “

Διαστάσεις

Η σειρά μας διατίθεται σε 3 διαστάσεις :

  • 60×120 cm —> Διατίθεται με βαθμό αντιολίσθησης  R10
  • 60×60 cm —> Διατίθεται με βαθμό αντιολίσθησης  R10
  • 30×60 cm —> Διατίθεται με βαθμό αντιολίσθησης R10

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Chromagic Colors 60x60 - 60x120 Rett. :

Chromagic Decorations 60x120 Rett. :

Chromagic Τrim Pieces Rett. :