Medley

Μωσαϊκό ή Terrazo Tiles, σημαίνει η σειρά Medley. To σύμβολο του κλασσικού στυλ, προσαρμοσμένη με μια σύγχρονη γεύση. Ένας άβακας πλακιδίων πολύ υψηλών προδιαγραφών, μελετημένος και προορισμένος για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πειραματισμό. Ανακαλύψτε τις πολλές εκδόσεις και διαστάσεις και δημιουργήστε…

Απεριόριστη ελευθερία σχεδιασμού συνδυασμένη με την άριστη τεχνική…

Μωσαϊκό ή Terrazo Tiles, όπως συνηθίζεται  το τελευταίο καιρό να λέγονται, σημαίνει η σειρά Medley για το ιταλικό εργοστάσιο Ergon . Η ανάγκη της επανεμφάνισης του αγαπημένου αυτού υλικού ήταν η επανεπεξεργασία και επανέκδοση αυτού του καθαρά συμβόλου του κλασσικού στυλ, φυσικά προσαρμοσμένη με μια σύγχρονη γεύση.

Ένας άβακας πλακιδίων πολύ υψηλών προδιαγραφών, μελετημένος και προορισμένος για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και πειραματισμό.

Η συλλογή περιλαμβάνει:

Δύο εκδόσεις σε πλακάκια τύπο τσιμέντο (μονόχρωμα): την Minimal και την Tecnica,

Τρεις  εκδόσεις Venetian Terrazzo: την Classic, την Rock και την Pop οι οποίες διαφέρουν μονάχα ως προς το μέγεθος και το σχήμα των εσωκλειόμενων μαρμάρων. Οι γεωμετρικές συνενώσεις προκαλούν την αρχή των αυθεντικών συνθέσεων Terrazzo, η Medley όμως τις ξεπερνά και εξελίσσεται σε μια νέα ιδέα που τα γραφικά και τα χρώματα πειραματίζονται με νέους συνδυασμούς συγχωνεύοντας στο υψηλότερο βαθμό δημιουργίες φρεσκάδας.

Ο συνδυασμός αυτών των βενετσιάνικων υλικών με την ισχυρή προσωπικότητα τους δημιουργούν μια πρωτότυπη ποικιλία ιδεών για ακραία σχεδιαστική ελευθερία. Διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων φόντου και επιλογών μωσαϊκών δίνουν άπειρες λύσεις.

Η Medley παράγεται με τις πιο υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και για αυτό γίνεται κατάλληλη ακόμα και για τοποθεσίες πολύ διαφορετικού τύπου ή προοριζόμενης χρήσης. Όπου και αν επιλεχθεί όμως να χρησιμοποιηθεί πάντα θα μοιράζεται τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την κομψότητα ενός διαχρονικού αλλά σίγουρα σύγχρονου στιλ.

Medley 20mm

Η σειρά Medley μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε εξαιρετικά αισθητικούς εξωτερικούς χώρους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα τους. Άρτια κατασκευασμένα πλακάκια, με την τελευταία τεχνολογία. Οι συγκεκριμένες ιδιότητες της Medley 20mm μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε τέλεια το υλικό στους εξωτερικούς χώρους, καθιστώντας δυνατή την δημιουργία εξωτερικών διαδρόμων  εύκολα και αποτελεσματικά. Το πάχος στην συγκεκριμένη έκδοση των 20mm, εγγυάται εξαιρετική αντοχή, καθιστώντας την σειρά ιδανική τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους. Τα Medley 20mm πλακάκια μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα πάνω στο γρασίδι, σε άμμο και χαλίκι. Με την συγκόλληση του πάνω σε επίχρισμα είναι δυνατή η δημιουργία βιομηχανικών και εμπορικών πλακόστρωτων δρόμων. Ιδανική λύση για ράμπες και γκαράζ. Τα Medley 20mm είναι ιδανικά για δημιουργία δαπέδων με κοιλότητα.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς:             

– Glazed Fine Porcelain Stoneware σε ειδική έκδοση των 10mm πάχους.

– Τέσσερα μεγέθη στην έκδοση Minimal & Classic : 60x120 – 60x60 – 30x60 & 90x90 Rett.  σε πάχος 10mm ειδικής έκδοσης. Ο βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R10, ιδανικός βαθμός για τους εσωτερικούς χώρους αλλά και ικανοποιητικός για τους εξωτερικούς χώρους των μπαλκονιών και των αίθριων. Η επιφάνεια τους είναι ματ και ενώ είναι βελούδινη στην αφή έχει όλες τις αντοχές και αντιολισθητικές ιδιότητες που απαιτούνται για χρήση σε οποιοδήποτε οικιακό και εμπορικό περιβάλλον.

– Τρία μεγέθη στην έκδοση Pop & Rock : 60×12060×6030×60 Rett. σε πάχος 10mm ειδικής έκδοσης. Ο βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R10, ιδανικός βαθμός για τους εσωτερικούς χώρους αλλά και ικανοποιητικός για τους εξωτερικούς χώρους των μπαλκονιών και των αίθριων. Η επιφάνεια τους είναι ματ και ενώ είναι βελούδινη στην αφή έχει όλες τις αντοχές και αντιολισθητικές ιδιότητες που απαιτούνται για χρήση σε οποιοδήποτε οικιακό και εμπορικό περιβάλλον.

– Δύο μεγέθη στην έκδοση Tecnica Minimal : 60×120 & 90×90 Rett. σε πάχος 10mm ειδικής έκδοσης. Ο βαθμός αντί-ολίσθησης είναι R11. Η επιφάνεια έχει εξαιρετικά αντιολισθητικές ιδιότητες καθιστώντας της ιδανική για δημόσιους και ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους. Φυσικά θα σας καλύψει και στην ανάγκη σας για δημιουργία των δαπέδων των μπάνιων ή της ντουζιέρας όπου εκεί θέλουμε το μέγιστο βαθμό αντί-ολίσθησης για την ασφάλεια μας.

– Ένα μέγεθος στην ειδική έκδοση των 20mm πάχους Minimal : 60x120 Rett. που εκεί όπως ήταν αναμενόμενο η αντί-ολίσθηση ανεβαίνει σε βαθμό R11. Οι εξωτερικοί χώροι, τα μονοπάτια στους κήπους αποκτούν το ίδιο ενδιαφέρον με τον εσωτερικό χώρο. Οι πλάκες αυτές λειτουργούν είτε αυτόνομες με ελεύθερη τοποθέτηση είτε κολλητά όπως τα συμβατικά πλακάκια, είτε τέλος για δημιουργία υπερυψωμένων δαπέδων. Οι εξαιρετικές προδιαγραφές την καθιστούν τέλεια επιλογή για δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

– Έξι αποχρώσεις:  White – Blue – Green – Pink – Dark Grey – Grey

Τρεις διαφορετικές εκδόσεις σε μωσαϊκό : ClassicRockPop. Με την ονομασία τους να μαρτυράει το μέγεθος των μαρμάρων.

– Τα πλακάκια ανήκουν στην κατηγορία V3 των εναλλαγών από τεμάχιο σε τεμάχιο, ενώ η ανώτερη κατηγορία των διαφοροποιήσεων είναι το V4. Και είναι σχεδιασμένα σε Full HD Digital Printing Technology.

– Οι ψηφίδες προστίθενται στην συλλογή σε διάσταση 30×30 (με κάθε τακάκι σε διάσταση 3×3), στα χρώματα της σειράς, κομμένα με Lazer Cut  για πιο περίτεχνες και ευθύγραμμες εμφανίσεις.

Τέλος, δεν απουσιάζουν από την σειρά και τα μονοκόμματα σκαλοπάτια. Σε διάσταση 33x120, τρία διαφορετικά τεμάχια έρχονται να ολοκληρώσουν την σειρά και να δώσουν ενιαίες αρχιτεκτονικές λύσεις.

Εσείς τι συνδυασμό θα δημιουργήσετε ??? Κάθε φορά και ένας νέος…

Μην παραλείψετε να δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του άρθρου σίγουρα και κάτι νέο θα ανακαλύψετε.

“Medley Dark Grey Minimal 90×90 Ret., το σχέδιο έχει δημιουργηθεί με το Dark Grey Pop 60×60 & ο εξωτερικός χώρος έχει διαμορφωθεί με το Dark Grey Minimal 20mm 60×120 Ret. R11”

Διαστάσεις

Η έκδοση Naturale μας διατίθεται στην σειρά Minimal – Classic – Pop & Rock σε διαστάσεις:

  •    60×120  —> Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, ορθογώνια. Πάντα επιβλητικά και χαρισματικά λόγω των πολύ μικρών αρμών και σε πάχος 10mm
  •      90×90  —> Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, τετράγωνα. Πάντα επιβλητικά και χαρισματικά λόγω των πολύ μικρών αρμών και σε πάχος 10mm.  ΜΟΝΟ στην έκδοση Minimal & Classic στο White.
  •      60×60  —> Τετράγωνο πλακάκι μεγάλης διάστασης. Συνδυάζεται και με το 30×60 και με το 60×120. Σε πάχος 10mm
  •      30×60 —> Ορθογώνια διάσταση πλακιδίου. Ταιριάζει σε όλους τους χώρους και σε όλες τις επενδύσεις. Συνδυάζεται και με το 60×60 και με το 60×120. Σε πάχος 10mm

 

Η έκδοση Tecnica μας διατίθεται στην σειρά Minimal σε διαστάσεις:

  • 60×120  —> Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, ορθογώνια. Πάντα επιβλητικά και χαρισματικά λόγω των πολύ μικρών αρμών και σε πάχος 10mm
  • 90x90    —> Τετράγωνο πλακάκι μεγάλης διάστασης. Πάντα επιβλητικά και χαρισματικά λόγω των πολύ μικρών αρμών και σε πάχος 10mm

 

Η έκδοση των 19mm πάχους μας διατίθεται σε διαστάσεις:

  • 60×120x20mm —> Πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, τετράγωνα κατάλληλα για μεγάλους εξωτερικούς χώρους και με αντί-ολίσθηση  R11

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Δείτε τα πλακάκια της σειράς σε μεμονωμένες φωτογραφίες:

Medley: Minimal

Medley: Classic

Medley: Pop

Medly: Rock

Medley: Mosaico