• Λεωφόρος Κύμης 61 – 63, Ν. Ιωνία
  • 2102710173

Επιτραπέζιοι Νιπτήρες (Ελεύθερης Τοποθέτησης)

Επιτραπέζιοι είναι οι νιπτήρες που μπορούμε να τους τοποθετήσουμε πάνω σε έναν πάγκο από οποιοδήποτε υλικό. Ο πάγκος μπορεί να είναι από πολλά διαφορετικά υλικά. Για παράδειγμα από ξύλο, από μάρμαρο, χτιστός πάγκος επενδυμένος με πλακάκι ή από τεχνητό υλικό. Επίσης, τους επιτραπέζιους νιπτήρες μπορούμε να τους τοποθετήσουμε και πάνω σε ένα έπιπλο είτε την αγοράς είτε κατασκευασμένο από τεχνίτη στις δικές μας διαστάσεις και σε δικό μας σχέδιο.

Οι επιτραπέζιοι νιπτήρες μπορούμε να χαρακτηρίσουμε δικαίως, ότι αποτελεί ένα μοντέρνο υλικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ταιριάζει μόνο σε μοντέρνα μπάνια. Ανάλογα με το υλικό, το μέγεθος και το χρώμα αντίστοιχα μπορεί, είτε να δώσει το στυλ που θέλουμε στο μπάνιο ή το wc μας, είτε να το ενισχύσει.

Τις περισσότερες φορές στους επιτραπέζιους νιπτήρες συναντάμε την μεγαλύτερη ποικιλία. Πολλά χρώματα, διχρωμίες, υφές έρχονται να συμπληρώσουν τα πολλά μεγέθη. Τετράγωνοι, ορθογώνιοι, κυκλικοί, οβάλ ακόμα και κωνικοί είναι όλοι εκείνοι οι νιπτήρες που μας διατίθενται για επιτραπέζια χρήση.

Τα υλικά που θα γνωρίσουμε είναι βεβαίως οι πορσελάνινοι νιπτήρες, αλλά και οι πήλινοι νιπτήρες (συνήθως χειροποίητοι νιπτήρες), οι μαρμάρινοι νιπτήρες και οι νιπτήρες από τσιμέντο για να αυξήσουν την ποικιλία και να καταστήσουν τον νιπτήρα, εκτός από ένα απαραίτητο αντικείμενο, το σημείο προσέγγισης των βλεμμάτων.

Για όσους φοβούνται ότι ο επιτραπέζιος νιπτήρας είναι πολύ όμορφος αλλά καθόλου εξυπηρετικός με την καθημερινότητα μιας οικογένειας εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μοιραστούμε ένα μυστικό μας. Το όμορφο υλικό μπορεί πάντα να είναι και λειτουργικό αρκεί τα υλικά που τον συντροφεύουν να είναι επίσης ποιοτικά, νέας γενιάς και κατάλληλα. Όλα αυτά αναφέρονται στην σωστή μπαταρία. Εκεί κρύβεται η επιτυχία της καθημερινότητας.

Οι μπαταρίες που μπορούν χρησιμοποιηθούν σε έναν επιτραπέζιο νιπτήρα είναι οι μπαταρίες εντοιχισμού, οι μπαταρίες πάγκου συνήθως αρκετά ψηλές και καθορισμένες από το τελικό ύψος του νιπτήρα ή αν ο επιτραπέζιος νιπτήρας διαθέτει οπή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τις πιο κλασσικές σε μέγεθος που όλοι έχουμε συνηθίσει να χειριζόμαστε.