Scarabeo: Teorema 40 8031/40-300

Επιτραπέζιος (ελεύθερης τοποθέτησης) νιπτήρας σε λευκή γυαλιστερή πορσελάνη. Χωρίς υπερχείλιση. Σε διαστάσεις 39x39x13εκ και βάθος γούρνας 9,5εκ. Τετράγωνος και μικρός, ακριβώς για χώρους που δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μεγάλες διάστασης.  Αν επίσης επιθυμείτε ένα μπάνιο να έχει δύο νιπτήρες, ο συγκεκριμένος νιπτήρας είναι ιδανικός για το λόγο ότι είναι πολύ λειτουργικός και ταυτόχρονα όχι μεγάλος σε διάσταση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε υλικό πάγκου το ίδιο εύκολα.  Ο πάγκος μπορεί να είναι από πολλά διαφορετικά υλικά. Για παράδειγμα από ξύλο, από μάρμαρο, χτιστός πάγκος επενδυμένος με πλακάκι ή από τεχνητό υλικό. Ιδανική λύση για ένα μοντέρνο μπάνιο λόγω των αυστηρών γραμμών του.

Η σειρά Teorema, εκτός από τον Teorema 40 39x39x9,5εκ. μας διατίθεται και σε διαστάσεις Teorema 60 60x40x12εκ.Teorema 80 80x40x12εκ. Θα τα δούμε όλα αναλυτικά σε διαφορετικά άρθρα.

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαταρία εντοιχισμού ή μπαταρία πάγκου ψηλή. Με αυτό τον τρόπο θα εκμεταλλευτείτε όλο τον διαθέσιμο χώρο που προσφέρει ο νιπτήρας.

Αν το σιφόνι είναι εμφανή, μην παραλείψετε να δώσετε ένα επιπλέον στυλ μέσα από την μεγάλη επιλογή σχεδίων και χρωμάτων που πλέον υπάρχουν.

Σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προϊόν;

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος